Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Rayos napisał:

Ok, niech ktoś inny to zrobi, bo ja teraz jeszze mam przeprowadzkę na głowie wiec znowu będą opóźnienia. 

Przyślij co masz na PW albo mailem, będę działać dalej. 

Opublikowano
Teraz, blantman napisał:

Jak tam ogrywanie prezentów. Ja właśnie drugi sezon w fm skończony i 

vPwPNjB.jpg

1 miejsce Wolves w lidze. 

giphy.gif

Dziekuję jeszcze raz za prezenty. Staram się ogrywać wszystko :)

Danganronpa 2 :fsg:

Opublikowano

Nie chce żeby to była jakas fala nienawiwsci na Rayosa, bo akcja miała być piekna forumkowa okazja do dania milosci innym itp. , i ciesze się Rayos ze prezenty sprawily Ci przyjemność, ale czy nie mogles poswiecic paru godzin z tych 28h żeby zrobić obiecane i wyczekiwane przez wszystkich podsumowanie? 

Troche mi smutno :(

Tak w temacie to ja już troche tytulow ograne, Nier, Crash, GTA5, Shenmue 1 i wlasnie koncze Shadow of War i zaraz po tym zabieram się za Shenmue 2 :) Dzieki Panowie!

Opublikowano

Aha, czyli jednak po prostu bardziej Ci się nie chciało tego robic niż nie miałeś na to czasu ? :) Po prostu jak obiecujesz ze zrobisz Rayos to następnym razem to zrob, albo nie obiecuj i wtedy nikogo nie rozczarujesz. Nie chodzi o to żeby Cie teraz pietnowac, bo to nie był Twój obowiązek to robic, ale skoro wszystkim powiedziales ze się tym zajmiesz i tego nie zrobiles to mam nadzieje ze rozumiesz dlaczego ludzie sa zli. No coz taka decyzja została podjeta i tyle, przynajmniej na koniec byles szczerzy :)

Opublikowano

czasu nie miałem przede wszystkim, ostatnio mam troszkę większy luz choć drugi tydzień się przeprowadzam, no ale to jak już mówiłem, po cięzkim dniu wolałem odpalić gierkę :) za rok zrobię tabelkę prawilnie :lapka: 

• Haha 1
Opublikowano

Ja ogralem pierwsze przejscie w Kara no Shojo co mi zajelo 30-40h i niedlugo musze zrobic drugi playthrough. Pogralem sporo w Project Warlock i gram obecnie w Tales of Vesperia. Nastepne na tapecie to RE2 i DMC z Obra Dinn.

Alez grania :xboss: