Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

O 1 w nocy to juz wszyscy spia bo rano do roboty, wraca szara rzeczywistosc.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Wolf już kima.

Teraz, Velius napisał:

O 1 w nocy to juz wszyscy spia bo rano do roboty, wraca szara rzeczywistosc.

Oprócz tych, którzy nie mogą spać z różnych względów. 

Opublikowano

@Velius Ale ja jestem najebanany i mnie to nie obchodzi. Czaisz, czy ci rękami lub giftem wytłumaczyć?!

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Co sie odyebalo nagle w srodku nocy :obama:

HipuCJM.png

@tomzacz chyba pijany i zapomnial ze mi juz dal gifty na secret santa atakuje slay the spire aleeeeeezzz gifcik :banderas:

A potem @Shankor straszy na czacie i zapodaje mi MAX PAYNE 3 :obama:

Dziekuje koledzy, szok zwalony z nóg poprostu.

Opublikowano

Po wysłaniu gifta Veliusowi miałem już iść grać spać, a tu jak grom z jasnego nieba:

77s8tUy.png

:banderas: będzie grane 

Opublikowano

Kac jest dla słabych jednostek ze słabym poczuciem wartości danych prezentów.

Edit: Jeśli ktoś ma problem, to zapraszam na solo ( za śmietnikiem, zgodnie z forumkową tradychą).

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

NO! Jeszcze mam 35+ zł na steam wallet, więc mnie nie wkurwiajcie!

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Cicho, dobrze się czyta temat z takimi harakiri w nocy. 

Opublikowano

Rano wstanie "no to kupie sobie ta gierke na ktora zbieralem steam wallet" :kaz:

Opublikowano
  • Autor

Rano wstanie, a tu nie ciepłe łóżeczko i kołderka, a karton i gazety :yao:

Opublikowano

Z panem @Shankor nie ma żartów. Zostaliscie ostrzeżeni. Leżę w łóżku cały dzień na tabletach przeciwbólowych i probując bezskutecznie zasnąć z bólem leci painkiller w wuj:

qm8FckF.png

Opublikowano

Uprzejmie proszę o nieocenianie gestów świątecznych pod wpływem alkoholu, bo to nie ma większego znaczenia. Nie brałem udziału, żeby obdarować najaktywniejszych uczestników.