Opublikowano 28 listopada 20186 l dlaczego ten śmieszny tryb z nożykami jest nazywany battle royalem? co to ma niby wspólnego z gatunkiem?
Opublikowano 28 listopada 20186 l Autor zmniejszający się obszar gry, jedno życie, ostatni żywy gracz wygrywa. Chyba wszystko sie zgadza
Opublikowano 28 listopada 20186 l A to ok, w sumie nie zauważyłem że jest jakaś strefa gazu czy innego ognia. i tak chooyowy pomysł
Opublikowano 28 listopada 20186 l zmniejszający się obszar gry, jedno życie, ostatni żywy gracz wygrywa. Chyba wszystko sie zgadzaNo tak średnio bym powiedział, tak średnioBrakuje kluczowych elementów jak zrzutu na mape i lootowania. Przez co gra pozbawiona jest jakiejkolwiek głębi.To taki Battle Royale z dałnen, wrzucony przez Rockstar po to aby spróbować podpiąć się pod popularny trend
Opublikowano 28 listopada 20186 l Autor Co zrobić? R* nigdy nie umiało i nigdy umieć nie będzie w tryb multiplayer
Opublikowano 28 listopada 20186 l smiesznie to wyglada jak geniusze od singla nie maja kompletnie pomyslu na multi i wrzucają takie z doopy tryby na sile zeby tylko hajcyk sie zgadzał
Opublikowano 28 listopada 20186 l Autor w pvp gra się bardzo przyjemnie (mimo autoaima xD) jest parę fajnych trybów ale free roam to omijać szerokim łukiem jeśli nie gracie ze znajomymi
Opublikowano 28 listopada 20186 l Godzinę temu, Pupcio napisał: Co zrobić? R* nigdy nie umiało i nigdy umieć nie będzie w tryb multiplayer Godzinę temu, Homer S napisał: kiedyś tam umiało Przykłady proszę, bo tu jestem #teamPupcio - od zawsze nie mogłem się nadziwić, jak taki singlowy geniusz, może tak bardzo nie umieć w multi i po ch#j oni się w to ciągle pchają, skoro nie umieją...
Opublikowano 28 listopada 20186 l MP3 miał zajebiste multi. co prawda tylko na początku bo jakoś po 4 dlc i patchu zaczęło się masakrycznie pierdzielić ale było cool aż 4 czy 5 legendę wbiłem co u mnie jest ewenementem jeżeli chodzi o online.
Opublikowano 28 listopada 20186 l 100h w singla i teraz to samo grać w multi tylko nie z AI? no chyba nie ziom
Opublikowano 28 listopada 20186 l MP3 to jedne z lepszych strzelankowych multi i fakt że udało im się sprawić że bullettime FUNKCJONOWAŁ w potyczkach online świadczy o tym że jacyś tam ludzie którzy mieli pojęcie o multiplayerach z nimi pracują albo pracowali. GTA IV/RDR też spoko, to po prostu prototypowe wersje Online ale bez wszystkich problemów i durnot które się pojawiły i stopniowo narastały.
Opublikowano 28 listopada 20186 l myślałem, że tylko mnie tak porobiło multi w maxie swego czasu. tzn. było średnie ale grało mi się mega. dopóki tak jak pisze Colin jednym patchem zniszczyli wszystko <rockstarmulti> xd tak samo w gtaiv gdzie r* jeszcze nie chwalił się multikiem grało mi się dobrze, te misje w coopie czy zwykła zadyma we freeroamie <złoteczasy360-tki> gtao próbowałem kilka podejść na ps3/ps4 i za każdym razem , rdr online prawdopodobnie nawet nigdy nie odpalę.
Opublikowano 28 listopada 20186 l Pograłem w RDRO kilka godzin,szybkie wrażenia? Freeroam nie grywalny pełno debili z shotgunami zgon co 30sekund,DM spoko ale autoaim zyebany razy wyłapie typa ze 100m przez krzaki i płoty a drugi raz nie zalockuje z 5m,snajperkostrzelby rulz.I te mikropłatności XDXDXD Omijać z daleka.
Opublikowano 28 listopada 20186 l Taka sytuacja po relogu: A kreator postaci nawet ujdzie, coś tam nawet można zrobić tylko podobnie do GTA V to co się zrobiło w kreatorze wygląda już słabiej "na żywo".
Opublikowano 29 listopada 20186 l W sumie RDR Online sprawdze dla misji w co-opie. To one glownie mnie interesuja. W GTA Online gralem prawie tylko w misje, a PvP omijalem. Jakies napady na bank w coopie zawsze mile widziane. Ale te wiesci o grindzie brzmia zle. Rockstar mogloby sie oberwac.
Opublikowano 29 listopada 20186 l 15 godzin temu, Homer S napisał: dlaczego ten śmieszny tryb z nożykami jest nazywany battle royalem? co to ma niby wspólnego z gatunkiem? SPOKOJNIE TO TYLKO BETA
Opublikowano 29 listopada 20186 l Na razie przeszedłem tylko 2 misję w coop (nie licząc tej w prologu) i jest całkiem spoko. Nawet dodali wybory moralne gdzie każdy z graczy musi zagłosować.
Opublikowano 29 listopada 20186 l Nie dałem rady przejść wprowadzenia do online. Tak mnie wynudziło, że musiałem konsolę wyłączyć xd Wrócę jak skończę singla, może dodadzą w międzyczasie opcję pomijania scenek