kanabis 22 421 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Tez o tych marstonach nie wiedzialem. Serio ktos lazi po obozie i liczy osoby czy sie zgadzaja co za poje,bancy xD Zawsze mnie irytowalo u niektorych te szukanie czegos na sile w grach zalozmy 9/10 Zamiast cieszyc sie gra to weszenie i szukanie na sile co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 No ale zbugowane legendarne zwierzaki przez które muszę powtarzać pół gry to mogliby naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Chcialem psioczyc na zbugowany deszcz ale po kreceniu sie w Saint D urwanie chmury, burza i tak prawie az do drogi powrotnej w Valentine. Przesiadam sie szybko z AC Odyssey. Jedyne co sie cisnie to arcade vs sim w calym sterowaniu. A kon w AC wydaje sie jakby byl z psxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 9 minut temu, Pupcio napisał: No ale zbugowane legendarne zwierzaki przez które muszę powtarzać pół gry to mogliby naprawić Nawet mnie nie strasz co chodzi z tymi zwierzakami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Legendarnego dzika i aligatora mi zbugowało, nie mogę zrobić z nich talizmanów a w statach dzik niby nie oskórowany a aligatora nie mam wcale xD trochę piecze ale nie za dużo bo mam na szczęście sejwa w 4 rozdziale . Sejwuj gre przed każdym polowaniem na te śmiecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 @Pupcio Legendarny dzik Spoiler to jest ten co polujemy na niego z tym "kulawym" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Godzinę temu, kanabis napisał: Tez o tych marstonach nie wiedzialem. Serio ktos lazi po obozie i liczy osoby czy sie zgadzaja co za poje,bancy xD Zawsze mnie irytowalo u niektorych te szukanie czegos na sile w grach zalozmy 9/10 Zamiast cieszyc sie gra to weszenie i szukanie na sile co jest nie tak. Tyle, że w tej grze nie trzeba wcale specjalnie szukać błędów, bo same nas znajdują. To niby są drobnostki, zwłaszcza patrząc na skalę i rozmach gry, ale czasami potrafią irytować. Pomijam oczywiście rzeczy wynikające z takich a nie innych decyzji projektowych. To chyba jest temat o błędach w tej grze, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Jedyne co bym zmienil to responsywnosc w naciskaniu schodzenia z konia, a raczej ustawiania sie do przywiazania, zbierania przedmiotów. Czesto postac musi sie pokrecic zanim animacja sie wlaczy, zupelnie jak stepujaca Lara na PSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Z koniem to nie mam problemu, ale ten kto projektował trzecią baze i brak możliwości biegania po niej powinnien ku,rwa popełnić rytualne 160h tygodniowo. No i responsywność przy tak niskim frameracie momentami prowadzi do szewskiej pasji jak chce się szybko i sprawnie przemieszczać i strzelać, pływający celownik, dałn w poruszaniu się no męczy to czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 39 minut temu, Figuś napisał: @Pupcio Legendarny dzik Ukryj zawartość to jest ten co polujemy na niego z tym "kulawym" ? Nie mam pojęcia o czym piszesz xD polowałem na niego sam i to dwa razy bo jakimś cudem drugi raz się pojawił (też zbugowany) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 3 minuty temu, Pupcio napisał: Nie mam pojęcia o czym piszesz xD polowałem na niego sam i to dwa razy bo jakimś cudem drugi raz się pojawił (też zbugowany) aha spoko XD Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 1 godzinę temu, Figuś napisał: @Pupcio Legendarny dzik Ukryj zawartość to jest ten co polujemy na niego z tym "kulawym" ? Legendarny dzik jest obok Saint Denis na bagnach z tego co pamiętam. Z kulawym polujesz na innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Wczoraj zrobiłem test HDR w RDR2 i sam nie wiem które screen jest który: Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Hdr u gory. Na dole plastikowe guwno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Przecież od razu widać, że stonowane barwy i te słońce to z HDRem Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 No i zdecydowanie lepiej to wygląda. Realniejsze barwy i lepsze oświetlenie. Szejdi a zrób jakąś lokację gdzie jest mgła, np. w niecce jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Gra musi zabawnie wygladac bez hdr, szczegolnie kiedy jedziesz porankiem i slonce nakur,wia po blotku i oczach. Nie wyobrazam sobie rdr bez tego efektu To tak jak po graniu w gt sport z pieknym hdr zagralem w project cars 2. Mimo ze auta rowniez swietnie odwzorowane to jednak wyglada to zalosnie. Chodzi o reflektory Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 No ale zdecydujmy sie. Mowio ze nie ma HDR w tej grze. Ah oledowcy tivi za miliony ze smoły a HDRa nie łapio. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Jeśli Szejdj ma ustawiony dokładnie ten sam kolor w SDR jak i w HDR to na tych screenach nie ma porówniania. "Fake" HDR w RDR2 górą. Ale dalej czekam na patcha Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 Kurna kox zaczał wyć jak suszarka w rdr2... Co ciekawe w horzion 4 cisza. Nie chce mi sie bawic w reklamowanie tego badziewia. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 Masz dostatecznie dobry odpływ powietrza? Ja po zakupie Koksa i odpaleniu RDR2 przeżyłem niezły szok, wył jak wściekły i raz nawet wyłączył mi się z powodu przegrzania. Ustawiony był na dość ciasnej, zamkniętej półeczece. Gdy zmieniłem lokalizację Koksa na bardziej otwartą, problem zniknął a ja zapomniałem, że ta konsolka w ogóle wydaje jakieś dźwięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 28 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2018 Czy ten nowy patch naprawia chociaż tą poboczną misję, która blokuje kontynuowanie fabuły? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2018 7 minut temu, _daras_ napisał: Czy ten nowy patch naprawia chociaż tą poboczną misję, która blokuje kontynuowanie fabuły? Która poboczna misja blokuje kontynuowanie fabuły? Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 28 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2018 (edytowane) Chodziło mi o to: https://polygamia.pl/niemozliwe-psujacy-rozgrywke-blad-w-grze-rockstara/ Nie misja poboczna, tylko zła kolejność wykonywania głównych, sorki za mój błąd. Edytowane 28 listopada 2018 przez _daras_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2018 a to u mnie nic takiego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi