Opublikowano 29 grudnia 20186 l I bardzo dobrze ze Steam padł. Moze pomoze to powstrzymac to szalenstwo.
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Rzucajcie, miłością, ja jestem bezpieczny, chcę patrzeć, chcę waszego szczęścia <3 Dawać chłopaki <3
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Godzinę temu, WolfVeto napisał: Rzucajcie, miłością, ja jestem bezpieczny, chcę patrzeć, chcę waszego szczęścia <3 Dawać chłopaki <3 Skąd pewność, że jesteś bezpieczny?
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Ale znalazlem gierke, zbieram hajs na to, ze tez chłopaki od genitalii rok temu przegapili tego sztosa
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 47 minut temu, Bzduras napisał: Bo nie ma amunicji i schował się do okopów, znam z autopsji To że nie ma amunicji, nie oznacza, że nie może jeszcze dostać odłamkowym
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 48 minut temu, Matriks_1111 napisał: To że nie ma amunicji, nie oznacza, że nie może jeszcze dostać odłamkowym Bo mam takie bomby w liście, że już nikt nie będzie tak szalony
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Ja tak samo, wyczyscili liste jak szaleni, zostaly same bomby na przyszly rok. Moja wishlist po tegorocznych Mikolajach
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 1 godzinę temu, Velius napisał: Ale znalazlem gierke, zbieram hajs na to, ze tez chłopaki od genitalii rok temu przegapili tego sztosa Boję się
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 4 godziny temu, Bzduras napisał: edit: protip... nie podliczajcie hajsu wydanego na event kes (wasza ksywka na steam) » Badges » The Steam Winter Sale - 2018 i w prawym górnym rogu No card drops remaining How do I earn card drops? Polecam tam zajrzeć ale uwaga tylko dla ludzi o mocnych nerwach Edytowane 29 grudnia 20186 l przez kes
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 4 minuty temu, Velius napisał: @Dr.Czekolada Ten jaki cichociemny a mi wypomniał że odpuścić nie mogę <3
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 1 godzinę temu, Velius napisał: Ja tak samo, wyczyscili liste jak szaleni, zostaly same bomby na przyszly rok. Moja wishlist po tegorocznych Mikolajach Wiem, że zostały, bo dobrze im się przyglądałem
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 10 minut temu, Matriks_1111 napisał: Wiem, że zostały, bo dobrze im się przyglądałem Jak j*** sieje niepokój między nami, patrz go @Velius
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Nic nie sieje, przeciez juz mi podeslal bombe. Project Warlock to zaraz instaluje i jescze pykne dzis w nocy.
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 18 minut temu, WolfVeto napisał: Jak j*** sieje niepokój między nami, patrz go @Velius Jakbyś nie schował WL to byłoby łatwiej
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 32 minuty temu, Velius napisał: @Dr.Czekolada Moja pierwsza myśl na głos w całym domu "ja p.ierdolę!" W tamtym roku był symulator prysznica ze starym i siusiaki co ten rok nam serwuje? A... pupcie klepać mogę dziękuje bardzo Veliusku moje rączki już się zacierają do dzieła trochę im się przyda takiej gimnastyki... Jestem oficjalnie zniszczony ...
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Zdaje się że zbliżamy się do końca tej edycji FSS. Chciałem podziękować wszystkim tym, którzy zrobili z tego eventu epickie doświadczenie. Fajnie było być tego świadkiem. Nigdy się nie zgłaszam, ale zawsze podobała mi się sama idea. Ktoś może powiedzieć, że takie zabawy to w podstawówce miały sens. Owszem miały, ale mają i teraz. Teraz zostałem z kilkoma mega gierkami i nie wiem co robić Więc je dziubie, po troszku każdej xD I jakoś mam wrażenie że nie ja jeden mam ten problem Tak że, żeby nie pisać zbyt wiele. Wspaniałą to była edycja. Nie zapomnę jej nigdy. Edytowane 30 grudnia 20186 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 2 godziny temu, El Loco Chocko napisał: Zdaje się że zbliżamy się do końca tej edycji FSS. Chciałem podziękować wszystkim tym, którzy zrobili z tego eventu epickie doświadczenie. Fajnie było być tego świadkiem. Nigdy się nie zgłaszam, ale zawsze podobała mi się sama idea. Ktoś może powiedzieć, że takie zabawy to w podstawówce miały sens. Owszem miały, ale mają i teraz. Teraz zostałem z kilkoma mega gierkami i nie wiem co robić Więc je dziubie, po troszku każdej xD I jakoś mam wrażenie że nie ja jeden mam ten problem Tak że, żeby nie pisać zbyt wiele. Wspaniałą to była edycja. Nie zapomnę jej nigdy.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 57 minut temu, Velius napisał: Przeciez nowy rok dopiero pojutrze Nie mam już siły strzelać mistrzu