Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Wszyscy bezpieczni, chcialem was chronic wiec wyslalem gifta samemu sobie :nosacz3:

Opublikowano

No u mnie też jeszcze jeden sylwestrowy gifcik wisi. Ktoś sobie ostro zabalował :nosacz3:

Opublikowano

Siedzę sobie w robocie (całkiem grzecznie), a tu nagle jakieś wibracje w kiszeni od powiadomienia.

Myślę sobie pewnie Panna pisze kiedy wracam na sexy, a tam wiadomość z informacją lepszą niż sex :banderas:

@Matriks_1111 Dziku xboxowy bardzo Ci dziekuję, oglądałem sobie z tego tylko początek na ytbach i sam chciałem zagrać na słuchawkach. Będzie nastrojowo dziś wieczorem :obama:

PsSnKKc.png

brw

Moja kobita was nienawidzi - ciagle gram w gierki ostatnio, tyle tego jest :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

To co najbardziej cieszy po całej akcji
r7gXHqH.png

Faceta wessało totalnie, wisi na tym od rana XD

Opublikowano

A jednak nadal spadają b o m b y :banderas: @Velius zaatakował znienacka, z przyczajki i precyzyjnie niczym asasyn :obama: 

giphy.gif

qxA7dxY.png

Kolejny remaster Final Fantasy, a na dobicie leżącego platformóweczka z sowomanem :obama: Nie wiem, jak tu dziękować już, ale dziękuję ogromnie!

A, nie, czekaj... wiem, jak dziękować :nosacz3:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Czy Ty wiesz coś o czym my nie wiemy? :teehee:

Tak, że do grona szaleńców dołączył @Rayos :ohboy:

rPnHQdd.png

Was nie powinno się puszczać na forum, Was powinno się leczyć! BTW, tam jest błąd w opisie - nie pierdnięcie, a pierdolnięcie :fsg:

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

@Velius zaatakował znienacka, z przyczajki i precyzyjnie niczym asasyn :obama: 

Przypadek? :kaz:

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

to tylko malutka gierka, dej spokoj 

Dla Ciebie malutka gierka, dla mnie giereczka która omija mnie od czasów X360 i w którą będę rzeźniczyć :kaz:

1 minutę temu, tomzacz napisał:

Przypadek? :kaz:

Sądzę, że nie wiem :yao:

Opublikowano

Mm4LAoD.png

Jak oczekujecie gifów, fajerwerków, kolesia z zawałem to sie mylicie.

Ale napisze to:

O WY CHOOJE :mog:

Opublikowano

No Panowie i Panie widzę że akcja dobijania nabiera tempa
bAl8ypr.png

Dziękuje to za mało, więc dodam że jesteście za(pip)biści.

Oj będzie grane, @Rayos dzięki wielkie;) Gryfna Szpila :D

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

:obama:  i ty @Bzduras mowisz, ze moje to nie pierdniecie? :yao: 

Owszem, śmiem tak twierdzić nadal :ohboy:

Opublikowano

Ale mnie zayebali, dziwnie wygladal tekst bzdurasa o asasynie no ale nie polaczlem faktów. Taki stary, doswiadczony a dał sie złapać.

Opublikowano

Dobra chcalem trzymac poker face ale nie dam rady.

ezgif.com-crop-9.gif

kurłaaaa dziekuje :banderas: