Opublikowano 27 grudnia 20186 l Ale nocna rozróba Zawijam sie spać bo strach tu siedziec, co za nocny nalot, nie wiem czy zasne.
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Co to byłyby za forumkowe mikołajki bez plot twistów na sam koniec. Niemniej poczułem się doceniony dziękuje i życzę wesołych świąt! (bez wizji kartonu i gazet).
Opublikowano 27 grudnia 20186 l @Shankor wielki szacun czlowieku, ja i dziewczyna dozgonnie dziekujemy za ten piekny prezent <3
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Coś odjebało i wykręciło. Pijemy i dajemy ( nie dupy, tyko gifty)! Edytowane 27 grudnia 20186 l przez Shankor
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Zajrzałem na Steama a tam @Velius zostawił niespodziankę Dziękuję! Musisz przyjechać na następny lubelski zlot koniecznie!
Opublikowano 27 grudnia 20186 l @Shankor przyjąłem jak się obudziłem czyli teraz - może to i lepiej. Miłość i tak się rozniosła <3 W ogóle, też chciałbym porzucać, a ni mo już czym
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Zrób to co 90% ludzi tutaj - dzwoń pod 600 200 200 Edytowane 27 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 27 grudnia 20186 l 18 minut temu, Bzduras napisał: Zrób to co 90% ludzi tutaj - dzwoń pod 600 400 012 Awersję mam, kiedyś wzięliśmy bodaj pięć stów to przychodził taki prosiak - były ZOMO-wiec i problemów ze spłatą nie było ale odrzucał mnie wyglądem i zachowaniem jakiegoś Janusza. I tak jakoś mam uprzedzenia
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Velsu wczoraj wieczorem na odchodnego jeszcze mi podrzucił No wariat no. Miałem gierkę na liście życzeń. Dobre rzeczy słyszałem. Będzie płakane. Dzięki ponownie.
Opublikowano 27 grudnia 20186 l @ireniqs, Se zagadał i rzucił a potem kontynuując dialog dał od siebie jeszcze Myślałem, że będę sobie spokojnie patrzył tylko a tu proszę, miłość nie oszczędza także mnie <3
Opublikowano 27 grudnia 20186 l @WolfVeto Zagadał o psychologii i pobudzaniu w sobie dziecka, po czym wypalił z gnata że aż kapcie spadły.
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Siedze, pracuje, koniec swiat przeciez dzien jak codzien i nagle @Bzduras wjezdza z prezentem w najmniej spodziewanym momencie. Alez bedzie grane w podrobke danganronpa, dziekuje, co za wariat
Opublikowano 27 grudnia 20186 l @Bzduras niby Bezdomny a sypie prezentami, a nie jesteś z tych co bezdomni samochody rozdają?
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Mówiłem, że provident był łaskawy Lepiej tak niż jakbym miał wydać na jakieś głupoty.
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Ten gif xDDDDDDDDDD Idealny pod koment. Szanuję. (Leslie Nielsen [*])
Opublikowano 27 grudnia 20186 l @Kymel siedział w krzakach i jak trzasnął z dwururki tak tylko kacze pióra poleciały Odpowiadając na Twoje pytanie: teraz to już wszystkie, jeszcze DLC do czwórki i ta nowa część, a będzie wszystko z Naruto w tytule DZIĘKI! No kurła, piękny widok <3 Edytowane 27 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Dzieki za poprawe humoru w trakcie roboty chłopaki, super sie to czyta