Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

@Stona po cichaczu zrzucił DLC do jednej z moich ulubionych gier! Dziękuję :D

IHRexMe.png

Opublikowano

@Stona to prawdziwy dyplomata - w czasie gdy ja zaszczycałem swoją obecnością mszę świąteczną dla dzieci ten pocisnął mi po guście w taki sposób, że do tej pory mam banana na japie :D Dzięki Ci dobrodzieju!

VRGgCxi.png

x0t60JB.png

Opublikowano
  • Autor

Piękne bomby, przynajmniej wasze święta były udane :) 

Opublikowano

Były? Święta się jeszcze nie skończyły. :kaz:

Opublikowano
  • Autor

Ja bym chciał żeby się już skończyły. Jedne z najgorszy h chyba u mnie, gorzej niż u Velsa 

Opublikowano

No Panowie nie wiem czy jest spokojniej niz w zeszlym roku, tym razem moze mniej ,ale z tego co patrze to niektorzy takie konkrety strzelaja ze szczena opada :D

Inna sprawa ze calkiem fajny ten Steam Sale z tego co patrze ;)

@Rayos a co sie stalo?

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano

:frog:A to przykro słyszeć. Przepraszam że poruszam nieprzyjemne tematy. @Rayos

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Przez chwilę mnie nie było i już takie bomby poleciały :obama:

Opublikowano

Wracam ze świątecznej kolacji i odpalam kompa a tu takie bomby. Wielkie dzięki @Dr.Czekolada @Stona Wypas retro tytuły na wiele godzin grania i nie będę musiał z szafy starych konsol wyciągać.  Wesołych Świąt

gifty.jpg

Edytowane przez Dante

Opublikowano

REZ Infinite, małe mistrzostwo :banderas: Salwy dalej grają na rozkaz widzę

Opublikowano
  • Autor
45 minut temu, ireniqs napisał:

:frog:A to przykro słyszeć. Przepraszam że poruszam nieprzyjemne tematy. @Rayos

Nic się nie dzieje przyjacielu, wpadam tutaj sobie humor poprawić :) 

Opublikowano

Wiem, że to takie trochę tandetne gadanie, ale nie łam się Papciu - forumek jest z Tobą, sami swoi, którzy nie pozwolą Ci być samemu w ten czas, no. Wirtualny uścisk dłoni i polanie po jednym dla kurażu :)

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
  • Autor

Wy chore pokeby, ja śnie chyba nadal prawda? Miałem mega przyjemny sen, impreza to jakaś była czy coś innego, alkohol lał się strumieniami, dosłownie z kranów płynęło piwo, to był jeden z przyjemniejszych snów jakie miałem ostatnio, a teraz to po prostu jego kontynuacja, prawda? No bo to nie może być prawda :mog:

RyDzGil.jpg

ja się nie chce budzić :frog: 

Opublikowano

Lać spartanininem albo spartanininką wrogów, oczywiście :lapka:

Opublikowano

Magia forumkowego eventu w pełnej krasie, co tu się stało, to ja nawet nie :obama:

Velius z radości rozłożony na łopatki pod naporem drogich, chińskich gierek, których nazwy mówią coś chyba tylko jemu, a i święta Rayosa uratowane. Chylę, czoła, panowie :hi:

A dla mnie tymczasem spłynęły nocą podarki od Pana @Stona

29bSDjr.png

EverSpace - niezliczoną ilość razy chciałem to sobie kupić, ale zawsze coś mnie od tego odwodziło. No to teraz wchodzę zaraz w nadświetlną :banderas:

No i Never Alone - ponoć zacny szpil i pasuje do tematyki eventu, bo w sumie nikt nie czuje się sam, jakkolwiek (pipi)owe święta w realu by nie były :)

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

@WolfVeto dziękuję drogi misiu, czuję że moje słownictwo jest zbyt ubogie, by należycie opisać wdzięczność. Ale jaram się mocno, bo miałem długą przerwę od FMa, a ta część zapowiada się smakowicie.

Annotation-2018-12-25-101026.jpg