Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba to przyznać, Wolf ma tak samo chorą głowę co wielkie serducho :D

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 68,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Napisał @Starh że poleca zagrać, wklepuję kod na steama i...... MAQgBTN.jpg

Panowie, dziękuję, robimy coś wspaniałego, to co kochamy, gramy, dzielimy się dobrem i to jest mega.... słów brak

Edytowane przez WolfVeto

Opublikowano

XOlI2l1.png

Velius, słów mi brak, a łzy podchodzą do oczu. Dzięki! Będzie grane już niedługo :D

Opublikowano

Czlowiek sie budzi, oczy sklejone jeszcze ale pierwsza mysl sprawdze forumek co sie dzieje, i od samego rana usmiech na twarzy sie pojawia, ostre swiry z Was.

@Rayos miejmy nadzieje ze swieta zrobily sie dla Ciebie ciut lepsze :)

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano

Ja byłem na świątecznym śniadanku z rodziną i oglądaliśmy jak Schwarzenegger  biega za zabawka a tutaj takie bomby lecą. Jesteście szaleni!!

Opublikowano

Śniadanko zjedzone, gary pozmywane... I nagle @Velius wjeżdża jak dzik w ściółkę leśną latem :obama:

wE921n9.png

Co w kodzikach, zapytacie? :xboss:

MwCdjfe.png

3ttTdhB.png

Dziękuję, dobranoc, mamo - nie sprzątaj pokoju, forumek już pozamiatał :sir: Trzeba wreszcie przejść jedynkę i od razu wrzucać się w kontynuację, brak mi słów. Taki horror w mojej bibliotece, jestem kurna wzruszony :ohboy:

Opublikowano
1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał:

A wczoraj tyle o polowaniu na jelonki gadałeś xd

Luźno rozmawialiśmy :D no i ch****j no i cześć :D

Opublikowano
  • Autor

Zasada nr 1: nie mów ze coś lubisz, nie zdradzaj ze coś cię kręci :p 

Opublikowano

The Hunt, gierka w ktorej 2h idziesz, 3h siedzisz, strzelasz raz, nie trafisz i usuwasz z dysku wqurwiony :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Velius napisał:

The Hunt, gierka w ktorej 2h idziesz, 3h siedzisz, strzelasz raz, nie trafisz i usuwasz z dysku wqurwiony :banderas:

Wybornie! :D

Opublikowano
26 minut temu, Velius napisał:

To się zgadza. Raz zabrali mnie na jakieś polowanie i tak mniej więcej wyglądał przebieg całej akcji. Podobnie z łowieniem ryb.

@Bzduras Katuj w oba Evil Within bo naprawdę fajne straszaki

Edytowane przez Dante

Opublikowano
  • Autor

Japierdole, jesteście pojebani :| zaraz sobie dam Warna za bluzgi ale no kurde no....

cpLX9ph.jpg

najpierw odyssey, teraz origins? Przecież to grania na setki godzin będzie :mog: wariaty z Was, brakuje mi słów żeby wyrazić swoją wdzięczność, nie zasługuje na to po prostu :frog: jesteście wspaniali, strasznie mi teraz przykro ze nie mogę się odzwiedczyc... 

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy raka nie dostanę, ale może o to chodzi chłopakom, umrę i nie będę już więcej smęcił, że mi się święta nie udały :frog:

Opublikowano

Akurat te części są miodzio, więc nie :obama:

@Dante spokojna głowa, tylko... Dylemat jak rok temu, co na pierwszy rzut? Bo jakbym mógł to grałbym we wszystko na raz :frog:

Opublikowano

Dwa raki jeszcze mozna. Mi sie rece az trzesa z podniecenia co sie tu odpyerdala. Cudowne chłopaki wszyscy tutaj.

Opublikowano
Godzinę temu, Rayos napisał:

@Krzysztof Tomczak lepsze, ale będą zdecydowanie lepsze jak mi zwolnią TV z filmami chrześcijańskimi i bede mógł zagrać :) 

Pytali się mnie który AC lepszy. Jako koneser serii myślę że będziesz zadowolony;) oba ostatnie za(pipi)iste

Edytowane przez blantman

Opublikowano
  • Autor

nie muszę wybierać, mam oba <3333 będzie grane po kolei :banderas: