Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 68,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Jednak na wigilię gruby jest nie tylko Mikołaj, jak widać :notbad:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze.
Chciałbym Wam podziękować za to, że jesteście i jacy jesteście.
Bałem się w tym roku świąt, wszystkiego się bałem odkąd babci nie ma, rozpłakałem się, że mnie ktoś tu pamięta, już tym bardziej jak ktoś mi powiedział, że się odgrażałem że będę na evencie a nawet się nie wpisałem. 
Dziękuję, że mogę się w tym roku uśmiechać, ale najbardziej dziękuję, za najpiękniejszy dowód na to, że choć życie się zmienia to ja dalej mogę być dobry choć fizycznie nie mogę już dotknąć mojego źródła szczęścia.

Dziękuję, że mogłem i mogę wam dawać choć trochę radości
giphy.gif

Opublikowano

I teraz większą liczba reakcji byłaby przydatna, bo post zasługuje na serduszko i uścisk dłoni. Świetnie być częścią czegoś tak pozytywnego! 

Opublikowano
  • Autor

Pięknie, pieknie, cudowna akcja jak co roku :) ale koledzy, miało być skromniej w tej edycji... 

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

ale koledzy, miało być skromniej w tej edycji... 

Dowiemy się z infografiki, czy faktycznie było skromniej? :yakubu:

Opublikowano

Kms2h2c.png

W tym tempie zabraknie mi gier z wishlisty! Aż mnie teraz zawstydzacie i wiecie do czego zmuszacie :D Dzięki, muszę ograć te wszystkie finale co dostałem. Słów brak, ale uwierzcie, że ciężki szok jest. Generalnie bardzo rzadko tu wchodzę, w poprzednich latach nawet czułem się trochę pominięty, ale teraz przeciwnie, czuje się wyróżniony, częścią czegoś większego, czegoś wspaniałego. Nie widzimy się, nie znamy się w życiu prywatnym, ale łączy nas tutaj miłość do gier, to takie piękne.

Edytowane przez Widget

Opublikowano

Chciałbym osercować wpis @Widget i @WolfVeto ale już mam limit :/

@tomzacz

Oooooooooooooo

oGQNIna.jpg

Nawet nie wiesz jak teraz wcelowałeś po cichu bardzo to chciałem strasznie sie cieszę :Dddd ten dzień już nie może być lepszy. 

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Dowiemy się z infografiki, czy faktycznie było skromniej? :yakubu:

Nie :usmiech:

Opublikowano

EEsx5hb_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Ja pyerdole :mog: w przerwie między śledziem a sałatką taka megatona wpada :banderas: Bzduras ty poyebany człowieku, dziękuję po dwudziestoczterokroć i siedem :obama: was trzeba leczyć xd

Opublikowano

Pojechalem na wigilie, siedze, slucham o polityce, potem wpada moment prezentow. Wszyscy sobie daja w cholere paczuszek albo torebek, siedze czekam az padnie "Łukasz" jak co roku i odbiora swoja pare skarpet albo bonda. No czekam, prezenty leca dalej, wszyscy w nastrojach o jak w tym roku na bogato, postrzelali, zostaje ostatni prezent, wyciagam rece po skarpety, pada "Babcia". Ostatecznie w tym roku nawet skarpety nie wpadły a 10 minut po rozdawaniu z przedpokoju dochodzilo "przeciez Ty miales cos kupic" XDDD

No ale smutny nie jestem, przez ostatnie dni dostalem fure mega bombowych giftów ze takie cos mnie w ogole nie ruszylo :banderas:

No ale mimowolnie otworzylem sobie maila w telefonie i wyskoczylem przez okno (z parteru co prawda).

giphy.gif

WLECIALY TAKIE BOMB ZE O MAMO LEZEEEEEEEEEEEE

SRBmYND.png

VepTSqx.png

UVW6eiq.png

CO SIE ODYEBALO W OGOLE :obama: Kapitan i kes całkiem stracili rozum i dowalili bomby unicestwienia, wszystko poszlo w gruzy i leze na ziemi z zawałem. Potem jeszcze Starh dolozyl swoja cegielke i zaczal kopac lezacego.

Jakby tego bylo malo z ciekawosci wklepalem kod w MS store od Kapitana zobaczyc co tam podrzucil jako "dodatek"

pkbIWA1.png

1497362918_jake-gyllenhaal-mind-blown.gi

Co sie dzieje, wariaty, poyeby, co za swieta. Mocarne bomby na zakonczenie swiatecznego szalenstwa, dziekuje wariaci :obama: (pipi) cokolwiek napisze i tak w dupe bo nie oddaje tego co czuje CO ZA WARIATY :mog:

CO sie stalo w ogole.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

O (pipi)a to jest imo overkill :banderas:

Opublikowano

Wracam z wigilii i coś takiego mnie spotyka. Dziękuję!!

fqa0Myn.jpg

Będę grał na pewno jak po(pipi)any. Jedna z tych gierek na które zawsze znajdę czas.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Btw pisząc, że Velsu nie zagra w to co dostał chodziło o to że prezent to preorder a gra wychodzi w styczniu :cool:

Niech tylko spróbuje nie zagrać po premierze :shotgun:

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof Tomczak napisał:

WOOOO, ale do(pipi)ał :D Jak Starh nie grales w Divinity OS2 to zaaaazdro sztraszne, i tak trzymac Panowie, piekny wieczor jest :)

Grałem w jedynkę (dostałem od @Velius) i gierka mnie ostro zassała, jedno z najlepszych RPG w jakie grałem. Jeśli dwójka jest lepsza to :obama: Nie mam pytań!

Opublikowano

Velsa jak zaorali. O kierwa. :mog::obama::banderas:

Opublikowano

Was juz calkiem poyebalo...

anigif_enhanced-29617-1411673320-1.gif

vL0AN4y.png

Leze na deskach po ostatniej bombie od Stony, nokaut, juz sie nie podniose, wariactwo :obama: Który mowil ze spokojniej bedzie w tym roku, jest jeszcze wieksza szajba, gry za grube siano lataja jak cukierki :mog: