Opublikowano 30 grudnia 20186 l O Panie piękny @tomzacz Chchialem już dawno to ograć, a teraz będzie okazja Lubie takie krótkie, treściwe gierki!
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Uwierzcie dowaliłbym jeszcze komuś, ale amunicja musi wystarczyć na czynsz za karton:)
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Teraz, Matriks_1111 napisał: Też mnie nosi i nie wiem czy się powstrzymam do środy
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Ale bym z Tobą poszedł na chmiel, chłopie jak Ty mię imponujesz teraz
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Wchodzę do tematu po jednodniowej przerwie i co widzę wy nadal szalejecie. Ta edycja już zdecydowanie najlepsza a nawet nie biorę udziału:)
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Alez sobie poklepie jakies doopsko zaraz Zobacze gdzie mozna stroje wypozyczac
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Ja też chcę poklepać w tyłek, ej dejcie mię (cebula alert) a że potencjalna dziewczyna daleko to chociaż wirtualne dupsko poklepię, proszę <3 <3 <3 hahahahahahahaha!
Opublikowano 31 grudnia 20186 l 7 minut temu, Velius napisał: Alez sobie poklepie jakies doopsko zaraz Zobacze gdzie mozna stroje wypozyczac Mocno czekam na to, chcę zdjęcia jak jesteś tak ubrany Teraz, Bzduras napisał: Nie bądź jak Chewie Znieważyłeś moje chore poczucie humoru, drżyj...
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Człowiek myśli że to koniec, zaczął uzupełniać WL a tu znowu...Najlepsi Mikołaje na świecie;D
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Chyba wilk wyszedł na polowanie...ufff. jestem bezpieczny Edytowane 31 grudnia 20186 l przez Mild_smoker
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Będzie dobrze, już większość amunicji wystrzelana ponoć Zostawiliście jakieś fajerwerki na powitanie nowego roku?
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Teraz, Matriks_1111 napisał: Jaka bomba A mówił skubany, że już odpuszcza w tej edycji Grozisz mi?
Opublikowano 31 grudnia 20186 l No typowy Wilk, mowi ze odpuszcza - nie odpuszcza. Mowi ze bedzie na 100% na nastepnej edycji - nie bedzie. No co za bomba jak doyebal, piekne poprostu, poezja dla oczu. Myslalem ze tutaj lacznie ze mna wszyscy bezpieczni, ale jak sie okazuje nigdy nic nie wiadomo.
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Na evencie będę, jak będe miał siłę polować, drapieżnik nie odpuszcza łowów
Opublikowano 31 grudnia 20186 l 3 minuty temu, Mild_smoker napisał: Takie bomby że ja się chowam do okopu przed odłamkami Już jednym odłamkowym rzuciłem, nie kuś mnie