Opublikowano 3 listopada 20186 l skad wy bierzecie te dlugie plaszcze ? szukam przede wszystkim jakiegos czarnego, zeby pasowal do mojej czarnej stylowy ala ed harris z westworld
Opublikowano 3 listopada 20186 l Wszystko nabyłem w sklepie wielobranżowym w Valentine. Byc może chodzi o level honoru. Im wyższy tym wiec dostępnych łachów w sklepie? Edytowane 3 listopada 20186 l przez MEVEK
Opublikowano 5 listopada 20186 l W dniu 1.11.2018 o 23:42, Bansai napisał: Mysle ze nawet dwa obrzyny. Mega jest ta broda, z profilu jest tez dosc gesta. btw. ten temat powinien sie nazywac Pokaz Swojego Morgana xD Ile toniców wypiłeś żeby coś takiego wyhodować? xD U mnie póki co poziom 7 brodziszcza i wypijam toniki jak są dostępne (chyba już 9 wypiłem) i na razie tak wyglądam, szrama po spotkaniu grizzly
Opublikowano 5 listopada 20186 l 2 minuty temu, _Be_ napisał: Ile toniców wypiłeś żeby coś takiego wyhodować? xD U mnie póki co poziom 7 brodziszcza i wypijam toniki jak są dostępne (chyba już 9 wypiłem) i na razie tak wyglądam, szrama po spotkaniu grizzly 3 toniki to jest max stack, nie ma sensu wiecej pic. Potem wszystko zalezy od dni spedzonych w grze. Broda/wlosy urosna o jeden level = 3 toniki przestaja dzialac, pijesz znowu dopoki znowu nie urosna o 1. Z brody 9 na 10 chyba 29 dni musi uplynac w grze na 3 tonikach. Nie wiem jak to dziala z tymi wczesniejszymi poziomami. Takze duzo spania, lub jakies misje ktore powoduja tygodniowe time-skipy.
Opublikowano 5 listopada 20186 l 11 minut temu, Mojave napisał: Gdzie znalazles swoj kapelusz Banzaj? Ukradlem jakiemus zolnierzowi i pojawil mi sie w mojej garderobie na stale.
Opublikowano 5 listopada 20186 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: Kiedyś zwykły rzezimieszek, teraz człowiek sukcesu: Oooo..., od jutra Arturek przyjmuje 10 tyś kalorii Spasę go tak że własny koń go nie udźwignie
Opublikowano 7 listopada 20186 l Znowu inspiracja Django, ale tym razem outfit jego samego z końcówki filmu. Aż szkoda, że nie można takich okularów mieć i spluw o identycznym kształcie. Edytowane 7 listopada 20186 l przez PiotrekP
Opublikowano 7 listopada 20186 l Cowboy mieszkający w dziczy, krew na rękach a wy robicie z niego modela z okładki Mens Health
Opublikowano 7 listopada 20186 l 1 godzinę temu, chris85 napisał: Cowboy mieszkający w dziczy, krew na rękach a wy robicie z niego modela z okładki Mens Health No nie
Opublikowano 8 listopada 20186 l no a czemu nie - ta gra jest lepsza niz SIMSY! xD stylówka na zime! Trzeba bedzie Maclemore puszczac jadac po ostatniego gunslingera na dzikim zachodzie!
Opublikowano 8 listopada 20186 l Easye ale wiesz, że możesz konsolą normalnie robić screeny, nie ma potrzeby robienia zdjęć ekranu xD
Opublikowano 13 listopada 20186 l Poważnie? wiem, ale nie chciało mi się ich przerzucać na pena, czy na media społecznościowe by wkleić. PS nie ma dysku w sieci jak MS.
Opublikowano 13 listopada 20186 l mi najszybciej to Share > Twitter > Kopiuj zdjęcie > Wklej na forumek
Opublikowano 13 listopada 20186 l Jezuu, utwórzcie sobie drugie konto tylko do przesyłania zdjęć w wiadomości. Ja używam drugiego konta na US. Potem wchodzicie na https://my.playstation.com/ i tam elegancko w historii wiadomości macie wszystkie zdjęcia które możecie ściągnąć na kompa. Przygotowanie takiego konta trwa chwilę a robisz to raz i potem nie musicie robić zdjęć telewizora kalkulatorem. Szanujmy się.
Opublikowano 15 listopada 20186 l Wszyscy do wyje,bania. Jedyny prawilny wyglad na 100 lecie odzyskania niepodleglosci. Prosze wstac marszalek idzie
Opublikowano 15 listopada 20186 l W dniu 13.11.2018 o 20:12, wojnar napisał: Jezuu, utwórzcie sobie drugie konto tylko do przesyłania zdjęć w wiadomości. Ja używam drugiego konta na US. Potem wchodzicie na https://my.playstation.com/ i tam elegancko w historii wiadomości macie wszystkie zdjęcia które możecie ściągnąć na kompa. Przygotowanie takiego konta trwa chwilę a robisz to raz i potem nie musicie robić zdjęć telewizora kalkulatorem. Szanujmy się. Juz tworzę nowe konto dla Wojnara XDDD ja (pipi)e wrzuciłem 2 fotki i chłopy będą maturę robić, bo jakość się nie podoba. Widać ubrania? Widać!