Opublikowano 24 grudnia 20186 l Witam i o zdrowie pytam. Pytam bo jedną bombe rzuciłem i człowiek ledwo się pozbierał. Wspaniala akcja. Wesołych świąt
Opublikowano 24 grudnia 20186 l No Panowie dajecie czadu Gotuje jedzonko i tak na to wszystko patrze i tak sie cieplo na serduszku robi od razu... Piekna sprawa
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Ja nie wiem co napisać, serio. Zatkało mnie, może jakieś skrztuszone "dziękuję @Dr.Czekolada byłoby na miejscu, ale.. Nie, to jakoś za mało. A jeszcze dzisiaj mówiłem Starhowi, że oglądam recenzję FFXII, a do tego druga bomba... Czekolada zniszczył mi system, jesteś WIELKI człowieku!
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Dzięki Wam poznałem wiele ciekawych tytułów i znalazłem nicki do dodania na steamie. Świetny temat
Opublikowano 24 grudnia 20186 l To delikatnie powiedziane, przecież to jest niszczyciel światów jak Thanos. Nie dość, że atomówki to trafione dosłownie w samo centrum dowodzenia, zostały zgliszcza
Opublikowano 24 grudnia 20186 l CZEKO LADA KUUUUUURWAAAAAAAAAAA BOOOM GIFY TU Edytowane 24 grudnia 20186 l przez Starh
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Velius Ty wspaniały człowieku ale mi teraz zrobiłeś wieczór, dziękuję serdecznie!!Bardzo trafny prezent . Fakt, dużo mam na liście, bo co tylko mi się choć trochę spodoba to leci na WL, ale pierwsze 20-30 jest starannie wyselekcjonowane, żeby na promocji przejechać w poszukiwaniu promek na najbardziej chciane przeze mnie gry.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Człowiek sobie zasiada do stołu żeby zjeść sobie spokojnie kolacje wigilijna a tu taka bomba, no urwało mi jaja <3 Nigdy nie ograna przeze mnie seria, którą zawsze sie mocno jarałem i zawsze chciałem w końcu trafi w moje rece i zobaczymy co to bedzie. Dziekuje Ci Panie Czkolado, dzieki caly forumek za taka piekna akcje i mozliwosc uczestnictwa w niej - to po prostu piekne i magiczne jak mozna bezinteresowanie podarowac komus usmiech <3
Opublikowano 24 grudnia 20186 l To ciekawe kim sie stala osoba ktora rok temu rozdala wszystkim to gre o penisach.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Masakracja... dziękuje @kamel uwielbiam staroszkolne szczelanki do tego ost majstersztyk. Oberwałem wezwijcie medyka ...
Opublikowano 24 grudnia 20186 l AAAAAAA AAAAA AAAA AAAAAAA AAAAAAAAAAAAA Łzy w oczach przy wigilijnym stole!!! Nie wierze w takowa dobroć :O mady my holiday!
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Masakra, piekny okres na forumku Dajecie dalej komus bombe, zniszcie kogos
Opublikowano 24 grudnia 20186 l WOOOO, ale do(pipi)ał Jak Starh nie grales w Divinity OS2 to zaaaazdro sztraszne, i tak trzymac Panowie, piekny wieczor jest
Opublikowano 24 grudnia 20186 l padło na moją skromną osobe znowu no po prostu nie wiem co powiedzieć, co za magia. święta spędzone nie dość że poza domem i rodziną to jeszcze w robocie, ale forumek umila ten czas takimi bombami dobra, ja chyba z zaświatów do was pisze bo powinienem już dawno zejść na zawał. no kochani jesteście, piękna akcja. wszyscy zasługujecie na gorące życzenia świąteczne i wiele radości w nowym roku, wy wariaty.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Jak ja bardzo dziękuję za te prezenty Jedynki z listy eliminowane jedna za drugą niesamowite