Opublikowano 23 grudnia 20186 l Tak, dwójka. Podobno zacna gierka od Mikamiego bez smyczy Capcomu i inwestorów nad nim
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Ja po re7 robię znowu przerwe od horrorów na 2 lata. Jeden horror raz na 2 lata to dla mnie max. Pytanie jak ktoś nie zaakceptował gifta to refund z automatu idzie i ja nic nie muszę robić? Kasa wraca na konto?
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Czytam temat i tak cieplo sie na serduszku robi ze to jest koniec W tym roku swiat w ogole nie czulem bo spedzam je bez rodziny, tylko z dziewczyna, ale forumkowa akcja tak mi uruchomila swiateczna radosc ze sobie niewyobrazacie Panowie! Jestescie najlepsi
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Ja w swieta glownie pracuje i to wychodzi na to ze za darmo. Stawka godzinowa, co godzine leci jakis gift
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Teraz, Velius napisał: Ja w swieta glownie pracuje i to wychodzi na to ze za darmo. Stawka godzinowa, co godzine leci jakis gift Dej mię tę robotę
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Nie dam, dzieciak na utrzymaniu. Przedszkole, zarcie, zabawki, zachcianki. Pol Steam Store'a by wykupil za to
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 49 minut temu, blantman napisał: Pytanie jak ktoś nie zaakceptował gifta to refund z automatu idzie i ja nic nie muszę robić? Kasa wraca na konto? Tutaj też jest dziwnie, bo kasa za jeden dubel trafiła do mnie z automatu, natomiast na zwrot za drugi nadal czekam. Jak wróci to ostatkiem sił cos jeszcze ustrzelę Co to za smutna reakcja? Cieszyć się trzeba z ostatniego kapiszona Edytowane 23 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Evil Within 2 to dobry familijny horrorek o tym jak rodzina mocno się kocha itp. W sam raz na święta.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Jak juz wspominalem, za malo mam gaci na takie atrakcje. Pamietam jak kiedys gralem w Silent Hill 2 to co chwila musialem zapalic na chwile swiatlo jak gralem po nocy bo mnie schiza łapała.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l SH2 na PC można tak odpicować, że ta wersja z Silent Hill HD Collection to jest przy niej jak maluch przy Pagani Zonda. Jakis czas temu odswieżałem sobie dwójkę i trójkę, po kilkunastu latach to nadal horrory doskonałe Gdyby ktoś chciał zrobić sobie SH2 HD na jakie zasługujemy to zaglądajcie tutaj: http://www.enhanced.townofsilenthill.com/SH2/
Opublikowano 23 grudnia 20186 l JA PYEEERDOLEEEEEEEE @UberAdi Ty chory wariacie, alez bomba na morde, gierka z 1 pozycji. Juz wszystko jedno czy evil within 2 czy inny horror. Gacie mam pełne kupy Nie wiem co powiedziec, dziekuje
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Veliusowi powinni zablokować dostęp do Steama. Nie biorę udziału w tym roku dlatego, że ma mam nadal tytuły jeszcze z poprzednich świąt do ogrania a nie chciałem żeby ktoś hajsy jeszcze na mnie wydawał jak nie nadążam z nadrabianiem tego a tu (pipi) wjeżdza to Obrazek mi się nie ładuje, ale tytuł z kodu to Owlboy Edytowane 23 grudnia 20186 l przez UberAdi
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Siedzę sobie generalnie i popijam herbatkę bo gorączka mnie nawiedziła i oglądam jakiś tam film, nagle widzę że mam coś zaległego na steamie, otwieram, widzę @Velius i to No Panowie, w tym roku nie ma pieszczot widzę :o Dziękuję, jestem wzruszony, zważywszy, że są to... najcichsze święta jakie pamiętam. Jesteście kochani, łzy wzruszenia mi lecą
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Siostrzenica lat 4 na kolanach bawi się z wujkiem, coś wibrzy w kieszeni - jak zobaczyłem co dostałem to młoda prawie na suficie wylądowała, tak podskoczyłem Dobrze, że siostra tego nie widziała @Krzysztof Tomczak, świr z natury, dziękuję Ci ukłonem!
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 5 minut temu, WolfVeto napisał: Co tu się...... Edytowane 23 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Bzduras jak sie ucieszyl. Za(pipi)iscie sie to czyta wszystko i wyobraza wasze reakcje
Opublikowano 23 grudnia 20186 l To jest najpiekniejsze wlasnie, nie moglbym tego ominac i stanie sie to dla mnie na tyle ile bedzie zyl forume tradycja swiateczna
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Łasy na emocje człowiek ze mnie, a ten temat dostarcza ich najwyższej jakości sort - jak to się skumuluje i rzuca się we mnie atomówką to... Jak się nie cieszyć?
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Pojechalem do Tesco, kolejki, przepychanki z ludzmi, czlowiek sie umordowal, wraca do domu i prosto w twarz takie cos: @Krzysztof Tomczak wariacie, dziekuje, slyszalem duzo dobrego o gierce i ostatnio kilka osob ja nawet kupowalo. Narazie nie odpalam bo mozna sie w jeden dzien wciagnac na 15 godzin podobno a musze pracowac, ale po swietach jak najbardziej Ale prezentowy rozpyerdol I jeszcze @easye sie przełamał i podrzucil mi cos pod chodzinke, bardzo dziekuje za piekny gest i swietna gierke: Edytowane 23 grudnia 20186 l przez Velius