Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

A Rayos powie, że Ty miałeś losować i tyle ze steam sale :frog:

Opublikowano

Już mnie trzęsie na myśl o akcji :D

Opublikowano

Rayos pewnie siedzi i mysli "jeszcze 5 minut i biore sie do roboty".

lazy-tired-cat-on-his-bum.gif

Opublikowano

Po poziomie hajpu u niektórych wątpię, że z rozpoczęciem akcji dotrzymamy chociaż do wigilii :D

Opublikowano
  • Autor

Każdy powiniene dostać swoją parę, mam nadzieję, że niczego nie poknociłem :) 

Opublikowano

Dostałem :) W tym roku jedyne założenie jakie mam to "nie będę znowu pierwszy", ale jak tylko zobaczę screena w tym temacie...

Capture-49-1200x672.jpg

Opublikowano

O której steam odpala wyprzedaż?;d

Opublikowano

o 19:00, jak zawsze. Przez pierwszą ~godzinę lub dwie obstawiam standardowe zadławienie się serwerów grubego, więc normalnie korzystać będzie się pewnie dało dopiero dnia następnego :potter:

Opublikowano
32 minuty temu, Rayos napisał:

Każdy powiniene dostać swoją parę, mam nadzieję, że niczego nie poknociłem :) 

Dobrze jakby każdy potwierdził odpisując chociażby ok tak jak było w ubiegłym roku.

Opublikowano

Ja dostałem, znalazłem tez super tytuł do obdarowywania osób trzecich

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

U mnie też cel już namierzony. Ciekawy osobnik. Zastanawiam się czy celować z giftem w sam szczyt listy, czy może trochę niżej... A może zrobić combo :D

Opublikowano

Co do mojej listy mam podpowiedź - nie zwracaj Mikołaju uwagi na miejsce na liście, wszystko jest numer jeden ;)

Opublikowano

Ja już moj niecny plan planjune :D ofiara na pewno będzie zadowolona :fsg:

Opublikowano

Plan jest, tylko pytanie jak bardzo Gaben poobniża ceny :)

Opublikowano

Wazne ogłoszenia parafialne:

1. Nic nie kupujecie przez pierwsze kilka godzin od startu Steam sale bo ceny wiekszosci gierek nadal beda sie "normowac" i prawdziwe przeceny wskakuja powoli z powodu obciazenia serwera, nie ma po co tracic hajsu na start.

2. Aktualizujemy wishlist i wystawiamy najbardziej porzadane gierki na góre. Gierki w które "moze kiedys zagram" chowamy do rękawa

Ja sobie jescze jutro przejrze co tam na steamie wydali ostatnio bo jestem do tyłu.

@Rayos zapomnialem wspomniec ze nie moze byc sytuacji gdzie wylosowana osoba X ma osobe Y a Y ma X czyli daja sobie nawzajem gifty, mam nadzieje ze nic takiego nie zaistnialo :kaz:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Moja wishlista chyba ostatecznie ogarnięta. W sumie znalazło się na niej niewiele więcej gier niż dostałem w zeszłym roku, wiecie co z tym zrobić :kaz: