Skocz do zawartości

Wasz outfit Arthura Morgana

Featured Replies

Opublikowano

skad wy bierzecie te dlugie plaszcze ? szukam przede wszystkim jakiegos czarnego, zeby pasowal do mojej czarnej stylowy ala ed harris z westworld

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 18,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wszystko nabyłem w sklepie wielobranżowym w Valentine. Byc może chodzi o level honoru. Im wyższy tym wiec dostępnych  łachów w sklepie? 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ7jpZDVN2u

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ1997NqViw

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ_QLQhZ8X.

Opublikowano
W dniu 1.11.2018 o 23:42, Bansai napisał:

Mysle ze nawet dwa obrzyny. Mega jest ta broda, z profilu jest tez dosc gesta.

btw. ten temat powinien sie nazywac Pokaz Swojego Morgana xD

Ile toniców wypiłeś żeby coś takiego wyhodować? xD U mnie póki co poziom 7 brodziszcza i wypijam toniki jak są dostępne (chyba już 9 wypiłem) i na razie tak wyglądam, szrama po spotkaniu grizzly :obama: 

N91v7Et.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Ile toniców wypiłeś żeby coś takiego wyhodować? xD U mnie póki co poziom 7 brodziszcza i wypijam toniki jak są dostępne (chyba już 9 wypiłem) i na razie tak wyglądam, szrama po spotkaniu grizzly :obama: 

N91v7Et.jpg

3 toniki to jest max stack, nie ma sensu wiecej pic.

Potem wszystko zalezy od dni spedzonych w grze. Broda/wlosy urosna o jeden level = 3 toniki przestaja dzialac, pijesz znowu dopoki znowu nie urosna o 1. Z brody 9 na 10 chyba 29 dni musi uplynac w grze na 3 tonikach. Nie wiem jak to dziala z tymi wczesniejszymi poziomami.

Takze duzo spania, lub jakies misje ktore powoduja tygodniowe time-skipy.

Opublikowano

Gdzie znalazles swoj kapelusz Banzaj?

Opublikowano
11 minut temu, Mojave napisał:

Gdzie znalazles swoj kapelusz Banzaj?

Ukradlem jakiemus zolnierzowi i pojawil mi sie w mojej garderobie na stale.

Opublikowano

Kiedyś zwykły rzezimieszek, teraz człowiek sukcesu:

0_0.jpg

DrRVv5pW4AEngln.jpg:large

Opublikowano

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ8hxuvVvKK

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ1997NqViw

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ9p3KJ8fac

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ7bkdfVEEp

Zaczynamy zapuszczac brode.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Kiedyś zwykły rzezimieszek, teraz człowiek sukcesu:

0_0.jpg

Oooo..., od jutra Arturek przyjmuje 10 tyś kalorii 

Spasę go tak że własny koń go nie udźwignie 

Opublikowano

Znowu inspiracja Django, ale tym razem outfit jego samego z końcówki filmu. Aż szkoda, że nie można takich okularów mieć i spluw o identycznym kształcie.

Red-Dead-Redemption-2_20181107205024.png

Red-Dead-Redemption-2_20181107205049.png

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Cowboy mieszkający w dziczy, krew na rękach  a wy robicie z niego modela z okładki Mens Health 

:whyyy:

Opublikowano
1 godzinę temu, chris85 napisał:

Cowboy mieszkający w dziczy, krew na rękach  a wy robicie z niego modela z okładki Mens Health 

:whyyy:

No nie

tumblr_ndb04sCj1f1qbgd63o3_r3_540.gif

Opublikowano

no a czemu nie - ta gra jest lepsza niz SIMSY! xD

RDR_W.jpg

stylówka na zime! ^^ Trzeba bedzie Maclemore puszczac jadac po ostatniego gunslingera na dzikim zachodzie!

RDR_S.jpg

Opublikowano

Easye ale wiesz, że możesz konsolą normalnie robić screeny, nie ma potrzeby robienia zdjęć ekranu xD

Opublikowano

Poważnie? wiem, ale nie chciało mi się ich przerzucać na pena, czy na media społecznościowe by wkleić. PS nie ma dysku w sieci jak MS.

Opublikowano

Jezuu, utwórzcie sobie drugie konto tylko do przesyłania zdjęć w wiadomości. Ja używam drugiego konta na US. Potem wchodzicie na https://my.playstation.com/ i tam elegancko w historii wiadomości macie wszystkie zdjęcia które możecie ściągnąć na kompa.

Przygotowanie takiego konta trwa chwilę a robisz to raz i potem nie musicie robić zdjęć telewizora kalkulatorem.

Szanujmy się.

Opublikowano

Wszyscy do wyje,bania. 

Jedyny prawilny wyglad na 100 lecie odzyskania niepodleglosci.

Prosze wstac marszalek idzie

JzprAThg.jpg

Opublikowano
W dniu 13.11.2018 o 20:12, wojnar napisał:

Jezuu, utwórzcie sobie drugie konto tylko do przesyłania zdjęć w wiadomości. Ja używam drugiego konta na US. Potem wchodzicie na https://my.playstation.com/ i tam elegancko w historii wiadomości macie wszystkie zdjęcia które możecie ściągnąć na kompa.

Przygotowanie takiego konta trwa chwilę a robisz to raz i potem nie musicie robić zdjęć telewizora kalkulatorem.

Szanujmy się.

Juz tworzę nowe konto dla Wojnara XDDD ja (pipi)e wrzuciłem 2 fotki i chłopy będą maturę robić, bo jakość się nie podoba. Widać ubrania? Widać! 

• 3 tygodnie później...