Opublikowano 2 stycznia 20196 l Poszedłem do dziewuchy do łóżka, wracam do laptopika aby sprawdzić pocztę i lulu, a tam PUTANNA!! @Velius I Mesjaszyk na deser kiedy się już znudzę Putinem Teraz pytanie zasadnicze "Kiedy ja to ogram" Ale postaram się wyrobić do grudnia i ograć wszystko tak jak ostatnio (prawie wszystko). Edytowane 2 stycznia 20196 l przez Starh
Opublikowano 2 stycznia 20196 l (pipi)ani 2 dni w temacie mnie nie było a tu nadal trwa kanonada. @Rayos robisz podsumowanie w tym roku?
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Autor Jak co roku, pisałem wcześniej ze do 2 tygodni po zakończeniu będzie podsumowanie
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Najlepszy:) Obiecuje że za rok znów was wezmę znienacka.Tym czasem na nalot dywanowy trzeba zebrać amunicję
Opublikowano 3 stycznia 20196 l 2 minuty temu, Velius napisał: Jaki nalot. Myslalem ze juz koniec. Już się tak nie bój;) Niestety nie jestem aż tak bogaty więc nalot przełożony na następną akcję
Opublikowano 3 stycznia 20196 l 1 minutę temu, Velius napisał: Mnie nie stac juz. Chciałbym, żeby było inaczej, ale mam tak samo jak Ty
Opublikowano 3 stycznia 20196 l I faktycznie pojechał Dziękuję ślicznie. Już od zeszłorocznej edycji chciałem tę gierkę sprawdzić
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Boję się zapytać co @Velius sprzedał tym razem żeby wyskrobać kasę na prezent
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Narazie przerwa, trzeba sprzedac jakies skarpety czy cos na OLX i poleci druga tura.
Opublikowano 3 stycznia 20196 l No i co mam powiedziec? Dziekuje ogromnie, nie zasluguje juz na to bo naprawde w tym roku nie mialem jak sie odwdzieczyc za to wszystko co mi daliscie .... Jestem bez slow po prostu, siedze w pracy znowu i nie wiem co powiedziec. Czlowiek myslal ze juz bezpieczny, a tu jednak bomba na twarz.
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Moja wishlista to niezbadane tereny, ale gra zostanie ograna na bank :>
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Autor Velsu widze ostatnie bomby wystrzeliwuje, szanuje tego czlowieka jak pojeban, nie ma lepszego
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Dobra widać, że trzeba będzie zabrać się na VN-ki na poważnie, bo dochodzą kolejne gierki do nadrobienia
Opublikowano 3 stycznia 20196 l A i ja dostalem cos ostatniego dnia od @Widget , pieknie dziekuje chociaz to slowo teraz jakos dziwnie brzmi jak sie pisze tyle razy, nie mniej bedzie grane Edytowane 3 stycznia 20196 l przez Velius
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Kolejne wielkie zaskoczenie Pan @Widget sprezentował Besiege, o którym słyszałem bardzo dużo dobrego i wygląda miodnie, a na deser chyba ostatnia gra z Larą, jakiej brakowało mi w steamowej bibliotece