Opublikowano 30 grudnia 20186 l Człowiek się ogarnia ze sprzątaniem i przygotowaniami do jutrzejszego Sylwka, a tu nagle powiadomienie, mail i co ukazuje się moim oczom? @Velius A mówiłeś wariacie, że już dajesz sobie spokój Sky Force chętnie ogram bo zawsze lubiłem arcade'owe klimaty, a po wklepaniu kodu miło się zaskoczyłem, bo wprawdzie kupiłem kiedyś The Crew, choć potem okazało się, że to nie była gierka, a konto także tym bardziej dziękować Nie róbcie mi tak, bo jak widzę maila zaczynającego się: "You've received a gift..." to aż robi mi się ciepło Także raz jeszcze DZIĘKUJĘ! I tym samym zmotywowałem się podwójnie do swojej cichej "dywersji".
Opublikowano 30 grudnia 20186 l No to Finiszhym na Matriksa bo znalazł się sposób jak dawać gierki komuś, kto nie ma wishlisty. A Sky Force przyjemne i można fanie pograć przez parę godzin. Edytowane 30 grudnia 20186 l przez Dante
Opublikowano 30 grudnia 20186 l W dniu 30.12.2018 o 14:06, Bzduras napisał(a): Ale nie mów mi jak mam żyć, Papo @Rayos już by pewnie chciał żeby było po wszystkim bo boi się, że będzie musiał przerabiać tą już przygotowaną infografikę
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Dobra Pany - bo się już cały w środku trzęsę od emocji jak galareta Prezenty mają wlecieć teraz czy czekamy na lepszy moment? Głosujemy!
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Gaben zobaczył, ze gra Bzduras Vs Gejben ma takie oceny i odblokował gift @Bzduras dziękuje serdecznym paprykarzem!
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Autor W dniu 30.12.2018 o 14:39, Velius napisał(a): U mnie nadal nic u mnie tez @Bzduras infografiki, powtarzam, nie będzie, nie wiem nawt czy uda mi się zrobić zwykłe podsmowanie, taie tu bomby altają, że zliczać nie nadążam
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Wiedziałem, że to kłamstwo... Podziel się danymi po zliczeniu, może coś uda się wymyślić.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l @Matriks_1111 wzmógł moją psychozę, poyeby wy! Se siedzę i podjudzam do strzelania w siebie nawzajem a ten we mnie postanowił uderzyć, najpierw tym a w kodzie było to... czyli chooy wielki i bąbelki z mojego poczucia bezpieczeństwa <3 jeszcze taka mała refleksja na temat mojego poczucia bezpieczeństwa
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Widzę, ze ktoś napatrzył się na filmy o 2 Wojnie Światowej i idzie z ostrzałem w tą stronę.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Poczekam po prostu do końca eventu z uzupełnieniem listy życzeń, bo się boję waszych pomysłów
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Panowie, Wojownicy, Kochani, otwierają się przede mną właśnie bramy Valhali......