Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał:

Wy*bało gabena od używania karty kredytowej Czekolady :dynia:

Nie śmiej się tylko sprawdzaj swojego Steama

Opublikowano

W tym roku serwery nie wytrzymaly naplywu gotówki z powodu Mikołajek na form PE i pusciły bąka.

Opublikowano

Prędzej Gabe wrzuca pauzę, co by nadążyć odliczać sobie swoje 30%:nosacz3:

Opublikowano
8 minut temu, Frantik napisał:

Pan Czekolada przeszacował moc serwerowni Gabena :kaz:

Rewolucja w fabryce czekolady dosięgnęla Gabena:obama:

Opublikowano

Gaben po prostu złapał error 404, serwery są przygotowane pod ruch sieciowy, a nie extrimkowe bombardowanie dalekiego zasiegu :dog:

Opublikowano

" Najprawdopodobniej wystąpił błąd inicjowania lub aktualizacji transakcji. Odczekaj chwilę i spróbuj ponownie lub skontaktuj się z Pomocą techniczną Steam. " my się tu śmiejemy a centrala ma serio problem :D

Opublikowano
  • Autor

miałem tak na początku wyprzedaży, pomagało czekanie + zmiana typu zapłaty

Opublikowano
Godzinę temu, tomzacz napisał:

unknown.png?width=1081&height=671giphy.gif?cid=3640f6095c1fddb86b48384745

Brak mi słów po prostu na to co ten Czekolada robi :obama: 

Jest katamari na pc? WTF?

Opublikowano
4 minuty temu, Rayos napisał:

miałem tak na początku wyprzedaży, pomagało czekanie + zmiana typu zapłaty

gorzej że nawet wejść w opcję kup prezent nie mogę, gaben nie wytrzymał rozmiaru mojego serca :D

Opublikowano

@WolfVeto czyżbyś był kolejnym miłośnikiem katalogu "Czas na tekturę 2018"?

Opublikowano

Dlaczego, raptem teraz dwie bombki małe rzuciłem, czekają na odbiór i zaraz, że będę w kartonie mieszkał... no bez przesady, a tak btw. nie wiecie gdzie nerkę można sprzedać? :D

Opublikowano

Strzelają !

@tomzacz @Dr.Czekolada

tumblr_pk7gup0VU01vrcbv0o1_1280.png

tumblr_pk7gup0VU01vrcbv0o2_1280.png

Zwariowali :obama:  radze wam już kreślić exela do infografiki bo w tym roku ludzie z pochodniami będą stali na forumku :lapka: 

Opublikowano
4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

Jeszcze nie skończyłem ale to już na jutro.

A weź nic nie mów, człowieku :D

Opublikowano

Co ekscytującego może się stać podczas krojenia świątecznej sałatki warzywnej? No chyba kuurla nic... a nie czekaj

atBrPhG.png

O matko co za wariat mało co się nie zadławiłem ziemniakiem odczytując maila z infem o prezencie :banderas:

Pięknie dziękuję i życzę najwspanialszych świąt :lapka:

Opublikowano

Nie graj w to na słuchawkach w nocy, taki protip ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Właśnie niech tak gra :obama:

Opublikowano

unknown.png

unknown.png

Ale mocnymi rzeczami ostatnio rzucają, brak słów :obama: :obama: :obama: 

Opublikowano

jak my się mamy tak dławić żarciem itp podczas otrzymywania gifów, to mam protipa, róbcie to po i przed kolacją, żeby nikogo na sumieniu nie mieć :D

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Wyczuwam podstęp :trap: Będę grał tak jak Pan Bóg przykazał - zaraz po wigilii :cool:

Opublikowano
23 minuty temu, Starh napisał:

Właśnie niech tak gra :obama:

Ja tam wolę nie, ryje mi to okropnie głowę - na monitorach studyjnych dźwięk jest tak rozłożony, że trochę się cykam grać w ten sposób ;)