Gość suteq Opublikowano 28 listopada 2018 Opublikowano 28 listopada 2018 9 godzin temu, _daras_ napisał: Chodziło mi o to: https://polygamia.pl/niemozliwe-psujacy-rozgrywke-blad-w-grze-rockstara/ Nie misja poboczna, tylko zła kolejność wykonywania głównych, sorki za mój błąd. Podobno tak. Czytałem, że po patchu ludki wracają. Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 28 listopada 2018 Opublikowano 28 listopada 2018 a czy patch zrobił coś z HDR? ciekawe czy coś poprawili czy mają w doopie. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 11 godzin temu, suteq napisał: Podobno tak. Czytałem, że po patchu ludki wracają. Potwierdzam, że osoby, które zniknęły wróciły, po wgraniu save'a z drugiego rozdziału. Są one obecne również w obozie w rozdziale 3 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Cos poprawili, bo mi w koncu udalo sie oddac faje Duchowi, po tym jak mi sprzedal bajeczke, ze stara zostawil w pospiechu w czarnejwodzie. Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 W dniu 27.11.2018 o 22:59, dee napisał: Masz dostatecznie dobry odpływ powietrza? Ja po zakupie Koksa i odpaleniu RDR2 przeżyłem niezły szok, wył jak wściekły i raz nawet wyłączył mi się z powodu przegrzania. Ustawiony był na dość ciasnej, zamkniętej półeczece. Gdy zmieniłem lokalizację Koksa na bardziej otwartą, problem zniknął a ja zapomniałem, że ta konsolka w ogóle wydaje jakieś dźwięki. Muszę sprawdzić jak wyjąłem ją na chwilę to nic się nie zmieniło ale fakt że jest we wnęce. Może to jest powodem. Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 (edytowane) edit: już nieważne Edytowane 3 grudnia 2018 przez PiotrekP Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Pierwsza fotka jak z terminatora, bardzo fajna powinienes sie cieszyc Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 druga fotka to gryf z białego sadu 1 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 11 grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 grudnia 2018 Właśnie mi się pobiera patch 1.4GB na PS4 Red Dead Online Beta bug fixes and improvements Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Czy oni olali problem z HDR, nie ma chyba co liczyć na naprawę? Chciałbym, żeby to nie wypaliło i zrobili jakieś dlc do singla i poprawili ten pseudo HDR. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Nie grasz w grę, bo HDR nie działa? Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 A gdzie tak napisał? Czytać nie umiesz? Cała pompa idzie w online, hajs na singlu zarobiony, temat zamknięty. Teraz trzeba otworzyć następne drzwi po GTO do dojenia frajerów na mikrotransakcjach. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 12 grudnia 2018 Autor Opublikowano 12 grudnia 2018 Cytat RDR2 Story Mode General / Miscellaneous – PS4, Xbox One Fixed an issue where the player could become stuck at 90% when loading an autosave made immediately after the mission ‘Country Pursuits’, if it was the only open mission Fixed an issue where players could become stuck on loading screen when trying to restart game after completing the mission ‘County Pursuits’ Fixed an issue where players could become stuck at 90% when loading a save in Chapter 2, if they had set up camp near Horseshoe Overlook after completing ‘The First Shall Be Last’ Fixed an issue where players could become stuck at 90% when loading after loading an autosave or manual save Fixed an issue where players could lose access to all weapons and equipment in their weapon wheel after completing a mission replay in Guarma Red Dead Online Beta General / Miscellaneous – PS4, Xbox One General stability improvements Fixed the issue where players removing an injured horse from the stables without healing it would result in the Scrawny Nag appearing when whistling for their horse Fixed an issue where players could not exit the house in the Mission ‘Love and Honor’ Fixed an issue where players would be unable to load beyond 90% in the Red Dead Online beta unless they entered Story mode first Fixed an issue where players could become stuck at a black screen after a Posse leader quit the lobby in the mission ‘Love and Honor’ Fixed an issue where players could crash to the Xbox Home screen when resuming from a suspended state after connecting to Xbox Live services Fixed an issue where players could be kicked from Rockstar game services with error 0x99395004 after completing part 2 of the mission ‘Honor Among Horse Thieves’ Dodatkowo uj.ebali już chyba każdą możliwość szybszego farmienia $ , a tak fanie się robiło kasę na pumach niedaleko Blackwater Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Godzinę temu, Rozi napisał: Nie grasz w grę, bo HDR nie działa? Gdzieś czytałem, że przez to, że RDR był w fazie developingu od 7 lat, technologia HDR była jeszcze nieznana i dlatego tak to wygląda, ale ja myślę, że to ściema, bo nawet filmy sprzed 30 lat dostają bardzo dobre wsparcie HDR. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 1 godzinę temu, Rozi napisał: Nie grasz w grę, bo HDR nie działa? No są tu tacy, Co nie grają w tę cudowną gierkę, z piękną graficzką bo gdzieś w internecie (DF?) jakiś pan zrobił badanie kamerą termowizyjną i wykazał, że ten hdr to nie hdr. P-A-R-A-N-O-J-A Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Czyli zmarnowałem 50+ godzin na granie na bieda ps4, na marnym tv bez HDR? Z chęcią tak zmarnuje kolejne 50h. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 (edytowane) Wczoraj wyjechałem do St Denis w ulewnym deszczu w nocy. Ładnie wszystko świeci ale, to dalej nie jest HDR jak w BFV czy FH4. Chyba jednak coś poprawili. Edytowane 12 grudnia 2018 przez chris85 Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Grę przeszedłem, co ma do rzeczy moje pytanie? Po prostu życzę sobie klapy multiplayera, przez co widzę większe szanse na szybsza naprawę HDR i dodanie DLC do singla. Cytuj
King Arthur 8 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 Wszyscy o tym hdr a tak naprawdę lepiej niech tą szachownice poprawią na Pro bo obraz znacznie odstaje od wersji na Koksa. Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 to tez ale mnie na szczęście ten problem nie dotyczy Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 (edytowane) Jak włączam HDR na Xboxie X to ekran robi się znacznie ciemniejszy i szary. Wszystko takie blade i bez kolorów. Jak wyłącze HDR i voila, wszystko wraca do normy. Chyba się nie doczekamy fixa. Póki co zostaje grać na wyłączonym HDR. Edytowane 16 grudnia 2018 przez madhunt3r Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 19 maja 2019 Opublikowano 19 maja 2019 Wyszedl podobno patch, ktory cos poprawia w kwestii hdru. Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 19 maja 2019 Opublikowano 19 maja 2019 Ciekawe czy oddadzą ten filtr który zabrali w ostatniej aktualizacji..:l Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 20 maja 2019 Opublikowano 20 maja 2019 (edytowane) https://www.forbes.com/sites/johnarcher/2019/05/14/the-red-dead-redemption-2-hdr-fix-is-here-but-it-doesnt-really-work/#35836b441cf5 W skrócie jest nowa opcja HDR "Game" i faktycznie trochę to lepiej wygląda niż stary HDR, dostępny teraz jako "Cinematic", tzn bardziej przypomina HDR niż to co było, ale trzeba dużo przysiąść do konfiguracji. Konfigurując wedle wskazówek R* wyjdzie ci jasność HDR jakieś 2000-3000 nitów, czyli niebo będzie białą plamą na większości telewizorów, u mnie na Sony XF9005 najlepiej wygląda ustawiona max jasność na jakieś 600. Postęp jest, ale nadal to nie wygląda w 100% jak powinno, podejrzewam ograniczenia silnika. Edytowane 20 maja 2019 przez Bartg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi