Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Pieknie po nocy szalejecie. Ja nadal do siebie dochodze po tych wszystkich bombach, dobrze ze zawału niedostalem.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Nocny nalot Kamela :obama:

CtU26AV.png

Ide spac, szkoda nerwów na was wariaty. Pieknie dziekuje :banderas:

Opublikowano

Jak co roku nie biorę udziału, bo na PC gram raczej rzadko, ale sam coś komuś podaruję, albo coś wpadnie. Anyway, dziękuję użytkownikowi Velsu za Pillarsy, czas wrócić do PC. Piękny prezent :obama:

Opublikowano

ale się wstrzeliłem z giftami

Opublikowano

Człowiek poszedł wcześniej spać - rano jeszcze trzeba zawieźć dziewoje do pracy. Budzę się, wchodzę na maila a tam

O ja Cię pieeeeeeeeeeeeeeeeeee @Velius Oszalał i zrobił mi dzień już od razu po otworzeniu przeze mnie oczu. 

Ale będzie granie, ale będzie słuchowisko na słuchawkach!!! 

giphy.gif

LQ06nG8.png

Opublikowano

Właśnie śni mi się że dostaję Monhuna i Selest od forumka, szkoda że to tylko sen i rano obudzę się pewnie nawet nie pamiętając co mi się przyśniło :(

yCbsRxY.png

Oooh my days! Taka bomba z rana :fsg: 

Nawet nie wiem jak dziękować coś niesamowitego :banderas:

Wesołych świąt Kamel i wszystkiego co najlepsze w nowym roku!

Opublikowano
  W dniu 24.12.2018 o 05:33, Homer S napisał(a):

'skromny'

kierwa wasza mać co to za petarda to ja nie mam pytań, chyba największa do tej pory :obama::obama:  ale wariaty

„Złote, a skromne” :obama:

Opublikowano

Może to i lepiej kupie gifty po wigilii jak do kompa usiąde :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Dostałem wczoraj, ale już ledwo na oczy widziałem, to wklejam dzisiaj, w kodzie Hollow Knight, nie grałem jeszcze a dużo dobrego słyszałem, będzie grane!

bJFplRT.png

Opublikowano

Wiecie, że jak wstałem to moją pierwszą myślą było zajrzenie tutaj, żeby zobaczyć kto komu czym prosto w serduszko uderzył? <3 :D

Opublikowano

No teraz juz spokojniej jest i dym opada. Wczoraj to bombardowanie bylo :obama:

Opublikowano

"spokojniej? @Velius? No nie kurde sądzę. Dodaje mnie kolega z forum, przyjmuję, gadamy na luzie o wydarzeniu, o tym czemu bombami w was rzucam i nagle dxuh9lO.png Boooom a potem kolega się przedstawia jako @Krzysztof Tomczak a ja się autentycznie znów rozpłakałem....

Opublikowano

Jak huknęło to aż tutaj było słychać :kaz:

Opublikowano

Zwariowaliście w tym roku! Człowiek, nawet jak nie bierze udziału to nie może dopłynąć do wyspy w Assasinie bez minimalizacji okna xD

HC.jpg

wielkie dzięki Frantic!:banderas:

Opublikowano

Panie i Panowie... @Mild_smoker w tamtym roku ja uderzyłem w Was bez ostrzeżenia, dziś dostałem sam atak z zaskoczenia ( nie czuję że rymuję) InKQClU.jpg No Panowie, idę do banku po amunicje....
Może jakaś atomówka dziś jeszcze? :D