Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tej, ale Święta dopiero za kilka dni!

Gorzej niż z 7 letnimi dziećmi.

Dziękuję Pan @Bzduras za MrocznyLas!

Dziękuję Pan @Orzeszek za SuperStulejka: Jak wyrwać Karynę!

Dziękuję Pan @Frantik za ZawszeKosmos!

Na prezenty ode mnie musicie poczekać do pierwszej gwiazdki, jak nakazuje tradycja. 

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

E tam, wszyscy (chyba) obdarowani, więc jestem wyprztykany z czystym sumieniem :potter: Osoba wylosowana dostała ode mnie podwójną gierkę, bo taki w sumie miałem zamysł od początku, a teraz tylko będę siedział i z przyjemnością obserwował :)

3951985.jpg

Edytowane przez Frantik
Opublikowano (edytowane)

Pieczesz sobie ciasta w spokoju, gdy nagle wibracje w telefonie oznajmiają, że bedzie się działo :banderas: Kozacka zręcznościówka na zakończenie dnia? Poproszę :nosacz3: Dziękuję, @oFi!

oYF95Vd.png

Edytowane przez Bzduras
  • Plusik 4
Opublikowano

zwieracze pękają, po zasłonie dymnej użytkownik @Velius  ZBOMBARDOWAŁ moją osobe :banderas:

5OZHHdx.png
S2Mmeq8.png

człowiek się cały dzień męczył z jakimś wirusem a tutaj w wieczór można na zawał zejść. no nie spodziewałem się :obama:  dziękuje bardzo! prezenty super trafione bo DUSK już będzie instalowany i ogrywany <3

• Plusik 3
  • Lubię! 2
Opublikowano (edytowane)

Z tą karmą to jest coś na rzeczy - wyprztykałem się z giftów i co? I mi się bumper w padzie na wyjeździe złamał :yao:

To jednak wredna bicz jest, mości panowie. 

Edytowane przez Bzduras
  • Smutny 1
Opublikowano
13 minut temu, WolfVeto napisał:

Hello Boys n' Girls....
Auuuu.... Hurracan is coming.....

giphy.gif

eCTzwYc.png

Co sie stało :obama::obama::obama: Co kiedey jak to sie stalo WTFFFF. Slicznie dziekuje, zatkało mnie :mog:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Buuzzzzing! :velsu:

Nie mam zielonego pojęcia skąd wiedziałeś co chcę dostać :kinolul:

Dziękuję wariacie piękny prezent :gromit:

7XXE3wI.png

• Plusik 1
  • Lubię! 1