Kymel 787 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Oezu. Nie wiem kiedy ja to wszystko ogram. Co za prezenty latają 1 Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Jednak na wigilię gruby jest nie tylko Mikołaj, jak widać Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Grania na rok? Jescze jak Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WolfVeto 154 Opublikowano 24 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 grudnia 2018 Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to, że jesteście i jacy jesteście. Bałem się w tym roku świąt, wszystkiego się bałem odkąd babci nie ma, rozpłakałem się, że mnie ktoś tu pamięta, już tym bardziej jak ktoś mi powiedział, że się odgrażałem że będę na evencie a nawet się nie wpisałem. Dziękuję, że mogę się w tym roku uśmiechać, ale najbardziej dziękuję, za najpiękniejszy dowód na to, że choć życie się zmienia to ja dalej mogę być dobry choć fizycznie nie mogę już dotknąć mojego źródła szczęścia. Dziękuję, że mogłem i mogę wam dawać choć trochę radości 3 7 1 Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 I teraz większą liczba reakcji byłaby przydatna, bo post zasługuje na serduszko i uścisk dłoni. Świetnie być częścią czegoś tak pozytywnego! Cytuj
Mild_smoker 61 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Wolfveto sie nam az rozkleil. Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 24 grudnia 2018 Autor Opublikowano 24 grudnia 2018 Pięknie, pieknie, cudowna akcja jak co roku ale koledzy, miało być skromniej w tej edycji... Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 2 minuty temu, Rayos napisał: ale koledzy, miało być skromniej w tej edycji... Dowiemy się z infografiki, czy faktycznie było skromniej? 1 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 (edytowane) W tym tempie zabraknie mi gier z wishlisty! Aż mnie teraz zawstydzacie i wiecie do czego zmuszacie Dzięki, muszę ograć te wszystkie finale co dostałem. Słów brak, ale uwierzcie, że ciężki szok jest. Generalnie bardzo rzadko tu wchodzę, w poprzednich latach nawet czułem się trochę pominięty, ale teraz przeciwnie, czuje się wyróżniony, częścią czegoś większego, czegoś wspaniałego. Nie widzimy się, nie znamy się w życiu prywatnym, ale łączy nas tutaj miłość do gier, to takie piękne. Edytowane 24 grudnia 2018 przez Widget 3 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 49 minut temu, Bzduras napisał: Dowiemy się z infografiki, czy faktycznie było skromniej? a jak nie to.. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 (edytowane) Chciałbym osercować wpis @Widget i @WolfVeto ale już mam limit @tomzacz Oooooooooooooo Nawet nie wiesz jak teraz wcelowałeś po cichu bardzo to chciałem strasznie sie cieszę :Dddd ten dzień już nie może być lepszy. Edytowane 24 grudnia 2018 przez Dr.Czekolada 5 Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 24 grudnia 2018 Autor Opublikowano 24 grudnia 2018 Godzinę temu, Bzduras napisał: Dowiemy się z infografiki, czy faktycznie było skromniej? Nie 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Ja pyerdole w przerwie między śledziem a sałatką taka megatona wpada Bzduras ty poyebany człowieku, dziękuję po dwudziestoczterokroć i siedem was trzeba leczyć xd 1 Cytuj
Velius 5 744 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 (edytowane) Pojechalem na wigilie, siedze, slucham o polityce, potem wpada moment prezentow. Wszyscy sobie daja w cholere paczuszek albo torebek, siedze czekam az padnie "Łukasz" jak co roku i odbiora swoja pare skarpet albo bonda. No czekam, prezenty leca dalej, wszyscy w nastrojach o jak w tym roku na bogato, postrzelali, zostaje ostatni prezent, wyciagam rece po skarpety, pada "Babcia". Ostatecznie w tym roku nawet skarpety nie wpadły a 10 minut po rozdawaniu z przedpokoju dochodzilo "przeciez Ty miales cos kupic" XDDD No ale smutny nie jestem, przez ostatnie dni dostalem fure mega bombowych giftów ze takie cos mnie w ogole nie ruszylo No ale mimowolnie otworzylem sobie maila w telefonie i wyskoczylem przez okno (z parteru co prawda). WLECIALY TAKIE BOMB ZE O MAMO LEZEEEEEEEEEEEE CO SIE ODYEBALO W OGOLE Kapitan i kes całkiem stracili rozum i dowalili bomby unicestwienia, wszystko poszlo w gruzy i leze na ziemi z zawałem. Potem jeszcze Starh dolozyl swoja cegielke i zaczal kopac lezacego. Jakby tego bylo malo z ciekawosci wklepalem kod w MS store od Kapitana zobaczyc co tam podrzucil jako "dodatek" Co sie dzieje, wariaty, poyeby, co za swieta. Mocarne bomby na zakonczenie swiatecznego szalenstwa, dziekuje wariaci (pipi) cokolwiek napisze i tak w dupe bo nie oddaje tego co czuje CO ZA WARIATY CO sie stalo w ogole. Edytowane 24 grudnia 2018 przez Velius 7 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 CO SIE STAŁO ?! MATKO BOSKA, ale bomby poleciały, co tu sie to ja nawet nie wiem :OOOOOOOO PANOWIE, jestescie prawdziwymi mikołajami, JA ZBIERAM SZCZEKE Z PODLOGI A CO DOPIERO Velius... :O Cytuj
Velius 5 744 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Ja juz nawet podłogi nie mam Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 O (pipi)a to jest imo overkill Cytuj
WolfVeto 154 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Ja czekam na zaksięgowanie dwóch przelewów, jesteście na razie bezpieczni Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 (edytowane) Wracam z wigilii i coś takiego mnie spotyka. Dziękuję!! Będę grał na pewno jak po(pipi)any. Jedna z tych gierek na które zawsze znajdę czas. Edytowane 24 grudnia 2018 przez blantman Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Btw pisząc, że Velsu nie zagra w to co dostał chodziło o to że prezent to preorder a gra wychodzi w styczniu Niech tylko spróbuje nie zagrać po premierze Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 3 godziny temu, Krzysztof Tomczak napisał: WOOOO, ale do(pipi)ał Jak Starh nie grales w Divinity OS2 to zaaaazdro sztraszne, i tak trzymac Panowie, piekny wieczor jest Grałem w jedynkę (dostałem od @Velius) i gierka mnie ostro zassała, jedno z najlepszych RPG w jakie grałem. Jeśli dwójka jest lepsza to Nie mam pytań! Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Velsa jak zaorali. O kierwa. Cytuj
Velius 5 744 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Was juz calkiem poyebalo... Leze na deskach po ostatniej bombie od Stony, nokaut, juz sie nie podniose, wariactwo Który mowil ze spokojniej bedzie w tym roku, jest jeszcze wieksza szajba, gry za grube siano lataja jak cukierki 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Skromnie? W kodzie był railway empire. Jak to jest skromnie to ja już podziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi