Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

NO TO SKONCZYLISCIE CZY NIE BO JA TU INFOGRAFIKE CHCE ROBIC :nosacz:

Zrób na 2025, to jest szansa że jak teraz zaczniesz to akurat pół roku po zakończeniu eventu będzie gotowa :dynia:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

NO TO SKONCZYLISCIE CZY NIE BO JA TU INFOGRAFIKE CHCE ROBIC :nosacz:

Nic oficjalnego, ale wstrzymaj się do jutra :lapka:

Opublikowano
Cytat

Zostawcie infografika/
Nie wyciągajcie go/
Tam ciągle powiadomienie Steama pyka/
Steamgiftów tak ze sto/

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Też dostałem od tego wariata Terrarię i Dead Rising 4 wczoraj, a jeszcze na początku roku kilka giftów od @Velius i @Widget, którymi się nie chwaliłem :obama:

Opublikowano

Ja dostałem od Maksia, Tomzacza i Velsu kolejno Vanquish, Frostpunk i Va11ha-11e. Tego ostatniego z żalem nie przyjąłem bo już mam na Switcha. Nie przygotowany byłem ale po tych upałach informuję, że faktycznie końcówka czerwca (pipi)ła srogim grudniem.

Opublikowano

Ja niestety na stałwe juz odpadam z forumkowych zabaw. Niemniej jednak Velius to jednak złoty człowiek. Święta w czerwcu :banderas:

Opublikowano

Człowiek legenda, niektórzy powiadają ze to sam Gabe

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Mikołaj Velius rozdaje prezenty cały rok, wczoraj mi podrzucił Vanquisha :fsg: 

Opublikowano

I ja oberwałem Neverwinter Nights: Enhanced Edition od @Velius

Myślałem, że warpowałem w czasoprzestrzeni do 27 grudnia, a tu nadal czerwiec :obama:

Opublikowano
  • Autor

no i jak tu tworzyc infografike, kiedy dane ciagle splywaja? 

Opublikowano

Weź tak nawet nie żartuj. Brak infografiki to jedno, ale takie włócznie w serce to już za wiele :frog:

Opublikowano

I mnie dorwał @Velius  idealna gra do robotyxD

IQ6ad5H.jpg

A w kodzie gierka którą naprawdę chciałem ograć i która już mi się instaluje na pc. Dla fana banner sagi pozycja obowiązkowa

f2c9ab80cc73b8bab73f5ddf8a0f5932633e35a2

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jak będę miał dzieci to będę im opowiadał że prezenty są od Veliusa a nie od mikołaja :banderas:

warlock.png

(pipi)aniutki nie zwalnia tempa :obama:

Opublikowano

@Velius ja (pipi)ie  człowiek jest fanem rpg i w nowym pixelu widzi recenzje nowego crpg. Stwierdza fajna gierka dodam do wish listy może kiedyś kupię. Gra miała premierę pod koniec maja. 2 dni po dodaniu do wish listy

bOdIpq6.jpg

Nawet nie wiem co powiedzieć

giphy.gif

Dziękuję