Opublikowano 25 grudnia 20186 l Banda Świrów znowu uderzyła Dziękuję Pan @Dante za czeską grę z rasistowskim przesłaniem oraz mini golfik Dziękuję Pan @Starh za polskiego pogromcę w rozszerzonej edycji Dziękuję Pan @blantman za odrobinę ciepła w tym zimnym, elektronicznym świecie Dziękuję Pan @tomzacz za godną PeCetów wersję nintendowej gry z zielonym kakaludem Kurde, wystrzelaliście praktycznie całą moją listę życzeń Masakra. Mogę przez kolejne kilka lat udawać, że nie potrzebuję już więcej gierek Edytowane 25 grudnia 20186 l przez Stona
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Kochani, to jeszcze raz Wasz Hurracan, chciałem podziękować za wspaniały event, teraz ja będę patrzył na wasze szczęście i wasze bomby, dla mnie event się zakończył w sensie czynnym. Jednak wciąż tu zaglądam i oglądam tą radość. Hurracan's out Oddany wojownik dobroci i samuraj forumka
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Bylem 100% przekonany ze dla mnie to juz koniec i tylko bede siedzial wygodnie w fotelu i patrzyl jak lataja resztki giftów. Co sie dzieje w ogole, drugi dzien swiat i dostaje taka atomówke chyba zeby mnie dobic. Lezalem od wczoraj na deskach ale nagle ktos mi jeszcze dorzucil hita, teraz sie juz niepodniose :obama: @pawelgr5 Ty wariacie chory, nawet nie wiem jak dziekowac, wspanialy klasyk ktorego chetnie ogram, wspanialy prezent Ale wy ludzie jestescie niesamowici
Opublikowano 25 grudnia 20186 l @Bzduras sprawił że się rozpłakałem "wklepuj nie pi****dol Żołnierzu" no to wklepałem Babcia się zawsze ze mnie śmiała że tam popylają na chmurkach przez 10 odcinków.... Pewnie teraz widzi jak płaczę i się ciesze jednocześnie Dragon Ball FighterZ a ja dalej siedzę, płaczę i się śmieje....
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 4 minuty temu, Bzduras napisał: I tak miało być! Nie ma, że koniec salw, no Schodzę do kanałów, żeby znów czymś w pysk nie dostać, człowiek się kulturnie skłonił to jeszcze go trafił, a co!
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Provident był łaskaw w tym roku, mają promocje jak im rzucić hasłem "ATOMÓWKA 2018", hyhy @raven_raven a Ty też zamiast lurkowania to odpal tego Steama w końcu :v Edytowane 25 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 25 grudnia 20186 l U Kruka skromniej, serio. Ale od wczoraj nie wiem, czy przyjmie czy nie
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Godzinę temu, Bzduras napisał: I tak miało być! Nie ma, że koniec salw, no
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Przepraszam, oczywiście, że przyjmę i dziękuję Ci serdecznie . Bardzo mi zrobiliście wczorajszy wieczór. Nie pisałem, bo szkoda strzępić ryja, ale nie miałem zbytnio nastroju na jakiekolwiek szczęśliwe wypowiedzi. Ale już jest git
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 1 godzinę temu, Velius napisał: Bylem 100% przekonany ze dla mnie to juz koniec i tylko bede siedzial wygodnie w fotelu i patrzyl jak lataja resztki giftów. Co sie dzieje w ogole, drugi dzien swiat i dostaje taka atomówke chyba zeby mnie dobic. Lezalem od wczoraj na deskach ale nagle ktos mi jeszcze dorzucil hita, teraz sie juz niepodniose :obama: @pawelgr5 Ty wariacie chory, nawet nie wiem jak dziekowac, wspanialy klasyk ktorego chetnie ogram, wspanialy prezent Ale wy ludzie jestescie niesamowici Shenmue :O Ale zazdro Panowie, juz sie nie moge doczekac na infografike zeby obczaic jakiego poziomu szalenstwa siegnelismy
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Pioter, Ty mnie nie denerwuj jak chcesz jeszcze w tym forumku mieszkać
Opublikowano 25 grudnia 20186 l CO tu sie odjaniepawliło? Czlowiek sobie idzie jeszcze plasterek schabiku ukroic, co by sie jedzeniem pocieszyc w te swieta, chociaz juz ledwo sie kula. A TU TAKA BOMBA. Stary, dzieki Ci bardzo, po prostu padlem na kolana i przez 30 sekund stalem w bezruchu pokazujac palcem na telewizor bo nie chcialem uwierzyc <3 Wygrales wszystko, dzieki...
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 1 minutę temu, El Loco Chocko napisał: Fajna ta edycja, taka nie za biedna xD My to tam lubimy mieć pod kontrolą tego Mikołaja Edytowane 25 grudnia 20186 l przez Starh