Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Velius napisał:

Czekalem na RE 2, ale w zwiazku z tymi giftami ktore wpadly odloze zakup na conajmniej pol roku albo wiecej :yao:

Ciesz się, że ludzie już bez kasy, bo jeszcze byś kolejną bombę dostał :kaz: 

1 godzinę temu, Velius napisał:

DvIxqud.png

TLGFL8e.gif?noredirect

(pipi) CO jaka bomba na nowy rok, pozamiatane, nie mam pytan, juz poprostu nawet "dziekuje" nie wystarcza i brzmi trywialnie. No szok :mog:

Goooooooooooooooooooooooood morning, Vietnam! Robić calaczka w DMC3 teraz proszę, no excuse

No Panowie, nie przestajecie zaskakiwac, bombardowania za bombardowaniami :D Ja dopier co prawda wstalem, bo sylwester spedzony w pracy i wrocilem z dziewczyna o 4 do domu, i za(pipi) straszny ( pracuje w gastro ). Mielismy przygotowanego zarcia na 120 osob i sie wszystko skonczylo prawie po 30minutach jak  ludzie weszli, wiec w 2 z innym ziomkiem  musielismy trzaskac na szybko jakies zarcie, masakra. Przejechali nas strasznie, i zmeczenie u mnie juz siega zenitu ( a 3 dni w pracy z czego dwa po 16h i ten ostatni prawie 19 ). Ale wchodzilem raz na jakis czas na forumek zajrzec co sie dzieje, no i dzialo sie grubo :D Czlowiek od razu lepiej pracowal, a jeszcze mamy hindusa  na zmywaku i sobie z nim pogadalem o zyciu i o tym jak powinnismy z tego zycia korzystac i ile powinnismy dawac innym, bo zycie jest tylko jedno, ten temat to zwieczenie tego zycia. 

Panowie ze nie mialem okazji zlozyc zyczen wczoraj, to wszystkiego najlepszego na ten nowy rok, duzo szczescia, zdrowia i kogos w tym zyciu zeby sie latwiej przez nie szlo. Zycze Wam i sobie zebysmy w tym roku dostali jeszcze wiecej fajnych gierek. Duzo usmiechu na twarzy, i duzo zyczliwosci do ludzi wlasnie takiej jak tu zostala zaserwowana. Dzieki ze moglem tu byc, troche mniej aktywnie niestety w tym roku, ale i tak zbombardowany konkretnie, nawet przez ludzi ktorych prawie w ogole nie znam.

Dzieki Panowie za akcje i za wszystkie za(pipi)iste gierki, moja lista gier do przejscia na 2019 rok urosla bardzo mocno. 

KOCHAM WAS <3

Edytowane przez Krzysztof Tomczak
  • Plusik 2
  • Lubię! 2