Opublikowano 5 stycznia 20196 l 10 godzin temu, Bzduras napisał: Dwie pierwsze części @Starh mi podarował, a sądząc po pozytywnych opiniach od każdego, komu wspomnę tytuł gierki to czeka mnie kozacki maratonik Puhuhuuuuu! Pierwsze dwie Danganronpy naprawdę świetne gierki, niemal najlepsze gry w jakie grałem, polecam każdemu kto jeszcze nie odpalił Sam na razie zabieram się za Crasha (po zmniejszeniu wszystkiego na najniższe jakoś ta gra działa, muszę wreszcie kupić porządnego kompa) i Obra Dinn, ale to sztos
Opublikowano 5 stycznia 20196 l 21 minut temu, tomzacz napisał: Sam na razie zabieram się za Crasha (po zmniejszeniu wszystkiego na najniższe jakoś ta gra działa, muszę wreszcie kupić porządnego kompa) Nie sprawdziłem, przepraszam
Opublikowano 5 stycznia 20196 l 2 minuty temu, Matriks_1111 napisał: Nie sprawdziłem, przepraszam Nie no, sam myślałem że pójdzie, trochę przeceniłem jednak mojego laptopa Edytowane 5 stycznia 20196 l przez tomzacz
Opublikowano 5 stycznia 20196 l 26 minut temu, tomzacz napisał: Pierwsze dwie Danganronpy naprawdę świetne gierki, niemal najlepsze gry w jakie grałem, polecam każdemu kto jeszcze nie odpalił Sam na razie zabieram się za Crasha (po zmniejszeniu wszystkiego na najniższe jakoś ta gra działa, muszę wreszcie kupić porządnego kompa) i Obra Dinn, ale to sztos Trojka jeszcze lepsza. 3 > 1 > 2
Opublikowano 5 stycznia 20196 l W trójkę sam jeszcze nie grałem, trzeba będzie sobie na letniej wyprzedaży kupić czy coś
Opublikowano 5 stycznia 20196 l 2 minuty temu, tomzacz napisał: Nie no, sam myślałem że pójdzie, trochę przeceniłem jednak mojego laptopa Znam ten ból Ja na swoim to chyba bym miał teraz problem odpalić CSa nawet
Opublikowano 5 stycznia 20196 l Coś czuję, że nie wytrzymam do wyprzedaży i łyknę Killing Harmony wcześniej, bo Trigger Happy Havoc to jest majstersztyk
Opublikowano 6 stycznia 20196 l Jeszcze jedna bomba od samego Swietego Mikolaja. Odebrałem dopiero teraz bo przez całe 2 tygodnie nie mialem dostepu do PC. Dzięki Co do VRa to będę pewnie pisał za jakiś czas w dedykowanym temacie to wrzuce notyfikacje
Opublikowano 7 stycznia 20196 l @Rayosmożesz zawołać na wyniki?nie chciałbym przegapić takiej chwili =)
Opublikowano 7 stycznia 20196 l 26 minut temu, Grzegorzo napisał: @Rayosmożesz zawołać na wyniki?nie chciałbym przegapić takiej chwili =) Myślę, że ciężko będzie to przeoczyć Zakładam w tym roku przynajmniej informacje na pasku w TVN24
Opublikowano 14 stycznia 20196 l Autor nie mialem czasu dokonczyc roboty w weekend [*] będzie terminowo w środę, STAY TUNED jako tease, powiem, że mamy tu do czynienia z pięciocyfrową liczbą
Opublikowano 15 stycznia 20196 l Godzinę temu, Bzduras napisał: ? 14 dni od 03.01 to raczej 17.01 Ale Pan @Rayos pisał o środzie
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 13 godzin temu, Rayos napisał: Nie wiem czy się wyrobie Na razie czekam, ale jak będzie trzeba to będę wyjaśniał minusami A tymczasem do dzieła!