Opublikowano 23 grudnia 20186 l 1 minutę temu, oFi napisał: Wy*bało gabena od używania karty kredytowej Czekolady Nie śmiej się tylko sprawdzaj swojego Steama
Opublikowano 23 grudnia 20186 l W tym roku serwery nie wytrzymaly naplywu gotówki z powodu Mikołajek na form PE i pusciły bąka.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 8 minut temu, Frantik napisał: Pan Czekolada przeszacował moc serwerowni Gabena Rewolucja w fabryce czekolady dosięgnęla Gabena
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Gaben po prostu złapał error 404, serwery są przygotowane pod ruch sieciowy, a nie extrimkowe bombardowanie dalekiego zasiegu
Opublikowano 23 grudnia 20186 l " Najprawdopodobniej wystąpił błąd inicjowania lub aktualizacji transakcji. Odczekaj chwilę i spróbuj ponownie lub skontaktuj się z Pomocą techniczną Steam. " my się tu śmiejemy a centrala ma serio problem
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Autor miałem tak na początku wyprzedaży, pomagało czekanie + zmiana typu zapłaty
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Godzinę temu, tomzacz napisał: Brak mi słów po prostu na to co ten Czekolada robi Jest katamari na pc? WTF?
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 4 minuty temu, Rayos napisał: miałem tak na początku wyprzedaży, pomagało czekanie + zmiana typu zapłaty gorzej że nawet wejść w opcję kup prezent nie mogę, gaben nie wytrzymał rozmiaru mojego serca
Opublikowano 23 grudnia 20186 l @WolfVeto czyżbyś był kolejnym miłośnikiem katalogu "Czas na tekturę 2018"?
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Dlaczego, raptem teraz dwie bombki małe rzuciłem, czekają na odbiór i zaraz, że będę w kartonie mieszkał... no bez przesady, a tak btw. nie wiecie gdzie nerkę można sprzedać?
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Strzelają ! @tomzacz @Dr.Czekolada Zwariowali radze wam już kreślić exela do infografiki bo w tym roku ludzie z pochodniami będą stali na forumku
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Jeszcze nie skończyłem ale to już na jutro. A weź nic nie mów, człowieku
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Co ekscytującego może się stać podczas krojenia świątecznej sałatki warzywnej? No chyba kuurla nic... a nie czekaj O matko co za wariat mało co się nie zadławiłem ziemniakiem odczytując maila z infem o prezencie Pięknie dziękuję i życzę najwspanialszych świąt
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Nie graj w to na słuchawkach w nocy, taki protip Właśnie niech tak gra
Opublikowano 23 grudnia 20186 l jak my się mamy tak dławić żarciem itp podczas otrzymywania gifów, to mam protipa, róbcie to po i przed kolacją, żeby nikogo na sumieniu nie mieć
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 17 minut temu, Bzduras napisał: Nie graj w to na słuchawkach w nocy, taki protip Wyczuwam podstęp Będę grał tak jak Pan Bóg przykazał - zaraz po wigilii
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 23 minuty temu, Starh napisał: Właśnie niech tak gra Ja tam wolę nie, ryje mi to okropnie głowę - na monitorach studyjnych dźwięk jest tak rozłożony, że trochę się cykam grać w ten sposób