Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

I bardzo dobrze ze Steam padł. Moze pomoze to powstrzymac to szalenstwo.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Rzucajcie, miłością, ja jestem bezpieczny, chcę patrzeć, chcę waszego szczęścia <3 Dawać chłopaki <3

Opublikowano
Godzinę temu, WolfVeto napisał:

Rzucajcie, miłością, ja jestem bezpieczny, chcę patrzeć, chcę waszego szczęścia <3 Dawać chłopaki <3

Skąd pewność, że jesteś bezpieczny? :D

Opublikowano

Bo nie ma amunicji i schował się do okopów, znam z autopsji ;)

Opublikowano

Ale znalazlem gierke, zbieram hajs na to, ze tez chłopaki od genitalii rok temu przegapili tego sztosa :obama:

Opublikowano
47 minut temu, Bzduras napisał:

Bo nie ma amunicji i schował się do okopów, znam z autopsji ;)

To że nie ma amunicji, nie oznacza, że nie może jeszcze dostać odłamkowym :D 

Opublikowano
48 minut temu, Matriks_1111 napisał:

To że nie ma amunicji, nie oznacza, że nie może jeszcze dostać odłamkowym :D 

Bo mam takie bomby w liście, że już nikt nie będzie tak szalony

Opublikowano

Ja tak samo, wyczyscili liste jak szaleni, zostaly same bomby na przyszly rok.

Moja wishlist po tegorocznych Mikolajach

n1H.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Velius napisał:

Ale znalazlem gierke, zbieram hajs na to, ze tez chłopaki od genitalii rok temu przegapili tego sztosa :obama:

Boję się :D

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

edit: protip... nie podliczajcie hajsu wydanego na event :frog:

kes (wasza ksywka na steam) » Badges » The Steam Winter Sale - 2018

i w prawym górnym rogu

No card drops remaining  How do I earn card drops?

Polecam tam zajrzeć ale uwaga tylko dla ludzi o mocnych nerwach :kaz: 

Edytowane przez kes

Opublikowano
1 godzinę temu, Velius napisał:

Ja tak samo, wyczyscili liste jak szaleni, zostaly same bomby na przyszly rok.

Moja wishlist po tegorocznych Mikolajach

n1H.gif

Wiem, że zostały, bo dobrze im się przyglądałem :dynia:

Opublikowano
10 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Wiem, że zostały, bo dobrze im się przyglądałem :dynia:

Jak j*** sieje niepokój między nami, patrz go @Velius :D

Opublikowano

Nic nie sieje, przeciez juz mi podeslal bombe. Project Warlock to zaraz instaluje i jescze pykne dzis w nocy.

Opublikowano
32 minuty temu, Velius napisał:

Moja pierwsza myśl na głos w całym domu "ja p.ierdolę!" 

W tamtym roku był symulator prysznica ze starym i siusiaki co ten rok nam serwuje?

x6vJiB7.jpg

A... pupcie klepać mogę dziękuje bardzo Veliusku moje rączki już się zacierają do dzieła trochę im się przyda takiej gimnastyki... 

DMeCXGx.jpg

giphy.gif

Jestem oficjalnie zniszczony ... 

Opublikowano

Zdaje się że zbliżamy się do końca tej edycji FSS. Chciałem podziękować wszystkim tym, którzy zrobili z tego eventu epickie doświadczenie. Fajnie było być tego świadkiem. Nigdy się nie zgłaszam, ale zawsze podobała mi się sama idea. Ktoś może powiedzieć, że takie zabawy to w podstawówce miały sens. Owszem miały, ale mają i teraz. Teraz zostałem z kilkoma mega gierkami i nie wiem co robić:obama: Więc je dziubie, po troszku każdej xD

I jakoś mam wrażenie że nie ja jeden mam ten problem :yao:

Tak że, żeby nie pisać zbyt wiele. Wspaniałą to była edycja. Nie zapomnę jej nigdy.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano
2 godziny temu, El Loco Chocko napisał:

Zdaje się że zbliżamy się do końca tej edycji FSS. Chciałem podziękować wszystkim tym, którzy zrobili z tego eventu epickie doświadczenie. Fajnie było być tego świadkiem. Nigdy się nie zgłaszam, ale zawsze podobała mi się sama idea. Ktoś może powiedzieć, że takie zabawy to w podstawówce miały sens. Owszem miały, ale mają i teraz. Teraz zostałem z kilkoma mega gierkami i nie wiem co robić:obama: Więc je dziubie, po troszku każdej xD

I jakoś mam wrażenie że nie ja jeden mam ten problem :yao:

Tak że, żeby nie pisać zbyt wiele. Wspaniałą to była edycja. Nie zapomnę jej nigdy.

Opublikowano
57 minut temu, Velius napisał:

Przeciez nowy rok dopiero pojutrze :obama:

Nie mam już siły strzelać mistrzu :(