Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Pula rozbita, można się rozejść 

Opublikowano

Szczeciński paprykarz zaraz kogoś trafi 

Opublikowano

Siedzę, siedzę i nagle już nie siedzę, tylko leżę na podłodze z rozwaloną głową!

giphy.gif

Co tu się odstawiło to aż musiałem cycki wrzucić :ohboy:

TN5jRag.png

@Matriks_1111 DZIĘKI! To jest to, co tygryski lubią najbardziej - najpierw chińska bajka o biciu mord, a potem mord na nazistach :D

Opublikowano

Matriks cwaniak nie ma listy, a xboxowego giftu nie wyślę :/ 

Opublikowano

tenor.gif

I4FOXbN.jpg

A miałem sobie gierkę kupić jeszcze. Tego się nie spodziewałem. Dziękuję bardzo ślicznie. :drinks:

Opublikowano

Apeluje o spokój Panowie!!! Tak nie da sie zyć wiedząc ze po ewentualnym powrocie nie da sie wyrównać poziomu tej edycji :(

Opublikowano

Zacznij odkładać na przyszły event już dzisiaj :yakubu:

Opublikowano

bądźcie Pewni, że jeśli mi się w życiu ułoży to dołączę za rok i będę czyścił jedynki z list każdemu po kolei <3

Opublikowano

tA4UeTk.png

@BzdurasKURŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Juz nawet nie da sie napisac tego co czuje wiec specjalny gif lepiej to odda.

oyATV-.gif

Ja yebieeeee ale bedzie grane :banderas:

Opublikowano

Nietykalna jedynka z listy Velsa w końcu padła :yakubu:

Opublikowano
21 godzin temu, kes napisał:

kes (wasza ksywka na steam) » Badges » The Steam Winter Sale - 2018

i w prawym górnym rogu

No card drops remaining  How do I earn card drops?

Polecam tam zajrzeć ale uwaga tylko dla ludzi o mocnych nerwach :kaz: 

Niczego nie żałuję:) 

Opublikowano

Świetnie czytać wasze reakcje. Tyle pozytywnej energii na forumku, tyle dni to po prostu poezja. Czytam i się uśmiecham

Opublikowano

Po to w końcu jest ta akcja, żeby można było cieszyć michy, Panowie :ohstop:

Opublikowano

No morda się cieszy jak się komuś dowali czymś czego się nie spodziewał:)

Opublikowano

Ja juz całkiem znisczony, ludzie z foruma mnie zbombardowali bombami jak nigdy w zyciu.

latest?cb=20160509061919