Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

No ale RtCW to proszę ograć jak najszybciej. :sapek: Moja gra dzieciństwa - pamiętam, ze przez długi czas znałem wszystkie levele na pamięć 

Opublikowano
Godzinę temu, Frantik napisał:

No ale RtCW to proszę ograć jak najszybciej. :sapek: Moja gra dzieciństwa - pamiętam, ze przez długi czas znałem wszystkie levele na pamięć 

Ja najmilej wspominam multi

Opublikowano

Mam chwile w pracy i dopiero tez zebralem szczeke z podlogi, panowie naprawde nie wiem co powiedziec i jak podziekowac. Moj santa w tym roku w 100% rozbil bank!

qea7O4P.png

Nie wiem co jest ukryte w kodzie, sprawdze w domu :)

Panowie, z prezentami dla mnie prosze sie powstrzymac serio bo naprawde w tym roku nie wiem czy uda mi sie odwdzieczyc:frog:

Opublikowano

W tym roku mniejsza czestotliwosc ataków, ale za to konkretne bomby za bajonskie sumy. Albo sytuacja Polakow poprawila i juz wydajemy jak niemcy albo naprawde wam dobroć uszami wychodzi bo niezle szalenstwo :obama:

Opublikowano

@Velius Jakiś czas temu było info, że Polska dołączyła (w jakimś rankingu) do krajów rozwiniętych i wzięliście to sobie do serca i rzucacie bombami. 

Opublikowano

7 strzałów dzis oddałem, ale widac ludzie zajeci :kaz:

Poleci ósmy co mi tam

No i siad płaski tam teraz :sapek:

Opublikowano

Velu uważaj, żona zawsze może wejść na konto :shotgun:

Opublikowano
3 minuty temu, Velius napisał:

Nie moze, nie ma dostepu w tym roku.

Opublikowano
25 minut temu, Velius napisał:

Poleci ósmy co mi tam

Jakie groźby :D

Opublikowano

Koncze na dzis robote, kłade sie spać a tu taka mila niespodzianka od sutka na dobranoc, chinska giereczka z PS2, której nigdy nie skonczylem bo mi kolega z klasy zayebal i nie oddal. Potem jej wartosc skoczyla czterokrotnie :sapek:

Aaic8H4.png

Pieknie dziekuje, super chinski gif, uwielbiam chinskie gifty :banderas:

Opublikowano
3 godziny temu, Velius napisał:

7 strzałów dzis oddałem, ale widac ludzie zajeci :kaz:

Poleci ósmy co mi tam

No gralem sobie w BF V i nagle mi ekran zmniejszylo by wyświetlić życzenia ze stema - od razu wiedzialem, że Veliusa! Bardzo dziękuję za Undertale, będzie grane! :banderas:

Opublikowano

RqGdlvz.png

Tu nie ma pomyłki, seria zacna, chociaż podobno dwójka kontrowersyjna, nie mniej jednak reboot mi spasował, mam ograne poprzednie części, bardzo silne emocje wyzwalała ta gra, taką bezradność a na końcu mimo wszystko nadzieję. Bardzo Ci dziękuję, jeszcze nawet wigilii nie ma a ja nie wiem za co się zabrać, iście magiczne święta w tym roku, aż człowiek będzie w stanie przez chwilę zapomnieć o robocie. Co do gry jeszcze to martwi mnie, że to od Bethesdy, tyle fajnych serii ostatnio umiera ;( Wzruszyłem się pisząc to wszystko, jeszcze chyba trochę na(pipi)any jestem, ale szczerze wszystko.

Opublikowano

Mimo, że w tym roku nie biorę udziału, to śledzę temat i cieszę się z każdego kolejnego prezentu jakbym to ja go dostał. I co? I dostałem :)

@Velius dziękuję bardzo. Jakoś 2 dni temu patrzyłem na wersję demonstracyjna tej gry, a tu proszę - będzie można grać pełną. 

nJ7lJoT.jpg

Opublikowano

@Velius ty krejzolu! Dziękuję bardzo za wspaniały prezent! Człowiek przegląda temat, grzecznie lurkuje, nie bierze udziału, a tu BUM i Velius atakuje. Dziękuję jeszcze raz!

110lz10.jpg

Opublikowano

Dzisiaj dopiero miałem czas rozpakować prezent od @Grabek  Jeszcze raz dziękuję pod kodem krył się hat in time

TbsEGX2.jpg

Masz profil prywatny weź go na publiczny abym liste mógł zobaczyć :>

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No i okazało się, że nie da się ukryć przed forumkowym bombardowaniem :obama:

sunset.png

Mam nadzieje, że obecny złom pozwoli mi to uruchomić (bo niestety ale zostałem ze starym lapkiem który robi fochy w zależności od gry). Pięknie dziękuję Panie organizatorze. Kiedyś wrócę do tej pięknej tradycji i pobawię się razem z wami.

Opublikowano

Forumek dostarcza, jeszcze dobrze się nie obudziłem a tu w temacie kule latają jak komary w lato nad jeziorem :fsg:

Opublikowano

Wstaje rano, myje pupe, siadam na kompa, odpalam i...

tenor.gif?itemid=5884312

2cpkXly.png

@Shankor Ty wariacie :obama: Dziekuje za bombe z rana, alez bedzie grane :banderas: . Oczy przyzwyczajone do lolitek :cool:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

DqblKnW.png

To jest jakieś szaleństwo, ledwo człowiek zaczął coś grać a tu już kolejne ;o To najpiękniejsze święta ever, a się jeszcze nie zaczęły. Swoją drogą myślę, że to bardzo zacna gra, zaraz obok Dusk kolejny old schoolowy shooter, oby takich więcej, w sumie chyba się przerzucę teraz na to, bo ledwo odpaliłem Evil Within 2 a już się posrałem:

FE02F56E4C4B2F24463AD57427F9E5ED0EE67184

Edytowane przez Widget

Opublikowano

Dlatego nie dodalem EW2 do wishlist. NIe mam zbyt duzo gaci wiec szkoda by ubrudzic.

Opublikowano
3 minuty temu, Velius napisał:

Dlatego nie dodalem EW2 do wishlist. NIe mam zbyt duzo gaci wiec szkoda by ubrudzic.

Evil Whithin?