Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Finału? Koniec wyprzedaży jutro :nosacz3:

Opublikowano

24h później masz 10 powiadomień o prezentach

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Finału? Koniec wyprzedaży jutro :nosacz3:

:nosacz3:

Opublikowano

No i wiedziałem, że tak będzie - człowiek na chwilę stracił czujność i wita go coś takiego:

AVm2Z24.jpg

:obama: I nie wiem co powiedzieć, bo nie spodziewałem się już żadnego gifta, a tu widzę, że czeka mnie wygospodarowanie kolejnych godzin i rozciągnięcie doby w celu ogrania wszystkich prezentów z tej edycji :D 

@WolfVeto Dziękuję raz jeszcze :hi:

Opublikowano

O kurła, co tu się stało :obama:
Velius na łopatkach pod naporem dobroci, a Pan @Matriks_1111 uraczony GOTY przygodówkami na ponure dni i wieczory :banderas:

Mnie z kolei Pan @Starh znienacka zaatakował kodzikiem, za który raz jeszcze dziękuję pięknie :hi:

NLrzTD4.png

3 minuty temu, Velius napisał:

@shankor chyba zaspal :(

No właśnie, chyba jeszcze z sylwestra nie wrócił :frog:

@ShankorGifty czekają :nosacz3:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Już nie macie czym we mnie rzucać, a ja pod wieczór wracam do Szczecina i odwiedzam wpłatomat

56ac6f1b71e8efee568143e0d5c2e389.gif

Opublikowano

Ludzie w tym temacie czekający aż ktoś kolejny wystrzeli bombę

giphy.gif?cid=3640f6095c2cd1b7632f54336b

Opublikowano

No ja już oficjalnie dawno pasuje a tu jeszcze lecą odłamki ;p

VgbWAh1.png

Podziękował, ja właśnie odświeżam ciągle stronę w banku bo już wypłata powinna być :banana-santa:

Opublikowano

Nie będę rzucać hasłami, że niczym już nie oberwę (bo zawsze kończy się tym, że się obrywa), więc po prostu będę patrzył tutaj :P 

Opublikowano

Obiorę inną taktykę. Będę patrzeć na stronę spłaty zadłużenia :rayos:

Opublikowano

Na razie karteczka z cyferkami... tylko które to jest kwota do zapłaty, a które numer konta? Zagwozdkę mam :yakubu:

Opublikowano
5 godzin temu, Velius napisał:

@shankor chyba zaspal :(

5 godzin temu, Frantik napisał:

No właśnie, chyba jeszcze z sylwestra nie wrócił :frog:

@ShankorGifty czekają :nosacz3:

23mx4zk.jpg

Człowieka chwilę przy kompie nie ma, a Ci się rzucają z prezentami jak wilki na owcę.

Dziękuję @Frantik i @Velius. W kodzie od Veliusa jeszcze DOOM wpadł!