Opublikowano 29 grudnia 20186 l Dobrze ze mam Was Panowie bo skonczyla mi sie laba i teraz po 6 dniach wolnego wracam do pracy na 3 dni z czego 2 dni po 16 h i sylwek 19 takze wchodze sobie na chwile do tematu jak jest chwila zeby sie pocieszyc
Opublikowano 29 grudnia 20186 l @Matriks_1111 zapytuje się kolegi ja, skromny człek, czy to ładnie jest mieć tak skromną listę życzeń na steamie?
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 26 minut temu, WolfVeto napisał: @Matriks_1111 zapytuje się kolegi ja, skromny człek, czy to ładnie jest mieć tak skromną listę życzeń na steamie? Jak pisałem wcześniej, gram tylko na konsoli, a PC używam tylko do przeglądania forumka
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 1 minutę temu, Matriks_1111 napisał: Jak pisałem wcześniej, gram tylko na konsoli, a PC używam tylko do przeglądania forumka ehhhh
Opublikowano 29 grudnia 20186 l A ja powiem tak: Entliczek...pentliczek ... Edytowane 29 grudnia 20186 l przez Mild_smoker
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 2 minuty temu, Starh napisał: Tak patrzę i nawet nie wiedziałem, że tu tylu Szczecinian jest ;O PAPRYKARZ POWAH
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Ee akurat nasz paprykarz to już za komuny był określany produktem premium nawet poza granicami Polski : O
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Teraz, Velius napisał: Ja nie jadlem to dlatego pewnie chory jestem. My zdrowi w ciele, chorzy natomiast na umyśle
Opublikowano 29 grudnia 20186 l No ja nie bardzo, Gripexy łykane jak cukiereczki za małolata przez ostatnie dwa dni. Ale za to gram w sztosiwa takie, że aż chce się być chorym
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 17 minut temu, Mild_smoker napisał: A ja powiem tak: Entliczek...pentliczek ... Ciekawe na kogo wypad- Wreszcie nadrobię klasyka VN-ek, dziękuję z całego serca
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Ale bomba na ryj No propsuje taki gust pana Ciemaki (nie wiem dlaczego ale zawsze czytam "ciemniaki").
Opublikowano 29 grudnia 20186 l A mówili mi: Nie wyjeżdżaj do tego Szczecina bo tam nawet RMFfm zawraca. I tak już 8 lat...a ja przez ten czas ani razu paprykarzu nie jadłem... Za to paszteciki...:) 1 minutę temu, Velius napisał: Ale bomba na ryj No propsuje taki gust pana Ciemaki (nie wiem dlaczego ale zawsze czytam "ciemniaki"). Takiej opcji nie słyszałem. Rozumiem : na co dzień Ciemny, na steam Ciemaki, Od nawalonych świeżo poznanych znajomych Czarny... Chyba Ci się od tych prezentów wzrok popsuł:D A może to ta choroba?...:D
Opublikowano 29 grudnia 20186 l To kolejna osoba wpadnie do świata VNek i nie będzie dla niej ratunku?
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Tomzacz juz dawno w swiecie nowelek, polecil mi Doki Doki Literature Club, ktore narazie ma hiatus bo ogrywam Kara no Shoujo od Rayosa (co tam sie dzieje w ogole, dobrze ze steam zniosl cenzure na VN)
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 2 minuty temu, Dante napisał: To kolejna osoba wpadnie do świata VNek i nie będzie dla niej ratunku? Po części i tak wpadłem, pierwsze dwie Danganronpy już skończone
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 57 minut temu, WolfVeto napisał: ehhhh Przynajmniej czuję się bezpieczny Dawanie prezentów zdecydowanie daje większą frajdę niż ich dostawanie i tego się trzymam
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Co sie stało w tej chwili? Siedze, patrze na forumek i nagle wyskakuje to co widac. Kiedy co gdzie jak Kurrrła NO CO SIE STALO JAK ZE CO. @Mild_smoker jaki ninja, dziekuje (pipi), alez mi ludziska rozjasniliscie dzisiaj dzien. BARDZO DZIEKUJE, alez podjarka, ile grania bedzie w 2019 roku
Opublikowano 29 grudnia 20186 l project warlock? no jak mnie cieszy ze juz tyle razy to sztosiwo polecialo, forumek pieknie rozdaje polskie dziela sztuki
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Ja tu naładowałem magazynek, a tu lufa Steam odmawia posłuszeństwa;/ Przegrzał się j(pip)ny chyba
Opublikowano 29 grudnia 20186 l No i Steama wysadziło w powietrze. Mam nadzieję, że jesteście dumni ze spalenia gabenowych serwerów edit: protip... nie podliczajcie hajsu wydanego na event Edytowane 29 grudnia 20186 l przez Bzduras