Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Ale za(pipi)ongo to się czyta! Ja na piecu nie gram i połowę stuffu tu nie kojarzę. Skończyłem na Hajflajfach i Starcraftach ale mega pozytywny temacik na forum inspirowany przez kilku szaleńców.

Miliony plusów się należą tym kilku wariatom. Szacun Panowie ;)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Cholera co tu za perełki latają. Widziałem Shenmue, Dragon Quest, Ni no Kuni, Evil Within i jeszcze. Nawalacie takimi bombami że wow. Miało być skromnie a idzie na rekord.

Opublikowano

A idź Pan... @Rayos zadławiłem się kolacją przez Ciebie <3 powiem Ci więcej, steam nie wytrzymał i się zaciął i nie mogę przyjąć giftu póki co... kRweuER.jpg Panowie, dziękuję.....

Słów brak.... tyle.

Opublikowano

Taki nie za biedny ten Mikołaj 

Opublikowano

Taki nie za normalny :D

Wiecie, że moja WL ma przez was już "tylko" pięć tytułów? Ale i tak najbardziej mnie cieszy rozpyerdol jaki siałem tutaj :D

Opublikowano
  • Autor

Nie bede jadł przez 4 dni i już szukam kartonu i mostu do mieszkania, ale warto było :) 

Opublikowano

Myślałem, że u mnie już spokojnie, aż tu nagle patrzę sobie podczas grania w Pajączka i...

UHRS7JA.png

:obama: Będzie grane

Opublikowano

To ten niespodziewany gość dla którego zostawia się miejsce przy stole.

Opublikowano

Co tu się dzieje 

k49KeSM.png

giphy.gif

Bombardowanie z każdej strony, a człowiek już nie ma nawet jak "odpowiadać ogniem" i ba - nawet już nie wie jak dziękować :obama:

To definitywnie Święta najbardziej przepełnione pozytywnymi emocjami w moim życiu, bo choć te "w realu" są mocno takie se, tak atmosfera tutaj rekompensuje to po wielokroć 

Opublikowano
10 minut temu, pawelgr5 napisał:

Kto to ten Huracan?

Pracujący w ciemności, służący światłu, samuraj w imię dobra! <3333

Opublikowano

@WolfVeto? Niesamowity człowiek :obama: Najpierw wybadał teren, potem chwilę się czaił, a jak (pipi)nąu to nie ma co zbierać :fsg: NARUTO ZIOMUŚ, MÓWI CI TO COŚ?!

RNCjwNC.png

Opublikowano

27.12 o godzinie 12:00, bo wtedy wracam do domu, ok? :dog: