Opublikowano 25 grudnia 20186 l Ale za(pipi)ongo to się czyta! Ja na piecu nie gram i połowę stuffu tu nie kojarzę. Skończyłem na Hajflajfach i Starcraftach ale mega pozytywny temacik na forum inspirowany przez kilku szaleńców. Miliony plusów się należą tym kilku wariatom. Szacun Panowie
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Cholera co tu za perełki latają. Widziałem Shenmue, Dragon Quest, Ni no Kuni, Evil Within i jeszcze. Nawalacie takimi bombami że wow. Miało być skromnie a idzie na rekord.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l A idź Pan... @Rayos zadławiłem się kolacją przez Ciebie <3 powiem Ci więcej, steam nie wytrzymał i się zaciął i nie mogę przyjąć giftu póki co... Panowie, dziękuję..... Słów brak.... tyle.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Taki nie za normalny Wiecie, że moja WL ma przez was już "tylko" pięć tytułów? Ale i tak najbardziej mnie cieszy rozpyerdol jaki siałem tutaj
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Autor Nie bede jadł przez 4 dni i już szukam kartonu i mostu do mieszkania, ale warto było
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Myślałem, że u mnie już spokojnie, aż tu nagle patrzę sobie podczas grania w Pajączka i... Będzie grane
Opublikowano 25 grudnia 20186 l To ten niespodziewany gość dla którego zostawia się miejsce przy stole.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Co tu się dzieje Bombardowanie z każdej strony, a człowiek już nie ma nawet jak "odpowiadać ogniem" i ba - nawet już nie wie jak dziękować To definitywnie Święta najbardziej przepełnione pozytywnymi emocjami w moim życiu, bo choć te "w realu" są mocno takie se, tak atmosfera tutaj rekompensuje to po wielokroć
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 10 minut temu, pawelgr5 napisał: Kto to ten Huracan? Pracujący w ciemności, służący światłu, samuraj w imię dobra! <3333
Opublikowano 25 grudnia 20186 l @WolfVeto? Niesamowity człowiek Najpierw wybadał teren, potem chwilę się czaił, a jak (pipi)nąu to nie ma co zbierać NARUTO ZIOMUŚ, MÓWI CI TO COŚ?!