kes 1 462 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Oh aye http://steamcommunity.com/id/DurkeeFreddy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Wracam z roboty właśnie i co widzę ło panie. Imperator Velius wkręcił mnie w to rok temu nie ma bata żebym w tym odpuścił. Niestety od marca nie mam pcta i póki co bezskutecznie odkładałem na nowego ale nie mam takiej siły woli odmówić 4 epizodu. https://steamcommunity.com/id/drczekolada Będzie rozp.ierdol . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Wszyscy zapisani @Krzysztof Tomczak zapisać Cię? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Zapisuj Krzysia i nie pytaj nawet. Wszystkie linki masz w poprzednim temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 No niestety ale ja odpadam w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Widzę @Velius ale jeszcze nie zdecydowałem. Mam jeszcze czas na zapis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 nie nagabuj Imperatorze, będą chcieli to sami przyjda, czasu jeszcze dużo :velsu: Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Nie ma co zmuszać rok temu było grubo. Według mnie aż za grubo bo leczyłem rany jeszcze 2 miesiące. W tym dobrze będzie jak będzie spokojniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Nie zmuszam. Po ostatnich mikolajach w ogole zapisywanie sie jest bez sensu bo prezenty lataly nad glowami jak kule w westernach, ale tradycje trzeba podtrzymac i te gwarantowane gifty. Odrazu rzuce tutaj komunikat zarowno do tych co sie zapisali, do tych co brali udzial w zeszlym roku i do reszty która wie ze do niej mowie. AKTUALIZUJCIE SWOJA WISHLIST GIERKAMI KTORE CHCECIE I WYWALCIE GIERKI KTORYCH NIE CHCECIE ZEBY NIE BYLO WPADEK Edytowane 9 Listopada 2018 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Też wchodzę https://steamcommunity.com/id/tomzacz/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Wiadomo ze wchodze, w wolny dzien posiedze nad Wishlista 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 18 hours ago, Velius said: @pawelgr5 @selene @Krzysztof Tomczak @Widget @Kymel @kultywator @ireniqs @Starh @Grzegorzo @Gumiś_JaGoDa Nie udawajcie ze nie widzicie Co to tylko tyle ludzi mozna w jednym poscie oznaczyc. Hah dzięki za pamięć! Głupio mi mówić, patrząc na Twoje zaangażowanie, ale mam tyle gierek, że muszę spasowac. Do tego przeprowadzka do wawy więc głowy nie będzie do tego. Na pewno jednak odwiedzę temat, bo dużo uśmiechu tu można spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 To i tak w ostatecznym rozrachunku bez znaczenia czy ktos pasuje czy nie he he he... No ale szkoda @Grzegorzo i rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 W poprzednim roku nie było rady, chociaż z wielką przyjemnością oglądałem co tutaj się wyrabiało. Pamiętam że przez większość świąt siedziałem w robocie i forumek dostarczył wiele emocji, aż łezka poleciała. W tym roku trzeba to wszystko nadrobić. Proszę o zapis!https://steamcommunity.com/id/maxlav/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 7 godzin temu, pawelgr5 napisał: No niestety ale ja odpadam w tym roku. Dopiero zobaczylem te grobowe wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 11 godzin temu, pawelgr5 napisał: No niestety ale ja odpadam w tym roku. Pawel, PAWEEEL, PAWEEEEEEEEEEEEEEEEEL. Szkoda, ale miejmy nadzieje ze w tym roku bedzie rownie za(pipi)iscie co w zeszlym i ze wszyscy beda tak samo zadowoleni jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) No jak popijecie w swieta jak rok temu to napewno beda. Edytowane 9 Listopada 2018 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Velius mnie przyzwał wiec oto jestem. Dopiszcie mnie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Dopisani Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 W dniu 8.11.2018 o 22:28, Velius napisał: @pawelgr5 @selene @Krzysztof Tomczak @Widget @Kymel @kultywator @ireniqs @Starh @Grzegorzo @Gumiś_JaGoDa Nie udawajcie ze nie widzicie Co to tylko tyle ludzi mozna w jednym poscie oznaczyc. Ja w tym roku niestety odpadam. Żałuję, ale mam w tej chwili ważniejsze wydatki. Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam udanej zabawy! Może w przyszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Wygląda na to, że wbijam tutaj tylko raz do roku, właśnie na forumkowy festiwal przepalania kasy na gry. https://steamcommunity.com/id/cyberstonka/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłaszam się jak co roku :)! Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zapomniałem prawie o tym, muszę częściej się logować ;o No i listę życzeń ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 @Rayos dopisz Starh'a. Jak cos to zamykamy zapisy 18-19 grudnia i wtedy tez losowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dobra koledzy ja muszę się wycofać w tym roku z zabawy. Właśnie wydałem wszystko co miałem na koncie w banku i zostało minimum potrzebne do przetrwania. Wybaczcie ale miałem za dużo wydatków w ostatnim miesiącu. Życzę miłej zabawy i mam nadzieję że za rok jak się odkuje znowu będę mógł wziąć udział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi