Opublikowano 30 grudnia 20186 l Siedzę, siedzę i nagle już nie siedzę, tylko leżę na podłodze z rozwaloną głową! Co tu się odstawiło to aż musiałem cycki wrzucić @Matriks_1111 DZIĘKI! To jest to, co tygryski lubią najbardziej - najpierw chińska bajka o biciu mord, a potem mord na nazistach
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Wiecie jak się nas powinno nazywać? Klan czyścicieli, tak futrujemy listy życzeń :)
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Tak za fajną gierkę na dowolny system od Switcha do kalkulatora nikt się nie obrazi.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l A miałem sobie gierkę kupić jeszcze. Tego się nie spodziewałem. Dziękuję bardzo ślicznie.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 10 minut temu, Starh napisał: Matriks cwaniak nie ma listy, a xboxowego giftu nie wyślę Ojj no już tak nie szykanujcie tego xboxa
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Apeluje o spokój Panowie!!! Tak nie da sie zyć wiedząc ze po ewentualnym powrocie nie da sie wyrównać poziomu tej edycji
Opublikowano 30 grudnia 20186 l bądźcie Pewni, że jeśli mi się w życiu ułoży to dołączę za rok i będę czyścił jedynki z list każdemu po kolei <3
Opublikowano 30 grudnia 20186 l @BzdurasKURŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Juz nawet nie da sie napisac tego co czuje wiec specjalny gif lepiej to odda. Ja yebieeeee ale bedzie grane
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 21 godzin temu, kes napisał: kes (wasza ksywka na steam) » Badges » The Steam Winter Sale - 2018 i w prawym górnym rogu No card drops remaining How do I earn card drops? Polecam tam zajrzeć ale uwaga tylko dla ludzi o mocnych nerwach Niczego nie żałuję:)
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Co tu sie dzieje to ja nawet nie wiem, ten ulamek sekundy w pracy kiedy patrze na tele i micha sie usmiecha @Matriks_1111 jaki ninja w ogole
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Świetnie czytać wasze reakcje. Tyle pozytywnej energii na forumku, tyle dni to po prostu poezja. Czytam i się uśmiecham
Opublikowano 30 grudnia 20186 l No morda się cieszy jak się komuś dowali czymś czego się nie spodziewał:)
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Ja juz całkiem znisczony, ludzie z foruma mnie zbombardowali bombami jak nigdy w zyciu.