Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Ale nocna rozróba :obama: Zawijam sie spać bo strach tu siedziec, co za nocny nalot, nie wiem czy zasne.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

29qfr10.jpg

Coś odjebało i wykręciło. Pijemy i dajemy ( nie dupy, tyko gifty)!

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Wspólna kolęda u Gabena o 0230? Tylko na FPE :yakubu:

Opublikowano

0oSW1B.png

Zajrzałem na Steama a tam @Velius zostawił niespodziankę :D Dziękuję! Musisz przyjechać na następny lubelski zlot koniecznie! 

Opublikowano

@Shankor przyjąłem jak się obudziłem czyli teraz - może to i lepiej. Miłość i tak się rozniosła <3 W ogóle, też chciałbym porzucać, a ni mo już czym :(

Opublikowano

Zrób to co 90% ludzi tutaj - dzwoń pod 600 200 200

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
18 minut temu, Bzduras napisał:

Zrób to co 90% ludzi tutaj - dzwoń pod 600 400 012

Awersję mam, kiedyś wzięliśmy bodaj pięć stów to przychodził taki prosiak - były ZOMO-wiec i problemów ze spłatą nie było ale odrzucał mnie wyglądem i zachowaniem jakiegoś Janusza. I tak jakoś mam uprzedzenia  

Opublikowano

Velsu wczoraj wieczorem na odchodnego jeszcze mi podrzucił

L7lqFI7.jpg

No wariat no. Miałem gierkę na liście życzeń. Dobre rzeczy słyszałem. Będzie płakane.

Dzięki ponownie. :s159:

Opublikowano

@ireniqs, Se zagadał i rzucił snNYFX3.jpg a potem kontynuując dialog dał od siebie jeszcze CFZ8Phs.jpg

Myślałem, że będę sobie spokojnie patrzył tylko a tu proszę, miłość nie oszczędza także mnie <3

Opublikowano

@WolfVeto Zagadał o psychologii i pobudzaniu w sobie dziecka, po czym wypalił z gnata że aż kapcie spadły. 
PYK6Chx.png

Opublikowano

Siedze, pracuje, koniec swiat przeciez dzien jak codzien i nagle @Bzduras wjezdza z prezentem w najmniej spodziewanym momencie.

be79ac1c7e580ee7c807f7da06dedae7.gif

xzu74vB.png

Alez bedzie grane w podrobke danganronpa, dziekuje, co za wariat :banderas:

Opublikowano

Mówiłem, że provident był łaskawy ;) Lepiej tak niż jakbym miał wydać na jakieś głupoty.

Opublikowano

Jeszcze nie zamknąłem paszczy :yakubu: Zobaczymy kiedy wypłata wpadnie.

Opublikowano

Ten gif xDDDDDDDDDD  Idealny pod koment. Szanuję.

(Leslie Nielsen [*])

Opublikowano

@Kymel siedział w krzakach i jak trzasnął z dwururki tak tylko kacze pióra poleciały :obama: Odpowiadając na Twoje pytanie: teraz to już wszystkie, jeszcze DLC do czwórki i ta nowa część, a będzie wszystko z Naruto w tytule :)

DZIĘKI!

u6xu0MI.png

No kurła, piękny widok <3

9eGBQJL.png

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Dzieki za poprawe humoru w trakcie roboty chłopaki, super sie to czyta :banderas: