Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Czlowiek sie budzi, oczy sklejone jeszcze ale pierwsza mysl sprawdze forumek co sie dzieje, i od samego rana usmiech na twarzy sie pojawia, ostre swiry z Was.

@Rayos miejmy nadzieje ze swieta zrobily sie dla Ciebie ciut lepsze :)

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Śniadanko zjedzone, gary pozmywane... I nagle @Velius wjeżdża jak dzik w ściółkę leśną latem :obama:

wE921n9.png

Co w kodzikach, zapytacie? :xboss:

MwCdjfe.png

3ttTdhB.png

Dziękuję, dobranoc, mamo - nie sprzątaj pokoju, forumek już pozamiatał :sir: Trzeba wreszcie przejść jedynkę i od razu wrzucać się w kontynuację, brak mi słów. Taki horror w mojej bibliotece, jestem kurna wzruszony :ohboy:

• Plusik 1
26 minut temu, Velius napisał:

The Hunt, gierka w ktorej 2h idziesz, 3h siedzisz, strzelasz raz, nie trafisz i usuwasz z dysku wqurwiony :banderas:

To się zgadza. Raz zabrali mnie na jakieś polowanie i tak mniej więcej wyglądał przebieg całej akcji. Podobnie z łowieniem ryb.

@Bzduras Katuj w oba Evil Within bo naprawdę fajne straszaki

Edytowane przez Dante

Japierdole, jesteście pojebani :| zaraz sobie dam Warna za bluzgi ale no kurde no....

cpLX9ph.jpg

najpierw odyssey, teraz origins? Przecież to grania na setki godzin będzie :mog: wariaty z Was, brakuje mi słów żeby wyrazić swoją wdzięczność, nie zasługuje na to po prostu :frog: jesteście wspaniali, strasznie mi teraz przykro ze nie mogę się odzwiedczyc... 

• Plusik 3
Godzinę temu, Rayos napisał:

@Krzysztof Tomczak lepsze, ale będą zdecydowanie lepsze jak mi zwolnią TV z filmami chrześcijańskimi i bede mógł zagrać :) 

Pytali się mnie który AC lepszy. Jako koneser serii myślę że będziesz zadowolony;) oba ostatnie za(pipi)iste

Edytowane przez blantman