Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Dobra, wystrzeliłem właśnie definitywnie ostatni pocisk w tym evencie. Mam nadzieję, że odbiorca będzie zadowolony :)

Raz jeszcze i ostatecznie:

Dziękuję, Panowie. Uczyniliście mi ten świąteczno-noworoczny czas magicznym nie tylko z nazwy, czy z utartego frazesu :hi:

giphy.gif

Do zobaczenia za rok, w kolejnej edycji, jak Bóg da dożyć w jako takim zdrowiu i dobrej kondycji finansowej 

:flag_of_truce::thanks:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Frantik aka "To juz koniec z mojej strony" :banderas: Pieknie kapitan oberwal, brawo, propsuje.

Opublikowano

Tym razem na serio odklepałem w matę, więc już zupełnie niczego się nie spodziewając...

q4WsdWb.png

...Obra Bobra :obama:

tenor.gif?itemid=11872247

Czacha dymi, aż sam nie wiem co teraz czuję, ale to uczucie jest przefantastyczne :D

Żaden Obama ani Banderas tu nie wystarczy. Ba, nawet "dziękuję" stało się tu już trywialne, no ale... bardzo dziękuję, Pan @El Loco Chocko!:wub:

Opublikowano

No jak Czoko doyebie to nie ma mocnych, wiem to po sobie. Rozwalil mnie bez litosci a w moje martwe zwłoki pakował śrut jeszcze przez 15 minut :obama: Piekny prezent, swietny gust. Mam nadzieje ze Frantik tam zrobil kupe w gacie z wrazenia.

Opublikowano

GRP0uwY.png

giphy.gif

Tyle powiem :banderas: Dzisiaj oficjalnie jest dzien Devil May Cry, bardzo dziekuje.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

DMC Day? Wpisuję sobie w kalendarzyk :yakubu:

Opublikowano

Kochani alkohol mnie zniszczył i spawam do kibla cały dzień ale mikołaj jeszcze o mnie myśli.

pkoVujI.jpg

O cie kurka serio takie dobre? Ładnie się tu jeszcze bombardujecie :D 47 stron przepięknych petard.

Opublikowano

Co ten Velsu :o

ZQOOKE9.png

W forumowego mikołaja się nie bawiłem, ale i tak dostałem bombą w ryj.

Dzięki stary, mój turbo gurwa zderzacz pixeli służy ostatnio jako maszyna do pinballa:

NXMBdnZ.jpg

Pinball FX w pivocie? Na konsoli tego nie dają.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Welsu jest po(pipi)any co każdy wie. Pisałem, że nei dam rady wziąć udziału w zabawie ale i tak mnie złapał

Z "lekkim" opóźnieniem ale wrzucam :D

Dzięki wielkie, już widzę jak rozwalam te alienowskie głowy bziu bziuu laserem po oczach

UNARrKs.png

Dobrego 2019 drodzy e-koledzy!

Opublikowano

Poszedlem robic kanapki i dwóch cymbałów w tym czasie zaatakowało:

Najpierw mi na ekranie monitora wisi to:

RA72ey0.png

Kluczyk juz mam wiec nie ruszalem. Klikam przyjmij prezent ale cos powiadomie steam w gornym roku dalej pokazuje zielona koperte, bug, czy co, kliknalem.

49TFD6j.png

oh-my-god-reaction-gif-8.gif

Kurła panowie :banderas: Dziekuje pieknie, no najlepszy powrot z robienia kanapek ever, cudowne ostatnie gifty na koniec :obama:

Sami wariaci dookola.

Opublikowano

Eh, chciałem rzucić jeszcze ostateczny pożegnalny gift, ale jednak nie starczy już :(

Nie zmienia to faktu, że wciąż bawiłem świetnie - zarówno dostając, jak i przede wszystkim dając. Wprawdzie teraz złapała mnie jakaś choroba i leżę w łóżku, ale gdy tylko to minie, zabieram się za nadrabianie dostanych gierek :banderas:

Edytowane przez tomzacz
literówka

Opublikowano

Człowiek wraca po dłuższej przerwie od kompa i forum, widzi to....
I ja wiem że jestem wśród przyjaciół <3

Opublikowano

Ja jutro puszczam ostatniego gifta, wylosuje randomowo forumowicza. Wincyj € nie mam  :(

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, ping napisał:

Pinball FX w pivocie? Na konsoli tego nie dają.

Polecam konsolę Nintendo Switch :)

Opublikowano

Na Switchu za malutkie podejrzewam. :reggie:

Ale bomby poleciały na ryj. A to wyprzedaż do jutra jeszcze. :obama:

Opublikowano
  • Autor

na X1 i na Switchu wyprzedaże trochę dłużej :nosacz3: 

Jak coś, to statystyki wraz z małym bonusem podrzucę najpóźniej do DWÓCH TYGODNI po evencie :usmiech: 

Opublikowano

Ktos nadal nieodebral gifta, pewnie sie niespodziewal ze cos wjedzie jeszcze :nosacz:

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

Ktos nadal nieodebral gifta, pewnie sie niespodziewal ze cos wjedzie jeszcze :nosacz:

Przecież nic nie mam :nosacz2: Chyba jestem bezpieczny