Opublikowano 21 grudnia 20186 l Tej, ale Święta dopiero za kilka dni! Gorzej niż z 7 letnimi dziećmi. Dziękuję Pan @Bzduras za MrocznyLas! Dziękuję Pan @Orzeszek za SuperStulejka: Jak wyrwać Karynę! Dziękuję Pan @Frantik za ZawszeKosmos! Na prezenty ode mnie musicie poczekać do pierwszej gwiazdki, jak nakazuje tradycja.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Dokladnie, ja tez czekam z rozdawaniem, widac kto wychowany a kto nie. @Stona wrzuc jakies screeny zeby potem latwo to podsumowac Rayos zrobi infografike przeciez
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Niektórzy już się wyprztykali a ja nawet armaty jeszcze nie załadowałem Edytowane 21 grudnia 20186 l przez kes
Opublikowano 21 grudnia 20186 l E tam, wszyscy (chyba) obdarowani, więc jestem wyprztykany z czystym sumieniem Osoba wylosowana dostała ode mnie podwójną gierkę, bo taki w sumie miałem zamysł od początku, a teraz tylko będę siedział i z przyjemnością obserwował Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Ja coś jeszcze kupię, nie wiem jednak czy dam radę się powstrzymać przed poniedziałkiem
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Posłaliśmy pierwszą serie, teraz drugi oddział szajbusów wkroczy na linię żeby podtrzymać ostrzał
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Event zaczął się jak u Hitchcocka. A teraz napięcie powinno tylko rosnąć
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Rośnie, od kilku godzin nie ma screenów w temacie i wszyscy czekają, z której strony huknie
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Właśnie wróciłem, odpalam Steam i tutaj takie dwa wypasione prezenty Szykują się erpegowe święta. Wielkie dzięki @Bzduras @Frantik
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Pieczesz sobie ciasta w spokoju, gdy nagle wibracje w telefonie oznajmiają, że bedzie się działo Kozacka zręcznościówka na zakończenie dnia? Poproszę Dziękuję, @oFi! Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 21 grudnia 20186 l zwieracze pękają, po zasłonie dymnej użytkownik @Velius ZBOMBARDOWAŁ moją osobe człowiek się cały dzień męczył z jakimś wirusem a tutaj w wieczór można na zawał zejść. no nie spodziewałem się dziękuje bardzo! prezenty super trafione bo DUSK już będzie instalowany i ogrywany <3
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Spojrzałem na kalendarz i jeszcze cały weekend zanim będą święta a forumek narobił mi takie pozytywne uczucia, że magia.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Pomyslalem sobie ze weekend, ludzie chca pograc, to co sie gierki beda w sklepie marnowaly.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Z tą karmą to jest coś na rzeczy - wyprztykałem się z giftów i co? I mi się bumper w padzie na wyjeździe złamał To jednak wredna bicz jest, mości panowie. Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 21 grudnia 20186 l mi też prawy trigger w padzie coś zaczyna szwankować, mam nadzieje że chociaż w devilu jest mało wykorzystywany : <
Opublikowano 21 grudnia 20186 l 13 minut temu, WolfVeto napisał: Hello Boys n' Girls.... Auuuu.... Hurracan is coming..... Co sie stało Co kiedey jak to sie stalo WTFFFF. Slicznie dziekuje, zatkało mnie
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Buuzzzzing! :velsu: Nie mam zielonego pojęcia skąd wiedziałeś co chcę dostać :kinolul: Dziękuję wariacie piękny prezent :gromit:
Opublikowano 21 grudnia 20186 l I jeszcze jeden pop up z prezencikiem Dziekuje pieknie @Grabek i to nie sa zboczone kreskówki, tam sie zabijajo.