hav7n 5 936 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Rozi to ten co gardzi gra usługa, a tu będzie robił 250 misji żeby kupić sobie łuk? W sumie gra brzmi jak symulator Polaka robaka więc nie dziwię się że prawakom może się spodobać. Ewentualnie tatomat się podkręci na 10 i będzie wszystko odblokowane, wspaniała gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 gruby jak wyparowal. slabiutka psycha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Jedyne co bym obczail to napady (o ile są w becie takowe), reszta wygląda tak jak bylo do przewidzenia, czekać tylko jak beda wszyscy biegqcyz dynamitem Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 to online bedzie podsumowane tak jak podsumowane bylo poprzednie online do red deada dwoma slowami explosive riffle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Mogłem się spodziewać takie odzewu wspaniałego forumka, Pan tupnie, to pieski przybiegają jak na zawołanie I te personalne wycieczki, PSYCHIKA BARDZO MOCNA. Zabijanie innych we Free Roam? No jest taki tryb pasywny, gdzie nie da się nikogo niepotrzebnie zabijać (już był w pierwszej części), tutaj też ma być. Ja sobie włączę deathmatche i shootouty, bo w pierwszej części tam spędziłem najwięcej czasu, popykam w pokerka. Wyjebane na te mikropłatności, nie muszę nic grindować, jak mi się nie spodoba, to zwyczajnie przestanę grać, wow, jak on to zrobił, odkrył prosty trick [ZOBACZ JAK] ROZI NAPISAŁ PSYCHOFAN (pipi)ANY ROCKSTARA CZAS NAPISAĆ MU COŚ CHODŹCIE KOLEDZY Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Godzinę temu, oni napisał: Spokojnie, to tylko beta Niech ktos to ustawi jako tag tego tematu plz Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) jebaited Edytowane 28 Listopada 2018 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 47 minut temu, tata_arek napisał: I poważnie łudzisz się, że poprawią ekonomię w grze? Mówimy o tej samej firmie, która przez ostatnie 5 lat bardzo skutecznie doiła graczy w GTAO, gdzie przemalowanie auta kosztowało kilkanaście tysięcy $. Wprowadzenie dwóch walut, niczym w komórkowym F2P mówi samo za siebie. Szanuję R* za rewelacyjne SP i RDR2 mega mi się podobało, ale bronić ich za multi od czasów GTAO to już naprawdę trzeba mieć coś nie po kolei. Nie bronię ich, nie grałem w GTA Online, bo mi się nie podobało. Tutaj mam oczekiwania, bo podoba mi się setting i cała gra, być może będzie trzeba grać miliard godzin, żeby odblokować karabin - wtedy grał nie będę, pogram w tryby PVP. Po prostu. To takie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 4 minuty temu, Rozi napisał: Mogłem się spodziewać takie odzewu wspaniałego forumka, Pan tupnie, to pieski przybiegają jak na zawołanie I te personalne wycieczki, PSYCHIKA BARDZO MOCNA. Zabijanie innych we Free Roam? No jest taki tryb pasywny, gdzie nie da się nikogo niepotrzebnie zabijać (już był w pierwszej części), tutaj też ma być. Ja sobie włączę deathmatche i shootouty, bo w pierwszej części tam spędziłem najwięcej czasu, popykam w pokerka. Wyjebane na te mikropłatności, nie muszę nic grindować, jak mi się nie spodoba, to zwyczajnie przestanę grać, wow, jak on to zrobił, odkrył prosty trick [ZOBACZ JAK] ROZI NAPISAŁ PSYCHOFAN (pipi)ANY ROCKSTARA CZAS NAPISAĆ MU COŚ CHODŹCIE KOLEDZY ten z prawej podobny do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Pokera na razie nie ma? Ciekawe jak dziala tryb pasywny, w gta o byl super poki nie wsiadłes do auta, bo wtedy przestawal dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 rozi bedzie gral w passive mode i zwiedzal te sama mape z singla. cos jeszcze? i "bede gral w pokera" no, bedziesz, jesli w gre wchodza mikrotranzakcje do nabywania in-game currency, to taki poker szybko zostanie uznany za przejaw hazardu i dojechany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) W pierwszej części po prostu nie dało się nikogo zabić. Na konie chyba też to nie działało. Z pokerem może być ta sprawa, że jak są te mikropłatności, to uznają to jako hazard za prawdziwe pieniądze i nici z tego. Ale obym się mylił. @up Tak, będę grał w tryby PVP, robił misje i się dobrze bawił, jebany teoretyku. Ale jeszcze nie skończyłem single playera, więc mi się nigdzie nie spieszy. Edytowane 28 Listopada 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 mam nadzieje ze czekasz na dlc do singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 To moje marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 cieszy mnie to, bede mogl tanczyc pijany na jego grobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Nie jestem w temacie ale czy ostatnio cos sie pozmienialo w brazny, ze gierka wychodzi najpierw z trybie single a potem hucznie otwieraja online? To jakis standard teraz czy tylko R* nie dostarczylo na premiere? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 1 minutę temu, Mejm napisał: Nie jestem w temacie ale czy ostatnio cos sie pozmienialo w brazny, ze gierka wychodzi najpierw z trybie single a potem hucznie otwieraja online? To jakis standard teraz czy tylko R* nie dostarczylo na premiere? GTA V też dostalo komponent Online pózniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 W Quake tez tak bylo. Mejm przespal jakies 22 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 15 minut temu, _Be_ napisał: GTA V też dostalo komponent Online pózniej. Serio? Czyli R* tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Teraz podzielili na tury, żeby im serwerów nie wyjebało jak przy GTA:O. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 No chyba lepsze posunięcie niż żeby wyebało serwery i leżały przez tydzień. Znaczy i tak yebną dziś ale wiesz o co cho Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Akurat te zbieranie na broń to na plus bo w giereczkach sieciowych lubię odblokowywać sobie wszystko więc pewnie zejdzie trochę czasu. Martwi mnie natomiast ten auto aim , nie mam pojęcia jak gra sieciowa może sprawiać radość z takim celowaniem. Pamiętam dziesiątki godzin w pierwszym Saints row(brak auto aim) , mase godzin w gears of war (też brak auto aim) no i nawet w RDR pierwsze ogrywałem sieciowo bez wspomagania bo zabijało mi to całą zabawe. Pewnie tryb sieciowy sprawdzę ale poczekam na wersje PC bo wspomaganie celowania zabija cały sens zabawy PVP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 12 minut temu, SpacierShark123 napisał: sprawdzę ale poczekam na wersje PC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 12 minut temu, SpacierShark123 napisał: Martwi mnie natomiast ten auto aim Dokładnie takie same odczucia. w gtaO były osobne serwery na auto i bez, nie wiem, jak teraz bo dawno się nie logowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 6 minut temu, Grabek napisał: Pewnie z rok czekania bo wersja PC wyjdzie razem zapewne z wersjami na nowe konsole no ale grać z auto aim po sieci to już lepiej nie psuć sobie zabawy i poczekać nawet te kilka lat. Mogli dać chociaż ten minimalny auto aim ale tutaj na filmach widzę że nic nie trzeba celować wystarczy L2+R2 i gościu pada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi