Opublikowano 25 grudnia 20186 l Napisał @Starh że poleca zagrać, wklepuję kod na steama i...... Panowie, dziękuję, robimy coś wspaniałego, to co kochamy, gramy, dzielimy się dobrem i to jest mega.... słów brak Edytowane 25 grudnia 20186 l przez WolfVeto
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Velius, słów mi brak, a łzy podchodzą do oczu. Dzięki! Będzie grane już niedługo
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Czlowiek sie budzi, oczy sklejone jeszcze ale pierwsza mysl sprawdze forumek co sie dzieje, i od samego rana usmiech na twarzy sie pojawia, ostre swiry z Was. @Rayos miejmy nadzieje ze swieta zrobily sie dla Ciebie ciut lepsze Edytowane 25 grudnia 20186 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Ja byłem na świątecznym śniadanku z rodziną i oglądaliśmy jak Schwarzenegger biega za zabawka a tutaj takie bomby lecą. Jesteście szaleni!!
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Autor @Krzysztof Tomczak lepsze, ale będą zdecydowanie lepsze jak mi zwolnią TV z filmami chrześcijańskimi i bede mógł zagrać
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Śniadanko zjedzone, gary pozmywane... I nagle @Velius wjeżdża jak dzik w ściółkę leśną latem :obama: Co w kodzikach, zapytacie? Dziękuję, dobranoc, mamo - nie sprzątaj pokoju, forumek już pozamiatał Trzeba wreszcie przejść jedynkę i od razu wrzucać się w kontynuację, brak mi słów. Taki horror w mojej bibliotece, jestem kurna wzruszony
Opublikowano 25 grudnia 20186 l @El Loco Chocko jak mi oddał dobrocią. Mam jeść śniadanie, a ledwo podnoszę się z podłogi, jestem bliski zawału ze szczęścia Chryste...
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: A wczoraj tyle o polowaniu na jelonki gadałeś xd Luźno rozmawialiśmy no i ch****j no i cześć
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Autor Zasada nr 1: nie mów ze coś lubisz, nie zdradzaj ze coś cię kręci :p
Opublikowano 25 grudnia 20186 l The Hunt, gierka w ktorej 2h idziesz, 3h siedzisz, strzelasz raz, nie trafisz i usuwasz z dysku wqurwiony
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 2 minuty temu, Velius napisał: The Hunt, gierka w ktorej 2h idziesz, 3h siedzisz, strzelasz raz, nie trafisz i usuwasz z dysku wqurwiony Wybornie!
Opublikowano 25 grudnia 20186 l @Dr.Czekolada ja do Ciebie apeluję, o spokój i rozsądek... Jesteście wszyscy chorzy!
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 26 minut temu, Velius napisał: The Hunt, gierka w ktorej 2h idziesz, 3h siedzisz, strzelasz raz, nie trafisz i usuwasz z dysku wqurwiony To się zgadza. Raz zabrali mnie na jakieś polowanie i tak mniej więcej wyglądał przebieg całej akcji. Podobnie z łowieniem ryb. @Bzduras Katuj w oba Evil Within bo naprawdę fajne straszaki Edytowane 25 grudnia 20186 l przez Dante
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Autor Japierdole, jesteście pojebani :| zaraz sobie dam Warna za bluzgi ale no kurde no.... najpierw odyssey, teraz origins? Przecież to grania na setki godzin będzie wariaty z Was, brakuje mi słów żeby wyrazić swoją wdzięczność, nie zasługuje na to po prostu jesteście wspaniali, strasznie mi teraz przykro ze nie mogę się odzwiedczyc...
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Autor Nie wiem czy raka nie dostanę, ale może o to chodzi chłopakom, umrę i nie będę już więcej smęcił, że mi się święta nie udały
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Akurat te części są miodzio, więc nie @Dante spokojna głowa, tylko... Dylemat jak rok temu, co na pierwszy rzut? Bo jakbym mógł to grałbym we wszystko na raz
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Dwa raki jeszcze mozna. Mi sie rece az trzesa z podniecenia co sie tu odpyerdala. Cudowne chłopaki wszyscy tutaj.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Godzinę temu, Rayos napisał: @Krzysztof Tomczak lepsze, ale będą zdecydowanie lepsze jak mi zwolnią TV z filmami chrześcijańskimi i bede mógł zagrać Pytali się mnie który AC lepszy. Jako koneser serii myślę że będziesz zadowolony;) oba ostatnie za(pipi)iste Edytowane 25 grudnia 20186 l przez blantman