Opublikowano 22 grudnia 20186 l O ja Cię sunę, co, gdzie, jak? Nie wiem, nie wnikam, napawam się widokiem @tomzacz - salutuję i dziękuję! Zakład zamknięty dla szaleńców, a nie forumek
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: O ja Cię sunę, co, gdzie, jak? Nie wiem, nie wnikam, napawam się widokiem @tomzacz - salutuję i dziękuję! Zakład zamknięty dla szaleńców, a nie forumek Chrystusie Nazarejski, jakie to piękne
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 3 minuty temu, WolfVeto napisał: Chrystusie Nazarejski, jakie to piękne A ty nic nie dostałeś? <:
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Teraz, tomzacz napisał: A ty nic nie dostałeś? <: Dostałem, choć nie proszę i nie prosiłem, pociski wycelowane we mnie gdzieś tam są. Dziękuję że mogę tu być Fajnie być chorym tak wspólnie
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 7 minut temu, WolfVeto napisał: Dziękuję że mogę tu być A za rok zapisuj się z wyprzedzeniem jak każdy biorący oficjalnie udział (chociaż nie wiem, czy w tym momencie lista z pierwszego posta ma jakiekolwiek przełożenie na rzeczywistość ) to będzie jeszcze lepiej Edytowane 22 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 11 minut temu, Bzduras napisał: A za rok zapisuj się z wyprzedzeniem jak każdy biorący oficjalnie udział (chociaż nie wiem, czy w tym momencie lista z pierwszego posta ma jakiekolwiek przełożenie na rzeczywistość ) to będzie jeszcze lepiej Przepraszam najmocniej, zawirowania życiowe sprawiły że nie wiedziałem czy w ogóle będę brał udział, jeszcze raz przepraszam za kłopot
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Żaden kłopot bo człowiekowi od razu poprawia się humor widząc tyle dobroci na forum i bomby latające we wszystkie strony to coś pięknego.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l kolejny wariat tyle dobrego o tym szpilu słyszałem będzie grańsko, bardzo dziękuje wariacie! @Widget
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Screeny o które ktoś prosił Dochodzi podziękowanie dla Pan @Velius za ruskiego tetrisa A ja twardo czekam do Świąt. Pewnie osoba którą wylosowałem sobie myśli, że trafiła na takiego, co sam się prezentami nachapał, a od siebie nic nie da
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Godzinę temu, Stona napisał: A ja twardo czekam do Świąt. Pewnie osoba którą wylosowałem sobie myśli, że trafiła na takiego, co sam się prezentami nachapał, a od siebie nic nie da Tak samo Czekam do poniedziałku z prezentami od Secret Santy w międzyczasie zagrywając się w gry które dostałem. 2 już pękły dzisiaj pora na trzecią Wspaniałe święta Edytowane 22 grudnia 20186 l przez kes
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Teraz świąteczne porządki i przygotowanie, ale od wtorku totalne granie
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Zazdroszczę tego grania Trzeba hartować ducha jak rok temu, a po powrocie masowe ściąganie Czy serwery Gabena są na to gotowe?
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Ślicznie dziękuję :)! Na pewno zagram i stworze obóz pracy dla forumka pfu kryminalistów
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Do wszystkich co piszą "Napewno zagram", "Ale bedzie grane". No przestanmy sie juz oszukiwac moze he he
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Autor Ja w swoje gifty z zeszłego roku grałem dużo, 90% skończyłem nawet a z tego roku będzie grane na pewno
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Niektóre otrzymane gifty z zeszłego roku dopiero wyszły z early acces więc warto było czekać xdd
Opublikowano 22 grudnia 20186 l W koncu u tesciow po 5h jazdy. Zmeczony siadam do pracy bo niestety w sobote tez trzeba tyrać. No ale @Widget mnie milo zaskoczyl Dziekuje pieknie, slyszalem duzo dobrego o tej gierce.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 46 minut temu, Velius napisał: Do wszystkich co piszą "Napewno zagram", "Ale bedzie grane". No przestanmy sie juz oszukiwac moze he he wypraszam sobie, DUSK był pobrany i ograny tuż po odebraniu
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 52 minuty temu, Velius napisał: Do wszystkich co piszą "Napewno zagram", "Ale bedzie grane". No przestanmy sie juz oszukiwac moze he he W każdym Risenie z giftow mam ponad 30h :Obama:
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Ej bo ja nie wiem, czy wsiąść do TIRa czy Larą po grobowcach zasuwać, a jeszcze mam w ofercie bezdroża w rajdach