Opublikowano 24 grudnia 20186 l Coooooo Kurła!! Jesteście zaje.biści. @Stona jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l @Stona po cichaczu zrzucił DLC do jednej z moich ulubionych gier! Dziękuję
Opublikowano 24 grudnia 20186 l @Stona to prawdziwy dyplomata - w czasie gdy ja zaszczycałem swoją obecnością mszę świąteczną dla dzieci ten pocisnął mi po guście w taki sposób, że do tej pory mam banana na japie Dzięki Ci dobrodzieju!
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Autor Ja bym chciał żeby się już skończyły. Jedne z najgorszy h chyba u mnie, gorzej niż u Velsa
Opublikowano 24 grudnia 20186 l No Panowie nie wiem czy jest spokojniej niz w zeszlym roku, tym razem moze mniej ,ale z tego co patrze to niektorzy takie konkrety strzelaja ze szczena opada Inna sprawa ze calkiem fajny ten Steam Sale z tego co patrze @Rayos a co sie stalo? Edytowane 24 grudnia 20186 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 24 grudnia 20186 l A to przykro słyszeć. Przepraszam że poruszam nieprzyjemne tematy. @Rayos Edytowane 24 grudnia 20186 l przez ireniqs
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Wracam ze świątecznej kolacji i odpalam kompa a tu takie bomby. Wielkie dzięki @Dr.Czekolada @Stona Wypas retro tytuły na wiele godzin grania i nie będę musiał z szafy starych konsol wyciągać. Wesołych Świąt Edytowane 24 grudnia 20186 l przez Dante
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Autor 45 minut temu, ireniqs napisał: A to przykro słyszeć. Przepraszam że poruszam nieprzyjemne tematy. @Rayos Nic się nie dzieje przyjacielu, wpadam tutaj sobie humor poprawić
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Wiem, że to takie trochę tandetne gadanie, ale nie łam się Papciu - forumek jest z Tobą, sami swoi, którzy nie pozwolą Ci być samemu w ten czas, no. Wirtualny uścisk dłoni i polanie po jednym dla kurażu Edytowane 24 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Dzień dobry jak tam mordy? Wszyscy cali po wczorajszej kolacji i bombardowaniu ? @Orzeszek zawsze chciałem w to zagrać pomimo mieszanych opinii. Dziękuję ci bardzo <3
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Autor Wy chore pokeby, ja śnie chyba nadal prawda? Miałem mega przyjemny sen, impreza to jakaś była czy coś innego, alkohol lał się strumieniami, dosłownie z kranów płynęło piwo, to był jeden z przyjemniejszych snów jakie miałem ostatnio, a teraz to po prostu jego kontynuacja, prawda? No bo to nie może być prawda ja się nie chce budzić
Opublikowano 25 grudnia 20186 l chooyowe te limity reakcji, człowiek pare serduszek porozdaje i już basta
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Magia forumkowego eventu w pełnej krasie, co tu się stało, to ja nawet nie Velius z radości rozłożony na łopatki pod naporem drogich, chińskich gierek, których nazwy mówią coś chyba tylko jemu, a i święta Rayosa uratowane. Chylę, czoła, panowie A dla mnie tymczasem spłynęły nocą podarki od Pana @Stona EverSpace - niezliczoną ilość razy chciałem to sobie kupić, ale zawsze coś mnie od tego odwodziło. No to teraz wchodzę zaraz w nadświetlną No i Never Alone - ponoć zacny szpil i pasuje do tematyki eventu, bo w sumie nikt nie czuje się sam, jakkolwiek (pipi)owe święta w realu by nie były Edytowane 25 grudnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 25 grudnia 20186 l @WolfVeto dziękuję drogi misiu, czuję że moje słownictwo jest zbyt ubogie, by należycie opisać wdzięczność. Ale jaram się mocno, bo miałem długą przerwę od FMa, a ta część zapowiada się smakowicie.