marcinwks 1 002 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 (edytowane) Panowie i panie prośba o pomoc. Nie ma mnie w domu i nie mogę niestety sam sprawdzić, ale czy ktoś z Was może mi potwierdzić/zweryfikować czy pudełka do gier od X360 mają w miejscu płyty DVD - pod zaczepem na płytę - na dole napis AMARAY czy nie ma tam nic? Muszę podmienić parę pudełek z nowszych i starszych gier, a jak wspominałem powyżej, nie mogę na tę chwilę sprawdzić osobiście. Nie są to gry od EA (te jak pamiętam mają swoje znaczki EA na wnętrzach pudełek), a innych wydawców/producentów. Mam okazję tanio kupić nowe, zielone i ponoć dedykowane x360 pudełka, stąd ta niecodzienna prośba. Byłbym wdzięczny za pomoc. Edytowane 6 listopada 2018 przez marcinwks Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 To zależy od wydawcy szczerze mówiąc. Nie ma jednego wzorcowego pudełka i zdecydowanie nie wszystkie produkuje Amaray. Kieruj się raczej jakością materiału - pudełka taniej produkcji mają delikatnie inny odcień zieleni, ewentualnie czuć, że bardzo łatwo je zgnieść (cieniutki plastik) i postawione kilka sztuk obok siebie po przygnieceniu ręką znacząco kompresują swoją wielkość. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 listopada 2018 Autor Opublikowano 6 listopada 2018 Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi