Opublikowano 2 stycznia 20196 l I tym sposobem mogę powiedzieć, że jestem pusty w ryj jak chodzi o finanse Ale warto było podejść starego lisa
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Ja chyba profilaktycznie wyłączę forum/steama i maila i zniknę na 24h żeby mnie nie kusiło
Opublikowano 2 stycznia 20196 l No i wiedziałem, że tak będzie - człowiek na chwilę stracił czujność i wita go coś takiego: I nie wiem co powiedzieć, bo nie spodziewałem się już żadnego gifta, a tu widzę, że czeka mnie wygospodarowanie kolejnych godzin i rozciągnięcie doby w celu ogrania wszystkich prezentów z tej edycji @WolfVeto Dziękuję raz jeszcze
Opublikowano 2 stycznia 20196 l O kurła, co tu się stało Velius na łopatkach pod naporem dobroci, a Pan @Matriks_1111 uraczony GOTY przygodówkami na ponure dni i wieczory Mnie z kolei Pan @Starh znienacka zaatakował kodzikiem, za który raz jeszcze dziękuję pięknie 3 minuty temu, Velius napisał: @shankor chyba zaspal No właśnie, chyba jeszcze z sylwestra nie wrócił @ShankorGifty czekają Edytowane 2 stycznia 20196 l przez Frantik
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Już nie macie czym we mnie rzucać, a ja pod wieczór wracam do Szczecina i odwiedzam wpłatomat
Opublikowano 2 stycznia 20196 l No ja już oficjalnie dawno pasuje a tu jeszcze lecą odłamki ;p Podziękował, ja właśnie odświeżam ciągle stronę w banku bo już wypłata powinna być
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Ja już tylko grzecznie obserwuję co się jeszcze wydarzy, bo mam wrażenie, że wleci tu coś, co sprawi, że wszyscy będą na kolanach
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Nie będę rzucać hasłami, że niczym już nie oberwę (bo zawsze kończy się tym, że się obrywa), więc po prostu będę patrzył tutaj
Opublikowano 2 stycznia 20196 l 5 minut temu, Bzduras napisał: Obiorę inną taktykę. Będę patrzeć na stronę spłaty zadłużenia Mówisz, że wjechał Provident?
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Na razie karteczka z cyferkami... tylko które to jest kwota do zapłaty, a które numer konta? Zagwozdkę mam
Opublikowano 2 stycznia 20196 l 5 godzin temu, Velius napisał: @shankor chyba zaspal 5 godzin temu, Frantik napisał: No właśnie, chyba jeszcze z sylwestra nie wrócił @ShankorGifty czekają Człowieka chwilę przy kompie nie ma, a Ci się rzucają z prezentami jak wilki na owcę. Dziękuję @Frantik i @Velius. W kodzie od Veliusa jeszcze DOOM wpadł!