Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

No człowiek ledwo jedzenie zrobił. usiadł... czekał aż Post Scriptum się odpali... Nagle Blip i wielka zwiecha kompa...I prezencik od @blantman. Panowie..i Panie naprawdę dziękuje wam że byliście częścią moich świąt ( co do prezentów to bardzo znaczną częścią). 
JrF6XvI.png

Edytowane przez Mild_smoker
  • Lubię! 1
3 minuty temu, blantman napisał:

Dobra zadłużyłem się w banku korzystając z referencji od veliusa. Dałem co miałem. Kilka prezentów poszło chciałem jeszcze @raven_raven obdarować ale ten skubany schował wish liste :)

K,urwa, zawsze to robie jak farmie karty i czasami zapominam odkryc xd. To nie jest chowanie wishlisty tylko w ogole aktywnosci growej, WL sie pod to lapie tez. Nie ma tutaj jakiegos drugiego dna czy cos :P.

13 minut temu, blantman napisał:

Kilka prezentów poszło chciałem jeszcze @raven_raven obdarować ale ten skubany schował wish liste :)

O to to :nosacz3: A właśnie spóźniona, drobna premia z roboty przyszła :shotgun:

Edytowane przez Frantik

Mój wewnętrzny nastolatek wywinął takiego fikoła własnie, że dorosły ja mało nie spadł z krzesła :ohboy:

giphy.gif

qJEAgSc.png

No po prostu brak mi słów, Dragon Ball i Naruto na moim pulpicie :fsg: Dziękuję ślicznie @Frantik, Twoja premia rozwaliła mnie jednym strzałem!

Edytowane przez Bzduras
  • Lubię! 2
9 minut temu, Bzduras napisał:

Mój wewnętrzny nastolatek wywinął takiego fikoła własnie, że dorosły ja mało nie spadł z krzesła :ohboy:

giphy.gif

qJEAgSc.png

No po prostu brak mi słów, Dragon Ball i Naruto na moim pulpicie :fsg: Dziękuję ślicznie @Frantik, Twoja premia rozwaliła mnie jednym strzałem!

Heh a jak sobie ostatnio rozmawialiśmy o anime to właśnie naszła mnie myśl na obejrzenie sobie db:z. Zbysiu graj:D

1 minutę temu, WolfVeto napisał:

Teraz już mogę przygotować WL pod summer sale, jestem rozbrojony i bezpieczny, siadam wygodnie w fotelu i patrzę :D

Taaa, który to już raz :kaz:

1 minutę temu, Starh napisał:

Heh a jak sobie ostatnio rozmawialiśmy o anime to właśnie naszła mnie myśl na obejrzenie sobie db:z. Zbysiu graj:D

Czekaj, ściągam, wszystko naraz mam ochotę odpalić :ragus: I cyk, Danganronpa

Szkoda że muszę iść do kina (obiecałem wcześniej że pójdę :() bo bym napierdalał. Tyle goty prezentów dostałem że nie wiem za co złapać wpierw. Wróć wiem mój wirtualny ja jest gotowy

Q8IVZcJ.jpg

Wiecie że ja dzisiaj tydzień urlopu zacząłem. Tyle prezentów i tak dużo czasu xD

• Plusik 1
1 minutę temu, blantman napisał:

Szkoda że muszę iść do kina (obiecałem wcześniej że pójdę :() bo bym napierdalał. Tyle goty prezentów dostałem że nie wiem za co złapać wpierw. Wróć wiem mój wirtualny ja jest gotowy

Q8IVZcJ.jpg

Wiecie że ja dzisiaj tydzień urlopu zacząłem. Tyle prezentów i tak dużo czasu xD

(pipi)a genialnie to wygląda :D cieszy mnie Twoje szczęście :D

8 minut temu, blantman napisał:

Q8IVZcJ.jpg

Podobieństwo 1:1 :obama: