Figuś 21 251 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Wprowadzenia na pewno nie ominiesz, bo jest to swego rodzaju samouczek, żeby później głupich pytań na forach nie zadawać. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 29 listopada 2018 Autor Opublikowano 29 listopada 2018 Czemu te geniusze z R* nie dali trybu pasywnego? Czy oni nie wiedzą że większość ich fanów to 10 letnie szympansy które jak widzą że coś się rusza to od razu strzelają? No nie grywalny ten free roam jest. Jest potencjał w tej grze ale działałoby to tylko w idealnym świecie gdzie wydawca nie chce cie golić na każdym kroku Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 To jednak poczekam jak dadzą ten tryb pasywny, a tak to nie warto się wkurzać, gdy widzi się wszędzie jakieś najtmery czy inne yakuby strzelające na oślep. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Właśnie wczoraj tylko raz trafiłem na typka co zabijał wszystko jak leci. A tak to na ok. 20 innych graczy to tylko sobie machaliśmy i każdy ruszał w swoją stronę. Z jednym randomem poszliśmy na polowanie i pełna kulturka, każdy oskorowal swoją zdobycz i razem pojechaliśmy sprzedać truchła. Ale tak czy inaczej tryb pasywny albo serwery tylko PvE to mus w tej grze. Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Takie czasy, że online źródłem ciągłego dochodu. Widać, że wszystko szykowane pod mikro. Martwi mnie jednak jeszcze jedna kwestia - dużo słabsza oprawa graficzna w online. W GTAV było tak samo. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 29 listopada 2018 Autor Opublikowano 29 listopada 2018 Nie widzę jakiejś mega różnicy, dodali mgiełke i to tyle, za to fpsy czasem tak lecą że nie idzie w to grać Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 3 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał: Takie czasy, że online źródłem ciągłego dochodu. Widać, że wszystko szykowane pod mikro. Martwi mnie jednak jeszcze jedna kwestia - dużo słabsza oprawa graficzna w online. W GTAV było tak samo. a to jakas nowosc?? Chyba kazda gra ma gorsza grafe w multi od singa Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 14 minut temu, Szymek_PL_ napisał: a to jakas nowosc?? Chyba kazda gra ma gorsza grafe w multi od singa W battlefieldach i cod-ach tego nie dostrzegłem jakoś. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 (edytowane) no mam na mysli duze tytuly AAA (inna rozdzielczosc, brak efektow graficznych czy tez inne oswietlenie). NO nie wiem...moze mam cos z oczami ale bf 1 ma duzo lepsze oswietlenie w singlu Edytowane 29 listopada 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Teraz, Szymek_PL_ napisał: no mam na mysli duze tytuly AAA (inna rozdzielczosc, brak efektow graficznych czy tez inne oswietlenie). No ok, ale mówie Ci, że nie wszystkie gry tracą na grafice w multi. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 1 minutę temu, _Be_ napisał: No ok, ale mówie Ci, że nie wszystkie gry tracą na grafice w multi. no ale nie napisalem ze kazda tylko chyba kazda to jakie duze AAA nie traca?? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 No chociażby Forza Horizon w multi jest dokładnie taka sama jak w singlu. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 (edytowane) To niesprawiedliwy przykład, wszyscy wiemy że w Playground pracują magicy Edytowane 29 listopada 2018 przez oni Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Szacunek...to chyba dzieki temu ze grajac singla jestes polaczony z serwerem i plynnie przechodzisz do multi jak w Paradise w 4 nie gralem wiec wierze na slowo Zeby nie bylo to dla mnie jak siegam pamiecia kazda gra (glownie fpsy gram) wyglada gorzej w multi od singla...z tego co kojarze to Sony naklada na deweloperow jakies tam limit ktorych gra nie moze przekraczac przesylajac dane na serwery i dlatego musza ciac grafike na multii...gdzies o tym kiedys slyszalem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 4 godziny temu, Pupcio napisał: Czemu te geniusze z R* nie dali trybu pasywnego? Czy oni nie wiedzą że większość ich fanów to 10 letnie szympansy które jak widzą że coś się rusza to od razu strzelają? No nie grywalny ten free roam jest. Jest potencjał w tej grze ale działałoby to tylko w idealnym świecie gdzie wydawca nie chce cie golić na każdym kroku Mysle ze pan Strauss [Leopold] Zelnick juz szykuje ubezpieczenie ktore bedzie mozna wykupic u pewnego "nieznajomego" tak jak zrobil to najlepszy NPC z RDR1. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 6 godzin temu, Faka napisał: To jednak poczekam jak dadzą ten tryb pasywny, a tak to nie warto się wkurzać, gdy widzi się wszędzie jakieś najtmery czy inne yakuby strzelające na oślep. co ja mam z tym wspolnego? Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 (edytowane) Ale ta beta jest niegrywalna, ujowsto i dziadostwo. Robię sobie jakąś randomową misję z zaopatrzeniem i w pewnym momencie mój powóz poleciał poza teksturę, tak pod ziemię się zapadł i oczywiście, zadanie się nie powiodło XD A zapomniałbym też o wywalaniu z gry z błędem CE-34878-0 XD Edytowane 29 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 przeciez to tylko beta co sie czepiasz Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Ja tam prędzej bym powiedział alfa Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 (edytowane) Po przejściu wszystkich dostępnych misji "głównych", których jest chyba z 10 mam 500$ i 1,5 golda. Na razie 11lvl ale byle do 14 żeby zdobyć wędkę, można wtedy "wyłowić" sporo kasy. Gorzej że jak zrobi się te misje to nie ma w sumie nic więcej do roboty poza kilkoma strangerami, gdzie misje trwają z 5 minut i pvp. No nie wiem co tak słabo. Ciekawe z jaką częstotliwością będą dodawać nowy content i resztę misji ale coś czuję że trochę to może potrwać. Edytowane 29 listopada 2018 przez wojnar Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 może nie chcą pokazać wszystkiego w becie, spokojnie Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 30 minut temu, wojnar napisał: 10 mam 500$ i 1,5 golda Jeszcze pol golda i bedzies mogl sobie kolor broni zmienic xDDDDDD Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 35 minut temu, wojnar napisał: No nie wiem co tak słabo. Ciekawe z jaką częstotliwością będą dodawać nowy content i resztę misji ale coś czuję że trochę to może potrwać. nie spodziewalbym sie ilosci contentu porownywalnej z gta. czyli #pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi