Pupcio 18 436 Opublikowano 16 lutego 2020 Autor Opublikowano 16 lutego 2020 Emerald ranch chyba Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 lutego 2020 Opublikowano 17 lutego 2020 Dobra poradziłem sobie okazała się że z menu musiałem kupić .Nie wiem czy ktoś wrzucał ale znajomy podesłał mi rewelacyjna stronę, podobno zrobił ją Polak na mapie są wszystke przedmioty kolekcjonerskie. Aktualizowane codziennie, coś rewelacyjnego i zaoszczedzajace mnóstwo czasu https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/ Cytuj
MrE0605 1 Opublikowano 25 lutego 2020 Opublikowano 25 lutego 2020 @SG1-ZIELU - mógłbyś coś więcej napisać - z jakiego menu kupiłeś - bo czytałem że muszę kupić stół w obozie ale ja go nie mam..ja chyba posiadam ciut inny problem z racji że ja po przeczytaniu listu od Cripps'a nie mam w ogóle misji . Pisałem do R* - kazali zresetować grę (od razu po uruchomieniu L1+R1) co uczyniłem i nic nie pomogło choć jakoś mniej mi się baguje po tej operacji . Napisałem że nie pomogło i kazali czekać na aktualizację bo znają problem i go naprawiają..ale to już było dwie aktualizację temu . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 lutego 2020 Opublikowano 25 lutego 2020 Ja miałem problem z bimbrownikiem ale wiem że znajomy z którym gram miał własnej taki problem jak ty i też w menu kupił . Zapytam gdzie to było bo ja już nie pamiętam Cytuj
MrE0605 1 Opublikowano 25 lutego 2020 Opublikowano 25 lutego 2020 @SG1-ZIELU - dzięki - byłbym wdzięczny bo nie mam już co robić - Kolekcjonera mam na 20lvl tak samo Łowcę a by zacząć Bimbrownika to muszę mieć 5lvl Handlarza a jego nie mogę zaczać - choć nie wiem czy ja będę miał cokolwiek do kupienia bo nawet filmiku wprowadzającego z Cripps'em nie miałem..kochane R* . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 lutego 2020 Opublikowano 26 lutego 2020 Niestety ale on nie pamięta, ale tak jak pisałeś to był rzeczywiście inny problem bo on z nim rozmawiał. A próbowałeś jeszcze raz przeczytać list ale w swoim obozie ? Cytuj
MrE0605 1 Opublikowano 26 lutego 2020 Opublikowano 26 lutego 2020 Si..próbowałem go czytać prawie wszędzie - kumpel miał ten list na kolor żółty a po przeczytaniu już biały ja od razu po odebraniu go z poczty miałem biały - pozostaje mi czekać na R* i ich cudowne aktualizację . Dzięki za zainteresowanie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 lutego 2020 Opublikowano 26 lutego 2020 Si..próbowałem go czytać prawie wszędzie - kumpel miał ten list na kolor żółty a po przeczytaniu już biały ja od razu po odebraniu go z poczty miałem biały - pozostaje mi czekać na R* i ich cudowne aktualizację . Dzięki za zainteresowanie No widzisz a mi w ekwipunku dalej wisi na żółto jakbym go nie czytał Cytuj
MrE0605 1 Opublikowano 26 lutego 2020 Opublikowano 26 lutego 2020 - psikus R* - kumplowi też wisi na żółto - no nic..pozostaje czekać Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 lutego 2020 Opublikowano 26 lutego 2020 Mnie online wchłonął kolekcioner i handlarz zrobiony na maksa, łowca na 10 a dziś zaczynam bimbrownika . Więc jest dobrze zwłaszcza że zacząłem grać w online dopiero od niedawna . Cytuj
MrE0605 1 Opublikowano 26 lutego 2020 Opublikowano 26 lutego 2020 No właśnie też bym zaczął sobie Handlarza bo lubię polować ale nie mogę przez R* - ten tryb online ogólnie ma dużo wad w porównaniu np z GTA online w pierwszych 2 latach - ale jest zarażający..szczególnie jak ktoś lubi dziki zachód Cytuj
Pupcio 18 436 Opublikowano 26 lutego 2020 Autor Opublikowano 26 lutego 2020 Milion bugów, wydalanie z gry i inne problemy. Niesamowite że w rok od premiery takie studio nie potrafi ogarnąć gry. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 lutego 2020 Opublikowano 26 lutego 2020 Milion bugów, wydalanie z gry i inne problemy. Niesamowite że w rok od premiery takie studio nie potrafi ogarnąć gry. Pewnie za mało kasy zarabiają , wolą dbać o złote jajo GTA online Cytuj
