Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Panowie cały dzień człowiek z teściami w Braniewie. Wraca po nocy do domu i siada z drinkiem przy tv sprawdzą maile a tam. Wpierw atak przypuścił Stona i to podwójny

367iIli.jpg

Drugi screen nie wiem czemu bez grafiki ale jest to gra halycon 6

vqklmcs.jpg

Dziękuję pięknie!

Potem atak przypuścił kes. Akurat o tą grę pytałem się kilka tygodni temu na pw. Byłem ciekaw a widziałem że gra. Dodałem na wish listę po rozmowie z kolegą forumowiczem a dzisiaj taka bomba. 

3BF18DL.jpg

giphy.gif

Ja nie wiem nawet co powiedzieć. Żal mi że nie brałem zbyt czynnie udziału w tym roku. Dziękuję za zrobienie mi świąt i zapowiadam przy świadkach że za rok choćby nie wiem co odłożę trochę rubli na zakupy. 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

No po(pipi)ało tych ludzi tutaj. Szacun. :fsg:

Opublikowano

Nie ma co, tutaj jest Irak pierwszego stopnia :notbad:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Jak to było? Nikt nie daje Obra Dinn, bo bez promocji? 

Widać niektórych to nie powstrzymuje :obama:

Opublikowano

A po co komu promocje, patrzcie jak tomzacz zaraz sie wyłoży :kaz:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

JEZU TUŻ PO POŚCIE NAGLE WYSKAKUJE OKIENKO I

AeUwxfo.png

VELIUS POZAMIATAŁ W TYM MOMENCIE, JESTEM BEZ SŁÓW :obama: 

1 minutę temu, Velius napisał:

A po co komu promocje, patrzcie jak tomzacz zaraz sie wyłoży :kaz:

Velius jasnowidz po prostu

Opublikowano

Dobra czyli mamy tu prawdziwych Mikołajów, człowiek ledwo co pomyśli w jaką grę chciałby zagrać a tu już mu się prezent materializuje.

Opublikowano
Teraz, Dante napisał:

Dobra czyli mamy tu prawdziwych Mikołajów, człowiek ledwo co pomyśli w jaką grę chciałby zagrać a tu już mu się prezent materializuje.

No ale powiedz mi kumpel, po co się rozdrabniać jak można robić wspólnie naloty dywanowe? :D

Opublikowano

To jest jakieś szaleństwo niesamowite - rozmawiam z Kubusiem o Fajnalu, bang -za chwilę bang, in your face, rozmawiam z Oktawianem o Naruto - za chwilę bang, IN YOUR FACE, rozmawiam ze swoją kobietą o Ikarudze - bang, in your face... MIKOŁAJE na 100% :fsg:

Opublikowano

Trzeba przestać gadać o gierkach, bo jeszcze wszyscy skończą z kredytami w Providencie :kaz:

Opublikowano

Najpierw doktorat ma zrobić, sama mówiła :nosacz:

NARUTOOOOOOOOOOOOOO!

SASUKEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Opublikowano
19 minut temu, tomzacz napisał:

Trzeba przestać gadać o gierkach, bo jeszcze wszyscy skończą z kredytami w Providencie :kaz:

Ja tam latam bez kredytu,
Tak jest Panowie, tak jest teraz u mnie w domu
giphy.gif

Opublikowano

QuarrelsomeSnarlingBustard-size_restrict

h9zy3ig.png

CO ODYEBAL @raven_raven matko bosko czestochowsko reeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaa :obama: Po 3 latach na wishlist czy tam 2 nareszcie muv luv skompletowane i bedzie grane jezzuu dziekuje :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

@raven_raven jedzenie? Rachunki? yebac, jest forumek... CM1LY5o.jpg

Ludzie, ja mam pracę, życie, doktorat do zrobienia a Wy mi tak bibliotekę wybebeszacie, że wezmę chyba indywidualne nauczanie <3 i będę nayerdalał w reklamy w necie, jako pracownik zdalny

Opublikowano

śmiem twierdzić, że nie ma śladu po zeszłorocznym rozmachu i w tym roku nasza "skromność jest godna podziwu :D

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

O jak gruchnął yebaniutki :mog:

u nas się na to bliztkrieg mówi :nosacz3:

zaczyna się równie gwałtownie, co się kończy

Opublikowano

Dobrze się to czyta jak cholera :D Obiecałem sobie rok temu, że wezmę udział w tym roku, ale życie chciało inaczej ;) Mimo wszystko gratuluję każdemu wielkiego serducha. 

PS. Miałem dołożyć coś od siebie, ale mnie ktoś ubiegł :(

Opublikowano
Teraz, Matriks_1111 napisał:

PS. Miałem dołożyć coś od siebie, ale mnie ktoś ubiegł :(

Może to i lepiej ;)