Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano
10 godzin temu, Bzduras napisał:

Dwie pierwsze części @Starh mi podarował, a sądząc po pozytywnych opiniach od każdego, komu wspomnę tytuł gierki to czeka mnie kozacki maratonik :obama:

Puhuhuuuuu!

Pierwsze dwie Danganronpy naprawdę świetne gierki, niemal najlepsze gry w jakie grałem, polecam każdemu kto jeszcze nie odpalił:lapka: 

Sam na razie zabieram się za Crasha (po zmniejszeniu wszystkiego na najniższe jakoś ta gra działa, muszę wreszcie kupić porządnego kompa) i Obra Dinn, ale to sztos :banderas: 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano
21 minut temu, tomzacz napisał:

Sam na razie zabieram się za Crasha (po zmniejszeniu wszystkiego na najniższe jakoś ta gra działa, muszę wreszcie kupić porządnego kompa)

Nie sprawdziłem, przepraszam :(

Opublikowano
2 minuty temu, Matriks_1111 napisał:

Nie sprawdziłem, przepraszam :(

Nie no, sam myślałem że pójdzie, trochę przeceniłem jednak mojego laptopa

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano
26 minut temu, tomzacz napisał:

Pierwsze dwie Danganronpy naprawdę świetne gierki, niemal najlepsze gry w jakie grałem, polecam każdemu kto jeszcze nie odpalił:lapka: 

Sam na razie zabieram się za Crasha (po zmniejszeniu wszystkiego na najniższe jakoś ta gra działa, muszę wreszcie kupić porządnego kompa) i Obra Dinn, ale to sztos :banderas: 

Trojka jeszcze lepsza. 3 > 1 > 2

Opublikowano

W trójkę sam jeszcze nie grałem, trzeba będzie sobie na letniej wyprzedaży kupić czy coś 

Opublikowano
2 minuty temu, tomzacz napisał:

Nie no, sam myślałem że pójdzie, trochę przeceniłem jednak mojego laptopa

Znam ten ból ;) Ja na swoim to chyba bym miał teraz problem odpalić CSa nawet :D

Opublikowano

Coś czuję, że nie wytrzymam do wyprzedaży i łyknę Killing Harmony wcześniej, bo Trigger Happy Havoc to jest majstersztyk

Opublikowano

CEnixfK.png

Jeszcze jedna bomba od samego Swietego Mikolaja. Odebrałem dopiero teraz bo przez całe 2 tygodnie nie mialem dostepu do PC. Dzięki

Co do VRa to będę pewnie pisał za jakiś czas w dedykowanym temacie to wrzuce notyfikacje :lapka:

Opublikowano
26 minut temu, Grzegorzo napisał:

@Rayosmożesz zawołać na wyniki?nie chciałbym przegapić takiej chwili =) 

Myślę, że ciężko będzie to przeoczyć ;) Zakładam w tym roku przynajmniej informacje na pasku w TVN24 :D

Opublikowano

Do 17.01 jest deadline, daj chłopu żyć

Opublikowano
  • Autor

nie mialem czasu dokonczyc roboty w weekend [*] będzie terminowo w środę, STAY TUNED

jako tease, powiem, że mamy tu do czynienia z pięciocyfrową liczbą :) 

Opublikowano

? 14 dni od 03.01 to raczej 17.01

Opublikowano

Ten jak wyjaśnił xDDDDD