Skocz do zawartości

RDR2 - zagadnienia techniczne, błędy, patche, HDRy i inne gamuty itp

Featured Replies

Opublikowano

Bajka ten HDR. Faktycznie kolorki mogą się z początku wydawać trochę bardziej wyblakłe, ale jak się trochę poustawia te wartości to jest lepiej. Światła wieczorami naprawdę robią wrażenie, wtedy gra zdecydowanie wygląda najlepiej.

• Odpowiedzi 251
  • Wyświetleń 45,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, wiecie co? Dajcie znać tak za rok jak już będzie można w to normalnie pograć. R* ma głęboko w du.pie te wasze fake HDRy, bugi przez które grę trzeba zaczynać od nowa, czy jakieś tam nieskończon

• No nie ma. Równie dobrze, mozna odpalic pseudo HDR z TV albo podbić podświetlenie  i wyjdzie na to samo. Tak samo było w Nier A - HDR sie odpalal, obraz mozna bylo skorygować by nie był wyprany ze wsz

• Ku rwa takiego szpila zrobili i jeszcze mają się tłumaczyć, że słońce nie swieci za mocno? Wstrzymajcie konie i cieszcie się grą, bo jest wspaniała. 

Opublikowano

I ja wróciłem do RDR2, ustawiłem na jasność HDR max, papierowa biel 300. Myślę, że ta pierwsza opcja powinna być ustawiona na max, wtedy efekt HDR jest super, a ta papierowa biel to tylko jasność całego ekranu więc każdy pod swoje warunki domowe powinien ustawić. Może to nie jest poziom ostatnich Asasynów, czy najnowszego Tomb Raidera, ale jest super!

Ta gra jest rewelacyjna, takie dwa w jednym- 50h fabuła i kolejne niezliczone godziny symulator życia + jakieś tam multi.