Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

O ja Cię sunę, co, gdzie, jak? Nie wiem, nie wnikam, napawam się widokiem :banderas:@tomzacz - salutuję i dziękuję! :obama:

Zakład zamknięty dla szaleńców, a nie forumek

opGuNOb.png

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

O ja Cię sunę, co, gdzie, jak? Nie wiem, nie wnikam, napawam się widokiem :banderas:@tomzacz - salutuję i dziękuję! :obama:

Zakład zamknięty dla szaleńców, a nie forumek

Chrystusie Nazarejski, jakie to piękne 

Opublikowano
3 minuty temu, WolfVeto napisał:

Chrystusie Nazarejski, jakie to piękne 

A ty nic nie dostałeś? <:

Opublikowano
Teraz, tomzacz napisał:

A ty nic nie dostałeś? <:

Dostałem, choć nie proszę i nie prosiłem, pociski wycelowane we mnie gdzieś tam są. Dziękuję że mogę tu być :D Fajnie być chorym tak wspólnie :) 

Opublikowano
7 minut temu, WolfVeto napisał:

Dziękuję że mogę tu być

A za rok zapisuj się z wyprzedzeniem jak każdy biorący oficjalnie udział (chociaż nie wiem, czy w tym momencie lista z pierwszego posta ma jakiekolwiek przełożenie na rzeczywistość :yao: ) to będzie jeszcze lepiej :)

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

A za rok zapisuj się z wyprzedzeniem jak każdy biorący oficjalnie udział (chociaż nie wiem, czy w tym momencie lista z pierwszego posta ma jakiekolwiek przełożenie na rzeczywistość :yao: ) to będzie jeszcze lepiej :)

Przepraszam najmocniej, zawirowania życiowe sprawiły że nie wiedziałem czy w ogóle będę brał udział, jeszcze raz przepraszam za kłopot

Opublikowano

Żaden kłopot  bo człowiekowi od razu poprawia się humor widząc tyle dobroci na forum i bomby latające we wszystkie strony to coś pięknego. 

Opublikowano

Screeny o które ktoś prosił

O3uxWe0.jpg

Dochodzi podziękowanie dla Pan @Velius za ruskiego tetrisa :)

A ja twardo czekam do Świąt. Pewnie osoba którą wylosowałem sobie myśli, że trafiła na takiego, co sam się prezentami nachapał, a od siebie nic nie da :nosacz3:

Opublikowano
Godzinę temu, Stona napisał:

A ja twardo czekam do Świąt. Pewnie osoba którą wylosowałem sobie myśli, że trafiła na takiego, co sam się prezentami nachapał, a od siebie nic nie da :nosacz3:

Tak samo :lapka:  Czekam do poniedziałku z prezentami od Secret Santy w międzyczasie zagrywając się w gry które dostałem. 2 już pękły dzisiaj pora na trzecią :banderas:Wspaniałe święta :fsg:

Edytowane przez kes

Opublikowano

Teraz świąteczne porządki i przygotowanie, ale od wtorku totalne granie :fsg:

Opublikowano

Zazdroszczę tego grania :/ Trzeba hartować ducha jak rok temu, a po powrocie masowe ściąganie :lapka:

Czy serwery Gabena są na to gotowe? 

Opublikowano

Ślicznie dziękuję :)! 

Na pewno zagram i stworze obóz pracy dla forumka pfu kryminalistów :sir:

O0TDCE1.png

Opublikowano

Do wszystkich co piszą "Napewno zagram", "Ale bedzie grane". No przestanmy sie juz oszukiwac moze he he :yao:

Opublikowano
  • Autor

Ja w swoje gifty z zeszłego roku grałem dużo, 90% skończyłem nawet a z tego roku będzie grane na pewno :) 

Opublikowano

W koncu u tesciow po 5h jazdy. Zmeczony siadam do pracy bo niestety w sobote tez trzeba tyrać. No ale @Widget mnie milo zaskoczyl :banderas:

Ip54Gpb.png

Dziekuje pieknie, slyszalem duzo dobrego o tej gierce.

Opublikowano
46 minut temu, Velius napisał:

Do wszystkich co piszą "Napewno zagram", "Ale bedzie grane". No przestanmy sie juz oszukiwac moze he he :yao:

wypraszam sobie, DUSK był pobrany i ograny tuż po odebraniu :sir:

Opublikowano
52 minuty temu, Velius napisał:

W każdym Risenie z giftow mam ponad 30h :Obama: 

Opublikowano

Ej bo ja nie wiem, czy wsiąść do TIRa czy Larą po grobowcach zasuwać, a jeszcze mam w ofercie bezdroża w rajdach :)