Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam chwile w pracy i dopiero tez zebralem szczeke z podlogi, panowie naprawde nie wiem co powiedziec i jak podziekowac. Moj santa w tym roku w 100% rozbil bank!

qea7O4P.png

Nie wiem co jest ukryte w kodzie, sprawdze w domu :)

Panowie, z prezentami dla mnie prosze sie powstrzymac serio bo naprawde w tym roku nie wiem czy uda mi sie odwdzieczyc:frog:

• Plusik 3
Opublikowano

W tym roku mniejsza czestotliwosc ataków, ale za to konkretne bomby za bajonskie sumy. Albo sytuacja Polakow poprawila i juz wydajemy jak niemcy albo naprawde wam dobroć uszami wychodzi bo niezle szalenstwo :obama:

Opublikowano

Koncze na dzis robote, kłade sie spać a tu taka mila niespodzianka od sutka na dobranoc, chinska giereczka z PS2, której nigdy nie skonczylem bo mi kolega z klasy zayebal i nie oddal. Potem jej wartosc skoczyla czterokrotnie :sapek:

Aaic8H4.png

Pieknie dziekuje, super chinski gif, uwielbiam chinskie gifty :banderas:

• Plusik 2
Opublikowano
3 godziny temu, Velius napisał:

7 strzałów dzis oddałem, ale widac ludzie zajeci :kaz:

Poleci ósmy co mi tam

No i siad płaski tam teraz :sapek:

No gralem sobie w BF V i nagle mi ekran zmniejszylo by wyświetlić życzenia ze stema - od razu wiedzialem, że Veliusa! Bardzo dziękuję za Undertale, będzie grane! :banderas:

Opublikowano

RqGdlvz.png

Tu nie ma pomyłki, seria zacna, chociaż podobno dwójka kontrowersyjna, nie mniej jednak reboot mi spasował, mam ograne poprzednie części, bardzo silne emocje wyzwalała ta gra, taką bezradność a na końcu mimo wszystko nadzieję. Bardzo Ci dziękuję, jeszcze nawet wigilii nie ma a ja nie wiem za co się zabrać, iście magiczne święta w tym roku, aż człowiek będzie w stanie przez chwilę zapomnieć o robocie. Co do gry jeszcze to martwi mnie, że to od Bethesdy, tyle fajnych serii ostatnio umiera ;( Wzruszyłem się pisząc to wszystko, jeszcze chyba trochę na(pipi)any jestem, ale szczerze wszystko.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj dopiero miałem czas rozpakować prezent od @Grabek  Jeszcze raz dziękuję pod kodem krył się hat in time

TbsEGX2.jpg

Masz profil prywatny weź go na publiczny abym liste mógł zobaczyć :>

Edytowane przez blantman
Opublikowano

No i okazało się, że nie da się ukryć przed forumkowym bombardowaniem :obama:

sunset.png

Mam nadzieje, że obecny złom pozwoli mi to uruchomić (bo niestety ale zostałem ze starym lapkiem który robi fochy w zależności od gry). Pięknie dziękuję Panie organizatorze. Kiedyś wrócę do tej pięknej tradycji i pobawię się razem z wami.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

DqblKnW.png

To jest jakieś szaleństwo, ledwo człowiek zaczął coś grać a tu już kolejne ;o To najpiękniejsze święta ever, a się jeszcze nie zaczęły. Swoją drogą myślę, że to bardzo zacna gra, zaraz obok Dusk kolejny old schoolowy shooter, oby takich więcej, w sumie chyba się przerzucę teraz na to, bo ledwo odpaliłem Evil Within 2 a już się posrałem:

FE02F56E4C4B2F24463AD57427F9E5ED0EE67184

Edytowane przez Widget
  • Plusik 3
  • Haha 1