MrE0605 1 Opublikowano 26 lutego 2020 Opublikowano 26 lutego 2020 3 godziny temu, SG1-ZIELU napisał: 4 godziny temu, Pupcio napisał: Milion bugów, wydalanie z gry i inne problemy. Niesamowite że w rok od premiery takie studio nie potrafi ogarnąć gry. Pewnie za mało kasy zarabiają , wolą dbać o złote jajo GTA online Dokładnie 4 godziny temu, Pupcio napisał: Milion bugów, wydalanie z gry i inne problemy. Niesamowite że w rok od premiery takie studio nie potrafi ogarnąć gry. No fakt faktem że te bugi potrafią dać w kość - szczególnie wyrzucanie z gry w kluczowych momentach Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 lutego 2020 Opublikowano 28 lutego 2020 czy w waszym mniemaniu napisanie kodu pod taki open world multiplayer jest smiesznie proste? jakkolwiek dopieszczane i miziane byloby gta online, nadal jest to moloch ktory lubi sie wyje.bac z rowerka. przeciez nie rzezbia kodu multuplayer od poczatku serii. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 29 lutego 2020 Opublikowano 29 lutego 2020 Biedne Rockstar, takie nieporadne. Pewnie nie mają środków żeby poprawić multi. 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 marca 2020 Opublikowano 7 marca 2020 (edytowane) XD taketwo prowadzi agresywna polityke zdzierania kazdej zlotowki z graczy, rockstar ma z tego pewnie niewielki procent + dlubia GTA VI i musza stale pracowac nad RD ONLINE I GTA ONLINE. no ewidentnie maja za duzo srodkow do wydania. a, do tego Benzies ktory byl czolowym programista jak i jeden z zalozycieli i scenarzystow opuscili szeregi R*. Edytowane 7 marca 2020 przez Najtmer Cytuj
Josh 4 531 Opublikowano 11 maja 2020 Opublikowano 11 maja 2020 Jak nie potrafią zrobić dobrze jednej gry to może tym bardziej niech nie biorą się za kilka projektów na raz? Cytuj
Pupcio 18 436 Opublikowano 20 października 2020 Autor Opublikowano 20 października 2020 Pamiętacie jak firma Rockstar games robiła najlepsze hallowenowe dlc za 50zł? No to teraz robią nowe skiny do chuyowego multi z tej okazji https://youtu.be/8BJ0P0TrSv0 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Online mi nawet siadło, gra się całkiem ok ale ten yebany błąd 20010006 jest po prostu mega w(pipi)iający. Niby to przez jakieś problemy z NATem ale koorwa w żadnej innej grze online nie miałem z tym problemów. Jest na to jakiś fix oprócz tych które są w sieci w stylu wyłącz/włącz grę ponownie Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Ja znam jeden. Ja znam ... nie grać w online. 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Te legendarne zwierzęta się jakoś respią? Zayebalem już dwie sztuki a właśnie zobaczyłem że trzeba mieć jeszcze uśpić, pobrać próbki i zrobić zdjęcie żeby było na 100 pro : / Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 100% trofek online Wracam do singla i jazda po platyyyyynke!! 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Gratulacje i powodzenia z polowaniami. Bez Internetu i YouTube nie ma szans wszystko wyłapać. No chyba, że się ma tę oficjalną książkę do gry. Jest bardzo pomocna szczególnie ze zbieractwem. Cytuj
Pupcio 18 436 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Opublikowano 6 listopada 2020 No niestety to nie pierwsza część gdzie 100% to piękne i satysfakcjonujące wyzwanie które możemy zrobić sami bez pomocy Internetu. 100% W dwójce to głupie challenge, multum nudnego zbieractwa i modły o to żeby ta jebana czapla się zrespiła na bagnach Ale jak będę grał na xboxiku to i tak znowu sobie wymaksuje 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi