Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

image0.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Tej, ale Święta dopiero za kilka dni!

Gorzej niż z 7 letnimi dziećmi.

Dziękuję Pan @Bzduras za MrocznyLas!

Dziękuję Pan @Orzeszek za SuperStulejka: Jak wyrwać Karynę!

Dziękuję Pan @Frantik za ZawszeKosmos!

Na prezenty ode mnie musicie poczekać do pierwszej gwiazdki, jak nakazuje tradycja. 

Opublikowano

Dokladnie, ja tez czekam z rozdawaniem, widac kto wychowany a kto nie.

@Stona wrzuc jakies screeny zeby potem latwo to podsumowac :sapek:

Rayos zrobi infografike przeciez :kaz:

Opublikowano

Niektórzy już się wyprztykali a ja nawet armaty jeszcze nie załadowałem  :kaz:

Edytowane przez kes

Opublikowano

E tam, wszyscy (chyba) obdarowani, więc jestem wyprztykany z czystym sumieniem :potter: Osoba wylosowana dostała ode mnie podwójną gierkę, bo taki w sumie miałem zamysł od początku, a teraz tylko będę siedział i z przyjemnością obserwował :)

3951985.jpg

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Ja coś jeszcze kupię, nie wiem jednak czy dam radę się powstrzymać przed poniedziałkiem :pawel:

Opublikowano

Ktoś nie daje, aby dać mógł ktoś :lapka:

Opublikowano

Event zaczął się jak u Hitchcocka. A teraz napięcie powinno tylko rosnąć :D

Opublikowano

Rośnie, od kilku godzin nie ma screenów w temacie i wszyscy czekają, z której strony huknie ;)

Opublikowano

Pieczesz sobie ciasta w spokoju, gdy nagle wibracje w telefonie oznajmiają, że bedzie się działo :banderas: Kozacka zręcznościówka na zakończenie dnia? Poproszę :nosacz3: Dziękuję, @oFi!

oYF95Vd.png

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

zwieracze pękają, po zasłonie dymnej użytkownik @Velius  ZBOMBARDOWAŁ moją osobe :banderas:

5OZHHdx.png
S2Mmeq8.png

człowiek się cały dzień męczył z jakimś wirusem a tutaj w wieczór można na zawał zejść. no nie spodziewałem się :obama:  dziękuje bardzo! prezenty super trafione bo DUSK już będzie instalowany i ogrywany <3

Opublikowano

Spojrzałem na kalendarz i jeszcze cały weekend zanim będą święta a forumek narobił mi takie pozytywne uczucia, że magia.

Opublikowano

Pomyslalem sobie ze weekend, ludzie chca pograc, to co sie gierki beda w sklepie marnowaly.

Opublikowano

Z tą karmą to jest coś na rzeczy - wyprztykałem się z giftów i co? I mi się bumper w padzie na wyjeździe złamał :yao:

To jednak wredna bicz jest, mości panowie. 

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
13 minut temu, WolfVeto napisał:

Hello Boys n' Girls....
Auuuu.... Hurracan is coming.....

giphy.gif

eCTzwYc.png

Co sie stało :obama::obama::obama: Co kiedey jak to sie stalo WTFFFF. Slicznie dziekuje, zatkało mnie :mog:

Opublikowano

Buuzzzzing! :velsu:

Nie mam zielonego pojęcia skąd wiedziałeś co chcę dostać :kinolul:

Dziękuję wariacie piękny prezent :gromit:

7XXE3wI.png

Opublikowano

I jeszcze jeden pop up z prezencikiem :banderas:

SWv1mGM.png

Dziekuje pieknie @Grabek i to nie sa zboczone kreskówki, tam sie zabijajo.