Dante 425 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia w nowym roku i żeby forumek zawsze był tak fajny i pozytywny jak w okresie świątecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 3 minuty temu, Velius napisał: Czekalem na RE 2, ale w zwiazku z tymi giftami ktore wpadly odloze zakup na conajmniej pol roku albo wiecej Ciesz się, że ludzie już bez kasy, bo jeszcze byś kolejną bombę dostał Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Teraz, tomzacz napisał: Ciesz się, że ludzie już bez kasy, bo jeszcze byś kolejną bombę dostał Jestem bez kasy bo mi się już nie chce za***dalać do wpłatomatu, także wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Lecisz do wplatomatu, masz 5 minut Poszedl jeden strzal Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 No to teraz oficjalnie, oby nam się!* *dobrze piło Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Ja nie pije bo chory, chociaz podobno wódka pomaga na przeziebienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Tajest oby za rok w tym samym lub większym składzie, oby hajsy były większe i fantazja także. Obyście dalej byli tak wspaniali! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 4 minuty temu, WolfVeto napisał: Tajest oby za rok w tym samym lub większym składzie, oby hajsy były większe i fantazja także. Obyście dalej byli tak wspaniali! Rzucaj gifty w ludzi, nie pyerdol! Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Hapi nju jer! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Wszyscy takie bomby rzucili, że na samego sylwestra nie starczyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Najppeszwgo ! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Wszystkiego GOTY w 2019! Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Wysłałbym wam wszystkim prezenty, ale jestem tak nawalony, że nie trafię w przyciski Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Z tego miejsca chciałem życzyć wszystkim pozytywnie zakręconym forumowiczom wszystkiego najlepszego w Nowym roku. Chajsiwa już nie mam na prezenty, ale trzymajcie się mocno w 2019! Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Nocna bomba dziękuję, akurat myślałam wczoraj, żeby kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (pipi) CO jaka bomba na nowy rok, pozamiatane, nie mam pytan, juz poprostu nawet "dziekuje" nie wystarcza i brzmi trywialnie. No szok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Wszystkiego dobrego w nowym roku, forumku. Dziękuję za zrobienie mi świąt, w tym roku przydało się to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Wszystkiego co najlepsze dla całego forumka a w szczególności obecnych tutaj szalonych Mikołajów. Widzimy się za rok na kolejnej edycji bombardowań prezentami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Co tu sie odwalilo to nie mam słów. Najlepsze forum na jakim bylem, jestem i bede kiedykolwiek. Czapki z głów przed wami. Pamietajcie o ostrożności, gdyż dzisiejsze ewentualne bomby mogą co po niektórych zaboleć 10 razy bardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Wysłałem zaproszenia do nowych kolegów tutaj co by nie zapomnieć o tym na przyszłą edycję, ale pewnie zapisani będą już prawilnie do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Velius napisał: (pipi) CO jaka bomba na nowy rok, pozamiatane, nie mam pytan, juz poprostu nawet "dziekuje" nie wystarcza i brzmi trywialnie. No szok Goooooooooooooooooooooooood morning, Vietnam! Robić calaczka w DMC3 teraz proszę, no excuse Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Wstałem, gifty dalej latają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Niektórzy pewnie leżą skacowani i jeszcze nie odebrali Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) No Panowie, nie przestajecie zaskakiwac, bombardowania za bombardowaniami Ja dopier co prawda wstalem, bo sylwester spedzony w pracy i wrocilem z dziewczyna o 4 do domu, i za(pipi) straszny ( pracuje w gastro ). Mielismy przygotowanego zarcia na 120 osob i sie wszystko skonczylo prawie po 30minutach jak ludzie weszli, wiec w 2 z innym ziomkiem musielismy trzaskac na szybko jakies zarcie, masakra. Przejechali nas strasznie, i zmeczenie u mnie juz siega zenitu ( a 3 dni w pracy z czego dwa po 16h i ten ostatni prawie 19 ). Ale wchodzilem raz na jakis czas na forumek zajrzec co sie dzieje, no i dzialo sie grubo Czlowiek od razu lepiej pracowal, a jeszcze mamy hindusa na zmywaku i sobie z nim pogadalem o zyciu i o tym jak powinnismy z tego zycia korzystac i ile powinnismy dawac innym, bo zycie jest tylko jedno, ten temat to zwieczenie tego zycia. Panowie ze nie mialem okazji zlozyc zyczen wczoraj, to wszystkiego najlepszego na ten nowy rok, duzo szczescia, zdrowia i kogos w tym zyciu zeby sie latwiej przez nie szlo. Zycze Wam i sobie zebysmy w tym roku dostali jeszcze wiecej fajnych gierek. Duzo usmiechu na twarzy, i duzo zyczliwosci do ludzi wlasnie takiej jak tu zostala zaserwowana. Dzieki ze moglem tu byc, troche mniej aktywnie niestety w tym roku, ale i tak zbombardowany konkretnie, nawet przez ludzi ktorych prawie w ogole nie znam. Dzieki Panowie za akcje i za wszystkie za(pipi)iste gierki, moja lista gier do przejscia na 2019 rok urosla bardzo mocno. KOCHAM WAS <3 Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Krzysztof Tomczak 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Ja niestety juz nie mam amunicji. Wystrzelalem sie na Sylwestrze. Odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi