Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Tak, dwójka. Podobno zacna gierka od Mikamiego bez smyczy Capcomu i inwestorów nad nim ;)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Ja po re7 robię znowu przerwe od horrorów na 2 lata. Jeden horror raz na 2 lata to dla mnie max. :)

Pytanie jak ktoś nie zaakceptował gifta to refund z automatu idzie i ja nic nie muszę robić?  Kasa wraca na konto?

Opublikowano

Ja w swieta glownie pracuje i to wychodzi na to ze za darmo. Stawka godzinowa, co godzine leci jakis gift :kaz:

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

Ja w swieta glownie pracuje i to wychodzi na to ze za darmo. Stawka godzinowa, co godzine leci jakis gift :kaz:

Dej mię tę robotę :D

Opublikowano

Nie dam, dzieciak na utrzymaniu. Przedszkole, zarcie, zabawki, zachcianki. Pol Steam Store'a by wykupil za to :obama:

Opublikowano
49 minut temu, blantman napisał:

Pytanie jak ktoś nie zaakceptował gifta to refund z automatu idzie i ja nic nie muszę robić?  Kasa wraca na konto?

Tutaj też jest dziwnie, bo kasa za jeden dubel trafiła do mnie z automatu, natomiast na zwrot za drugi nadal czekam. Jak wróci to ostatkiem sił cos jeszcze ustrzelę :kaz:

Co to za smutna reakcja? Cieszyć się trzeba z ostatniego kapiszona ;)

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Evil Within 2  to dobry familijny horrorek o tym jak rodzina mocno się kocha itp. W sam raz na święta.

Opublikowano

Jak juz wspominalem, za malo mam gaci na takie atrakcje. Pamietam jak kiedys gralem w Silent Hill 2 to co chwila musialem zapalic na chwile swiatlo jak gralem po nocy bo mnie schiza łapała.

Opublikowano

SH2 na PC można tak odpicować, że ta wersja z Silent Hill HD Collection to jest przy niej jak maluch przy Pagani Zonda. Jakis czas temu odswieżałem sobie dwójkę i trójkę, po kilkunastu latach to nadal horrory doskonałe :fsg:

Gdyby ktoś chciał zrobić sobie SH2 HD na jakie zasługujemy to zaglądajcie tutaj: http://www.enhanced.townofsilenthill.com/SH2/

Opublikowano

3cb775711b3279ecb8bd800a2b155e44.gif

happiness-gif-4.gif

YXcxi3X.png

JA PYEEERDOLEEEEEEEE :mog:

@UberAdi Ty chory wariacie, alez bomba na morde, gierka z 1 pozycji. Juz wszystko jedno czy evil within 2 czy inny horror. Gacie mam pełne kupy :obama: Nie wiem co powiedziec, dziekuje :fsg:

Opublikowano

Veliusowi powinni zablokować dostęp do Steama. Nie biorę udziału w tym roku dlatego, że ma mam nadal tytuły jeszcze z poprzednich świąt do ogrania a nie chciałem żeby ktoś hajsy jeszcze na mnie wydawał jak nie nadążam z nadrabianiem tego a tu (pipi) wjeżdza to

2AGYNCp.png

Obrazek mi się nie ładuje, ale tytuł z kodu to Owlboy :obama:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Siedzę sobie generalnie i popijam herbatkę bo gorączka mnie nawiedziła i oglądam jakiś tam film, nagle widzę że mam coś zaległego na steamie, otwieram, widzę @Velius i to UC0Jg1A.jpg No Panowie, w tym roku nie ma pieszczot widzę :o :D

Dziękuję, jestem wzruszony, zważywszy, że są to... najcichsze święta jakie pamiętam. Jesteście kochani, łzy wzruszenia mi lecą :(

Opublikowano

Siostrzenica lat 4 na kolanach bawi się z wujkiem, coś wibrzy w kieszeni - jak zobaczyłem co dostałem to młoda prawie na suficie wylądowała, tak podskoczyłem :obama: Dobrze, że siostra tego nie widziała ;)@Krzysztof Tomczak, świr z natury, dziękuję Ci ukłonem! hqMSTFS.png

Opublikowano
5 minut temu, WolfVeto napisał:

Co tu się......

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Bzduras jak sie ucieszyl. Za(pipi)iscie sie to czyta wszystko i wyobraza wasze reakcje :banderas:

Opublikowano

Łasy na emocje człowiek ze mnie, a ten temat dostarcza ich najwyższej jakości sort - jak to się skumuluje i rzuca się we mnie atomówką to... Jak się nie cieszyć? :banderas:

Opublikowano

Świetna gra, bardzo niedoceniona seria.

Opublikowano

Pojechalem do Tesco, kolejki, przepychanki z ludzmi, czlowiek sie umordowal, wraca do domu i prosto w twarz takie cos:

7D3Eypw.png

tenor.gif?itemid=5149876

@Krzysztof Tomczak wariacie, dziekuje, slyszalem duzo dobrego o gierce i ostatnio kilka osob ja nawet kupowalo. Narazie nie odpalam bo mozna sie w jeden dzien wciagnac na 15 godzin podobno a musze pracowac, ale po swietach jak najbardziej :banderas:Ale prezentowy rozpyerdol :fsg:

I jeszcze @easye sie przełamał i podrzucil mi cos pod chodzinke, bardzo dziekuje za piekny gest i swietna gierke:

yr36VD2.png

Edytowane przez Velius