Opublikowano 20 listopada 20186 l Tez o tych marstonach nie wiedzialem. Serio ktos lazi po obozie i liczy osoby czy sie zgadzaja co za poje,bancy xD Zawsze mnie irytowalo u niektorych te szukanie czegos na sile w grach zalozmy 9/10 Zamiast cieszyc sie gra to weszenie i szukanie na sile co jest nie tak.
Opublikowano 20 listopada 20186 l No ale zbugowane legendarne zwierzaki przez które muszę powtarzać pół gry to mogliby naprawić
Opublikowano 20 listopada 20186 l Chcialem psioczyc na zbugowany deszcz ale po kreceniu sie w Saint D urwanie chmury, burza i tak prawie az do drogi powrotnej w Valentine. Przesiadam sie szybko z AC Odyssey. Jedyne co sie cisnie to arcade vs sim w calym sterowaniu. A kon w AC wydaje sie jakby byl z psxa
Opublikowano 20 listopada 20186 l Autor 9 minut temu, Pupcio napisał: No ale zbugowane legendarne zwierzaki przez które muszę powtarzać pół gry to mogliby naprawić Nawet mnie nie strasz co chodzi z tymi zwierzakami?
Opublikowano 20 listopada 20186 l Legendarnego dzika i aligatora mi zbugowało, nie mogę zrobić z nich talizmanów a w statach dzik niby nie oskórowany a aligatora nie mam wcale xD trochę piecze ale nie za dużo bo mam na szczęście sejwa w 4 rozdziale . Sejwuj gre przed każdym polowaniem na te śmiecie
Opublikowano 20 listopada 20186 l Autor @Pupcio Legendarny dzik Spoiler to jest ten co polujemy na niego z tym "kulawym" ?
Opublikowano 20 listopada 20186 l Godzinę temu, kanabis napisał: Tez o tych marstonach nie wiedzialem. Serio ktos lazi po obozie i liczy osoby czy sie zgadzaja co za poje,bancy xD Zawsze mnie irytowalo u niektorych te szukanie czegos na sile w grach zalozmy 9/10 Zamiast cieszyc sie gra to weszenie i szukanie na sile co jest nie tak. Tyle, że w tej grze nie trzeba wcale specjalnie szukać błędów, bo same nas znajdują. To niby są drobnostki, zwłaszcza patrząc na skalę i rozmach gry, ale czasami potrafią irytować. Pomijam oczywiście rzeczy wynikające z takich a nie innych decyzji projektowych. To chyba jest temat o błędach w tej grze, więc...
Opublikowano 20 listopada 20186 l Jedyne co bym zmienil to responsywnosc w naciskaniu schodzenia z konia, a raczej ustawiania sie do przywiazania, zbierania przedmiotów. Czesto postac musi sie pokrecic zanim animacja sie wlaczy, zupelnie jak stepujaca Lara na PSX.
Opublikowano 20 listopada 20186 l Z koniem to nie mam problemu, ale ten kto projektował trzecią baze i brak możliwości biegania po niej powinnien ku,rwa popełnić rytualne 160h tygodniowo. No i responsywność przy tak niskim frameracie momentami prowadzi do szewskiej pasji jak chce się szybko i sprawnie przemieszczać i strzelać, pływający celownik, dałn w poruszaniu się no męczy to czasem.
Opublikowano 20 listopada 20186 l 39 minut temu, Figuś napisał: @Pupcio Legendarny dzik Ukryj zawartość to jest ten co polujemy na niego z tym "kulawym" ? Nie mam pojęcia o czym piszesz xD polowałem na niego sam i to dwa razy bo jakimś cudem drugi raz się pojawił (też zbugowany)
Opublikowano 20 listopada 20186 l Autor 3 minuty temu, Pupcio napisał: Nie mam pojęcia o czym piszesz xD polowałem na niego sam i to dwa razy bo jakimś cudem drugi raz się pojawił (też zbugowany) aha spoko XD
Opublikowano 20 listopada 20186 l 1 godzinę temu, Figuś napisał: @Pupcio Legendarny dzik Ukryj zawartość to jest ten co polujemy na niego z tym "kulawym" ? Legendarny dzik jest obok Saint Denis na bagnach z tego co pamiętam. Z kulawym polujesz na innego.
Opublikowano 21 listopada 20186 l Wczoraj zrobiłem test HDR w RDR2 i sam nie wiem które screen jest który:
Opublikowano 21 listopada 20186 l No i zdecydowanie lepiej to wygląda. Realniejsze barwy i lepsze oświetlenie. Szejdi a zrób jakąś lokację gdzie jest mgła, np. w niecce jeziora
Opublikowano 21 listopada 20186 l Gra musi zabawnie wygladac bez hdr, szczegolnie kiedy jedziesz porankiem i slonce nakur,wia po blotku i oczach. Nie wyobrazam sobie rdr bez tego efektu To tak jak po graniu w gt sport z pieknym hdr zagralem w project cars 2. Mimo ze auta rowniez swietnie odwzorowane to jednak wyglada to zalosnie. Chodzi o reflektory
Opublikowano 21 listopada 20186 l No ale zdecydujmy sie. Mowio ze nie ma HDR w tej grze. Ah oledowcy tivi za miliony ze smoły a HDRa nie łapio.
Opublikowano 21 listopada 20186 l Jeśli Szejdj ma ustawiony dokładnie ten sam kolor w SDR jak i w HDR to na tych screenach nie ma porówniania. "Fake" HDR w RDR2 górą. Ale dalej czekam na patcha
Opublikowano 27 listopada 20186 l Kurna kox zaczał wyć jak suszarka w rdr2... Co ciekawe w horzion 4 cisza. Nie chce mi sie bawic w reklamowanie tego badziewia.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Masz dostatecznie dobry odpływ powietrza? Ja po zakupie Koksa i odpaleniu RDR2 przeżyłem niezły szok, wył jak wściekły i raz nawet wyłączył mi się z powodu przegrzania. Ustawiony był na dość ciasnej, zamkniętej półeczece. Gdy zmieniłem lokalizację Koksa na bardziej otwartą, problem zniknął a ja zapomniałem, że ta konsolka w ogóle wydaje jakieś dźwięki.
Opublikowano 28 listopada 20186 l Czy ten nowy patch naprawia chociaż tą poboczną misję, która blokuje kontynuowanie fabuły?
Opublikowano 28 listopada 20186 l 7 minut temu, _daras_ napisał: Czy ten nowy patch naprawia chociaż tą poboczną misję, która blokuje kontynuowanie fabuły? Która poboczna misja blokuje kontynuowanie fabuły?
Opublikowano 28 listopada 20186 l Chodziło mi o to: https://polygamia.pl/niemozliwe-psujacy-rozgrywke-blad-w-grze-rockstara/ Nie misja poboczna, tylko zła kolejność wykonywania głównych, sorki za mój błąd. Edytowane 28 listopada 20186 l przez _daras_