Opublikowano 17 lutego 20205 l Dobra poradziłem sobie okazała się że z menu musiałem kupić [emoji3].Nie wiem czy ktoś wrzucał ale znajomy podesłał mi rewelacyjna stronę, podobno zrobił ją Polak na mapie są wszystke przedmioty kolekcjonerskie. Aktualizowane codziennie, coś rewelacyjnego i zaoszczedzajace mnóstwo czasu https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/
Opublikowano 25 lutego 20205 l @SG1-ZIELU - mógłbyś coś więcej napisać - z jakiego menu kupiłeś - bo czytałem że muszę kupić stół w obozie ale ja go nie mam..ja chyba posiadam ciut inny problem z racji że ja po przeczytaniu listu od Cripps'a nie mam w ogóle misji . Pisałem do R* - kazali zresetować grę (od razu po uruchomieniu L1+R1) co uczyniłem i nic nie pomogło choć jakoś mniej mi się baguje po tej operacji . Napisałem że nie pomogło i kazali czekać na aktualizację bo znają problem i go naprawiają..ale to już było dwie aktualizację temu .
Opublikowano 25 lutego 20205 l Ja miałem problem z bimbrownikiem ale wiem że znajomy z którym gram miał własnej taki problem jak ty i też w menu kupił . Zapytam gdzie to było bo ja już nie pamiętam
Opublikowano 25 lutego 20205 l @SG1-ZIELU - dzięki - byłbym wdzięczny bo nie mam już co robić - Kolekcjonera mam na 20lvl tak samo Łowcę a by zacząć Bimbrownika to muszę mieć 5lvl Handlarza a jego nie mogę zaczać - choć nie wiem czy ja będę miał cokolwiek do kupienia bo nawet filmiku wprowadzającego z Cripps'em nie miałem..kochane R* .
Opublikowano 26 lutego 20205 l Niestety ale on nie pamięta, ale tak jak pisałeś to był rzeczywiście inny problem bo on z nim rozmawiał. A próbowałeś jeszcze raz przeczytać list ale w swoim obozie ?
Opublikowano 26 lutego 20205 l Si..próbowałem go czytać prawie wszędzie - kumpel miał ten list na kolor żółty a po przeczytaniu już biały ja od razu po odebraniu go z poczty miałem biały - pozostaje mi czekać na R* i ich cudowne aktualizację . Dzięki za zainteresowanie
Opublikowano 26 lutego 20205 l Si..próbowałem go czytać prawie wszędzie [emoji32] - kumpel miał ten list na kolor żółty a po przeczytaniu już biały ja od razu po odebraniu go z poczty miałem biały - pozostaje mi czekać na R* i ich cudowne aktualizację [emoji6]. Dzięki za zainteresowanie [emoji6]No widzisz a mi w ekwipunku dalej wisi na żółto jakbym go nie czytał [emoji23]
Opublikowano 26 lutego 20205 l Mnie online wchłonął kolekcioner i handlarz zrobiony na maksa, łowca na 10 a dziś zaczynam bimbrownika . Więc jest dobrze zwłaszcza że zacząłem grać w online dopiero od niedawna .
Opublikowano 26 lutego 20205 l No właśnie też bym zaczął sobie Handlarza bo lubię polować ale nie mogę przez R* - ten tryb online ogólnie ma dużo wad w porównaniu np z GTA online w pierwszych 2 latach - ale jest zarażający..szczególnie jak ktoś lubi dziki zachód
Opublikowano 26 lutego 20205 l Autor Milion bugów, wydalanie z gry i inne problemy. Niesamowite że w rok od premiery takie studio nie potrafi ogarnąć gry.
Opublikowano 26 lutego 20205 l Milion bugów, wydalanie z gry i inne problemy. Niesamowite że w rok od premiery takie studio nie potrafi ogarnąć gry. Pewnie za mało kasy zarabiają , wolą dbać o złote jajo GTA online
Opublikowano 26 lutego 20205 l 3 godziny temu, SG1-ZIELU napisał: 4 godziny temu, Pupcio napisał: Milion bugów, wydalanie z gry i inne problemy. Niesamowite że w rok od premiery takie studio nie potrafi ogarnąć gry. Pewnie za mało kasy zarabiają , wolą dbać o złote jajo GTA online Dokładnie 4 godziny temu, Pupcio napisał: Milion bugów, wydalanie z gry i inne problemy. Niesamowite że w rok od premiery takie studio nie potrafi ogarnąć gry. No fakt faktem że te bugi potrafią dać w kość - szczególnie wyrzucanie z gry w kluczowych momentach
Opublikowano 28 lutego 20205 l czy w waszym mniemaniu napisanie kodu pod taki open world multiplayer jest smiesznie proste? jakkolwiek dopieszczane i miziane byloby gta online, nadal jest to moloch ktory lubi sie wyje.bac z rowerka. przeciez nie rzezbia kodu multuplayer od poczatku serii.
Opublikowano 29 lutego 20205 l Biedne Rockstar, takie nieporadne. Pewnie nie mają środków żeby poprawić multi.
Opublikowano 7 marca 20205 l XD taketwo prowadzi agresywna polityke zdzierania kazdej zlotowki z graczy, rockstar ma z tego pewnie niewielki procent + dlubia GTA VI i musza stale pracowac nad RD ONLINE I GTA ONLINE. no ewidentnie maja za duzo srodkow do wydania. a, do tego Benzies ktory byl czolowym programista jak i jeden z zalozycieli i scenarzystow opuscili szeregi R*. Edytowane 7 marca 20205 l przez Najtmer
Opublikowano 11 maja 20204 l Jak nie potrafią zrobić dobrze jednej gry to może tym bardziej niech nie biorą się za kilka projektów na raz?
Opublikowano 20 października 20204 l Autor Pamiętacie jak firma Rockstar games robiła najlepsze hallowenowe dlc za 50zł? No to teraz robią nowe skiny do chuyowego multi z tej okazji https://youtu.be/8BJ0P0TrSv0
Opublikowano 28 października 20204 l Online mi nawet siadło, gra się całkiem ok ale ten yebany błąd 20010006 jest po prostu mega w(pipi)iający. Niby to przez jakieś problemy z NATem ale koorwa w żadnej innej grze online nie miałem z tym problemów. Jest na to jakiś fix oprócz tych które są w sieci w stylu wyłącz/włącz grę ponownie
Opublikowano 29 października 20204 l Te legendarne zwierzęta się jakoś respią? Zayebalem już dwie sztuki a właśnie zobaczyłem że trzeba mieć jeszcze uśpić, pobrać próbki i zrobić zdjęcie żeby było na 100 pro : /
Opublikowano 6 listopada 20204 l Gratulacje i powodzenia z polowaniami. Bez Internetu i YouTube nie ma szans wszystko wyłapać. No chyba, że się ma tę oficjalną książkę do gry. Jest bardzo pomocna szczególnie ze zbieractwem.
Opublikowano 6 listopada 20204 l Autor No niestety to nie pierwsza część gdzie 100% to piękne i satysfakcjonujące wyzwanie które możemy zrobić sami bez pomocy Internetu. 100% W dwójce to głupie challenge, multum nudnego zbieractwa i modły o to żeby ta jebana czapla się zrespiła na bagnach Ale jak będę grał na xboxiku to i tak znowu sobie wymaksuje