Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Najpierw było podsumowanie z grafiką, rok później samo podsumowanie, teraz nie ma ani jednego ani drugiego, za rok zabraknie eventu - tak bedzie :frog:

Nowa strona, więc się nie dziwcie jak te słowa będą prorocze

Edytowane przez Bzduras

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano
  • Autor

no ja nie biore udzialu w nowym evencie, starczy tego dobrego :lapka: 

Opublikowano

Nikt się nie kłóci, nam zrobiło się smutno, Rayos pewnie jest zmęczony oczekiwaniami wobec jego osoby. Mnie też nie będzie za rok, ale to z powodów finansowych - skończyło się rumakowanie :frog:

Opublikowano
7 godzin temu, Matriks_1111 napisał:

Czyżby Bzduras 2.0 był w drodze? :teehee:

Nie strasz (pipi)a :obama:

Opublikowano
  • Autor

nawet nie sądziłem, że jakieś oczekiwania w ogóle są :frog: gdybym wiedział, że to podsumowanie jest aż tak ważne, to bym się do tego przyłożył. Przykro mi, że kończymy ten event na tak smutnej nucie 

Opublikowano

Taka tradycja była. Nie ma co się smucić ;*

A event jeszcze się nie skończył :nosacz3:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
3 godziny temu, Rayos napisał:

nawet nie sądziłem, że jakieś oczekiwania w ogóle są :frog: gdybym wiedział, że to podsumowanie jest aż tak ważne, to bym się do tego przyłożył. Przykro mi, że kończymy ten event na tak smutnej nucie 

Bez urazy, ale ostatnie dwie strony to tak naprawdę rozmowa na temat podsumowania - raczej trudno przeoczyć fakt, że każdemu na podsumowaniu zależało. Ja się w sumie nie odzywam, bo formalnie do eventu nie należałem, ale mimo wszystko rozumiem wszystkie te osoby, którym jest przykro. Jak się mówi, że się coś zrobi, to dobrze jest wiedzieć, że faktycznie jest się w stanie wywiązać z danego słowa :lapka:

Opublikowano
  • Autor

masz racje, dałem dupy. przepraszam Was wszystkich :frog: 

Opublikowano

Ja to odczuwałem jako taka tradycja, że jest takie podsumowanie, ale w tym evencie chodzi o to, żeby sobie nieść radość, więc nie zasmucajmy już Rayosa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Bzduras dostarczył Devila (pipi)aniutki :obama:

LEYljSi.png

Moim najlepszym okazaniem radości będzie zagranie w niego na maxa, tylko nie wiem czy dziewczyna jutro pozwoli xD.

Dzięki!

Edytowane przez Widget

Opublikowano

Sorry, zaspoilerowałem niespodziankę 03.01 :(

A infografiki nie będzie, więc jestem kryty :kaz:

Opublikowano

Najwyraźniej ofiara uznała, że nie liczy się to do eventu :)

Opublikowano
  • Autor

NO TO SKONCZYLISCIE CZY NIE BO JA TU INFOGRAFIKE CHCE ROBIC :nosacz: