Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Sorka za przekręcenie nicka. Trochę już na(pipi)any byłem :yakubu:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 68,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Poszedłem do dziewuchy do łóżka, wracam do laptopika aby sprawdzić pocztę i lulu, a tam

tenor.gif?itemid=5571450

PUTANNA!! @Velius

MCzW2z6.png

I Mesjaszyk na deser kiedy się już znudzę Putinem :nosacz3:

r1qxji6.png

Teraz pytanie zasadnicze

"Kiedy ja to ogram" :D Ale postaram się wyrobić do grudnia i ograć wszystko tak jak ostatnio (prawie wszystko).

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Autor

Jak co roku, pisałem wcześniej ze do 2 tygodni po zakończeniu będzie podsumowanie :) 

Opublikowano
  • Autor

Wspaniały event, jesteście poyebani, kocham Was

Opublikowano

Najlepszy:) Obiecuje że za rok znów was wezmę znienacka.Tym czasem na nalot dywanowy trzeba zebrać amunicję
giphy.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Velius napisał:

Jaki nalot. Myslalem ze juz koniec.

Już się tak nie bój;) Niestety nie jestem aż tak bogaty więc nalot przełożony na następną akcję

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

Mnie nie stac juz.

Chciałbym, żeby było inaczej, ale

mam tak samo jak Ty

Opublikowano

I faktycznie pojechał 

8mBFf6K.png

:obama:

Dziękuję ślicznie. Już od zeszłorocznej edycji chciałem tę gierkę sprawdzić :)

Opublikowano

Narazie przerwa, trzeba sprzedac jakies skarpety czy cos na OLX i poleci druga tura.

Opublikowano

E4y07rt.png

No i co mam powiedziec? Dziekuje ogromnie, nie zasluguje juz na to bo naprawde w tym roku nie mialem jak sie odwdzieczyc za to wszystko co mi daliscie .... Jestem bez slow po prostu, siedze w pracy znowu i nie wiem co powiedziec. Czlowiek myslal ze juz bezpieczny, a tu jednak bomba na twarz.

Opublikowano
  • Autor

Velsu widze ostatnie bomby wystrzeliwuje, szanuje tego czlowieka jak pojeban, nie ma lepszego 

Opublikowano

KehnzBz.png

Dobra widać, że trzeba będzie zabrać się na VN-ki na poważnie, bo dochodzą kolejne gierki do nadrobienia :banderas: 

Opublikowano

image0.png

plz staph

Opublikowano

KFVB1m1.png

giphy.gif

A i ja dostalem cos ostatniego dnia od @Widget ,  pieknie dziekuje chociaz to slowo teraz jakos dziwnie brzmi jak sie pisze tyle razy, nie mniej bedzie grane :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

KNW8lFG.png

Kolejne wielkie zaskoczenie :obama:

Pan @Widget sprezentował Besiege, o którym słyszałem bardzo dużo dobrego i wygląda miodnie, a na deser chyba ostatnia gra z Larą, jakiej brakowało mi w steamowej bibliotece :banderas: