Opublikowano 7 marca 20196 l Teraz, Rayos napisał: NO TO SKONCZYLISCIE CZY NIE BO JA TU INFOGRAFIKE CHCE ROBIC Zrób na 2025, to jest szansa że jak teraz zaczniesz to akurat pół roku po zakończeniu eventu będzie gotowa
Opublikowano 7 marca 20196 l 1 minutę temu, Rayos napisał: NO TO SKONCZYLISCIE CZY NIE BO JA TU INFOGRAFIKE CHCE ROBIC Nic oficjalnego, ale wstrzymaj się do jutra
Opublikowano 14 marca 20196 l A bydzie ta infografika czy już nie bydzie, bo tak zaglądam do tego dzialu tylko żeby zobaczyć czy cos nowego się pojawilo w temacie, ale chyba już można porzucić jakakolwiek nadzieje co?
Opublikowano 14 marca 20196 l Cytat Zostawcie infografika/ Nie wyciągajcie go/ Tam ciągle powiadomienie Steama pyka/ Steamgiftów tak ze sto/
Opublikowano 27 czerwca 20195 l Też dostałem od tego wariata Terrarię i Dead Rising 4 wczoraj, a jeszcze na początku roku kilka giftów od @Velius i @Widget, którymi się nie chwaliłem
Opublikowano 27 czerwca 20195 l Ja dostałem od Maksia, Tomzacza i Velsu kolejno Vanquish, Frostpunk i Va11ha-11e. Tego ostatniego z żalem nie przyjąłem bo już mam na Switcha. Nie przygotowany byłem ale po tych upałach informuję, że faktycznie końcówka czerwca (pipi)ła srogim grudniem.
Opublikowano 28 czerwca 20195 l Ja niestety na stałwe juz odpadam z forumkowych zabaw. Niemniej jednak Velius to jednak złoty człowiek. Święta w czerwcu
Opublikowano 28 czerwca 20195 l Człowiek legenda, niektórzy powiadają ze to sam Gabe Edytowane 28 czerwca 20195 l przez Labtec
Opublikowano 29 czerwca 20195 l @Velius chciałem powiedzieć że ten oto obywatel jak i poprzedni, przyprawił mnie o zawał
Opublikowano 1 lipca 20195 l Mikołaj Velius rozdaje prezenty cały rok, wczoraj mi podrzucił Vanquisha
Opublikowano 1 lipca 20195 l I ja oberwałem Neverwinter Nights: Enhanced Edition od @Velius Myślałem, że warpowałem w czasoprzestrzeni do 27 grudnia, a tu nadal czerwiec
Opublikowano 2 lipca 20195 l Weź tak nawet nie żartuj. Brak infografiki to jedno, ale takie włócznie w serce to już za wiele
Opublikowano 6 lipca 20195 l I mnie dorwał @Velius idealna gra do robotyxD A w kodzie gierka którą naprawdę chciałem ograć i która już mi się instaluje na pc. Dla fana banner sagi pozycja obowiązkowa Edytowane 6 lipca 20195 l przez blantman
Opublikowano 6 lipca 20195 l Jak będę miał dzieci to będę im opowiadał że prezenty są od Veliusa a nie od mikołaja (pipi)aniutki nie zwalnia tempa
Opublikowano 7 lipca 20195 l @Velius ja (pipi)ie człowiek jest fanem rpg i w nowym pixelu widzi recenzje nowego crpg. Stwierdza fajna gierka dodam do wish listy może kiedyś kupię. Gra miała premierę pod koniec maja. 2 dni po dodaniu do wish listy Nawet nie wiem co powiedzieć Dziękuję