blantman 5 780 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Teraz, Starh napisał: Podobieństwo 1:1 Ja tylko wpisałem swoją wagę i wzrost i wiek oraz wybrałem kolor skóry, owłosienie i okulary. tak gra stworzyła mnie wiernie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Widać taki podręcznikowy człowiek z Pana Blantmana Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 U mnie pojawił sie problem miejsca na dysku, bo oczywiscie kazdy otrzymany prezent chcialem natychmiastowo sciagac Ahh, co za piekna akcja, pierwsze co robie jak siadam do kompa to patrze co sie dzieje i ile usmiechow na twarzach sie jeszcze pojawilo <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ja na prawdę odpuściłem, a tu finisher za finisherem i sędzia tylko 1,2,3 out. Dziekuje @Frantik . 2 tygodnie wolnego przede mną a i tak za mało czasu na to wszystko:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ja lepiej wracam do pracy, za duzo tego co sie tutaj dzieje jak na moje nerwy, zerkne wieczorem ale i tak sie bede bal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Moje działo jest już załadowane, ale czeka jeszcze na odpalenie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 11 minut temu, Matriks_1111 napisał: Moje działo jest już załadowane, ale czeka jeszcze na odpalenie Wariaci, wszędzie wariaci Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 No tak jak mi rozjasniliście dzień teraz, to głowa mała. Jesteście niesamowici, dziękuję serdecznie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Młody jestes to nie grales Ale gifty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Włączyłem hellblade na słuchawki... (pipi)a autentycznie mam ciary! Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 w tym tempie (co roku gadka "tym razem spokojnie"), to na przyszłe mikołajki będziem całe studia developerskie kupować i wręczać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 to Już wiemy po co phil spancer takie zakupy ostatio zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Chyba lubię to oczekiwanie na reakcję Dobrze, że nie mam PC do grania, to przynajmniej nie będzie rewanżu Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 O co chodzi z tym Hellblejdem? Mam to na ixie ale jeszcze nie odpalalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Hellblade - gierka o chorobie psychicznej i wikingach. Na pewno nietuzinkowy tytuł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Hellblade pokazuje dosłownie co to znaczy bić się z myślami Klimatyczna jak żadna inna. Slenderman i Outlast przy głosach jakie słyszysz grając to pikuś... Pan Pikuś XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (pipi)a, Panowie, ta gra jest boska... nie dość że czujesz strach to zaintrygowanie i to uczucie że bohaterka wie że tam jesteś i te głosy które raz mówią do Ciebie, raz do niej... (pipi)a ideał... ta gra to powinna być na receptę dla ludzi po traumach, nic mnie wczoraj tak nie oczyściło jak chwila z tym dziełem sztuki <3 @Velius naczelny medyk forum, wspaniała dusza i człowiek o złotym sercu. Jak Wy wszyscy tutaj, siadam, gram instaluje, odprężam się i tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Hellblade świetna gra, polecam wieczorem na słuchawkach :)! immersja totalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) To chyba tylko ja mam jakieś zaczątki schizofrenii, bo granie w Hellblade na słuchawkach niestety napawa mnie lękiem, nie mogę znieść tych głosów (w dodatku z tak dobrze rozłożonym dźwiękiem przestrzennym) i gdy narratorka zaczyna szeptać w lewe ucho to z automatu włączam pauzę i wracam na głośniki. Dziwna sprawa. Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Bzduras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Nie tylko Ty tak masz. Podejrzewam że nam nie dali do zestawu z grą dedykowanych do niej tabletek:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 @Bzduras powiem Ci z perspektywy osoby która jest w trakcie traumy, ośrodek w mózgu odpowiedzialny za ból sąsiaduje z tym odpowiedzialnym za odczuwanie przyjemności, stąd traumę leczy się albo silnymi bodźcami albo maksymalnym ich wyciszeniem. Dlatego dla mnie ta gra jest jak lek, to samo mam z koleżankami, po śmierci babci raz na jakiś czas przewijała mi się silna potrzeba doznań seksualnych, częściej niż zwykle. Stąd dla mnie ta gra to lek bo dostajesz tak silne bodźce że się rozładowujesz i nie jest to typowy screamer tylko gra która działa właśnie na te ośrodki w mózgu, ktoś ewidentnie korzystał z konsultacji psychiatry przy tworzeniu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Nie psychiatry, a psychiatrów i chorych na schizofrenię, w menu gry masz fajny dokument o jej powstawaniu Tak czy siak, tylko głośniki do HB w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 12 minut temu, Bzduras napisał: Nie psychiatry, a psychiatrów i chorych na schizofrenię, w menu gry masz fajny dokument o jej powstawaniu Tak czy siak, tylko głośniki do HB w moim przypadku Nie oglądałem bo tam napisane żeby pierw grę skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 O ja Cie...dzisiaj od rana zapchany nos, boli gardło, gorączka a do tego trzeba bylo sie spakowac i jechac 300km do domu. W trakcie trasy cos sie zaczelo dziac z alternatorem ale udalo sie jako tako dojechac. Umeczony wchodze do domu, odpalam na chwile kompa i... Ja pyerdole project warlock Gierka na ktora najpierw rzucalem zarty ze kto by sie pikselami interesowal a jak obejrzalem kilka gejmplejow to sam chcialem ograc bo wyglada elegancko. Gdy juz mialem leciec i pisac jak bardzo ten gift poprawil mi humor wklepalem jeszcze kodzik bo bylem ciekawy czego mi tam brakuje w kolekcji. O ZESZ TY W MORDE co za niespodziewana bomba Nawet nie wiem co napisac, @Matriks_1111 Ty wariacie bez komputera, alez wspanialy prezent, niespodziewalem sie ze jeszcze cokolwiek dostane a tu nie dosc za taki szok to jeszcze akurat jak mialem zly dzien, CO ZA LUDZIE TU SA Kurła jak ja sie ciesze, nie wiem co napisac, moge tylko powiedziec DZIEKUJE! 2 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Szaleńcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi