Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

O Panie piękny @tomzacz

Chchialem już dawno to ograć, a teraz będzie okazja :obama:

Lubie takie krótkie, treściwe gierki!

YdvgMPZ.jpg

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 68,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Uwierzcie dowaliłbym jeszcze komuś, ale amunicja musi wystarczyć na czynsz za karton:)

Opublikowano
Teraz, Matriks_1111 napisał:

Też mnie nosi i nie wiem czy się powstrzymam do środy :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Ale bym z Tobą poszedł na chmiel, chłopie jak Ty mię imponujesz teraz :D

Opublikowano

Wchodzę do tematu po jednodniowej przerwie i co widzę wy nadal szalejecie:obama:. Ta edycja już zdecydowanie najlepsza a nawet nie biorę udziału:)

Opublikowano

rH1czqw.png

Alez sobie poklepie jakies doopsko zaraz :obama: Zobacze gdzie mozna stroje wypozyczac :kaz:

Opublikowano

Ja też chcę poklepać w tyłek, ej dejcie mię (cebula alert) a że potencjalna dziewczyna daleko to chociaż wirtualne dupsko poklepię, proszę <3 <3 <3 hahahahahahahaha!

Opublikowano
7 minut temu, Velius napisał:

rH1czqw.png

Alez sobie poklepie jakies doopsko zaraz :obama: Zobacze gdzie mozna stroje wypozyczac :kaz:

Mocno czekam na to, chcę zdjęcia jak jesteś tak ubrany :D

Teraz, Bzduras napisał:

Nie bądź jak Chewie

Znieważyłeś moje chore poczucie humoru, drżyj... :D

Opublikowano

Człowiek myśli że to koniec, zaczął uzupełniać WL a tu znowu...Najlepsi Mikołaje na świecie;D

Opublikowano

Koniec to będzie 08.03.2019, mark my words :)

Opublikowano

Chyba wilk wyszedł na polowanie...ufff. jestem bezpieczny

Edytowane przez Mild_smoker

Opublikowano
Teraz, Matriks_1111 napisał:

Jaka bomba :obama:

A mówił skubany, że już odpuszcza w tej edycji :D

Grozisz mi? :D

Opublikowano

No typowy Wilk, mowi ze odpuszcza - nie odpuszcza. Mowi ze bedzie na 100% na nastepnej edycji - nie bedzie.

No co za bomba jak doyebal, piekne poprostu, poezja dla oczu. Myslalem ze tutaj lacznie ze mna wszyscy bezpieczni, ale jak sie okazuje nigdy nic nie wiadomo.